reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hej kobitki!

Jeśli chodzi twardnienie brzuszka, to tak jak Mini pisze - norma pod koniec ciąży - macica sie przygotowuje, co innego jak to stawianie jest często, regularnie czy własnie z jakims bólem - wtedy trzeba uważać :tak:

ja kuchnie ogarnełam, obiadek zjedzony... miałam zwolnic tempo, ale posypały się zamówienia na miseczki (M wziął do pracy pokazać) no i będę dziś i jutro machac szydełkiem, ale są szanse, że na chuste do noszenia uzbieram jeszcze w tym roku ;-):-) bo za to co udało się na kiermaszu i na allegro sprzedac, to juz kupiony regał i półka do pokoju dzieci (tylko muszę teraz czekać aż szanowny M mi złozy bo to ciężkie dość:dry:)

na dzis koniec pracy, może wieczorkiem poprasuję, a póki co lecę miseczki robić ;-)

reklama
Hej laseczki

Ja standardowo spałam turami, już mnie wykańcza te pobudki

Wczoraj byliśmy w końcu w sklepie po zakupy na remont
Idziemy do farb, myślałam,że kolor mamy ustalony a tu okazuje się,że dupa blada no i staliśmy jak ciołki i się zastanawiamy co by tu wybrać
Otstacznie pokój będzie zółto-pomarańczowy, mam nadzieję,że ładnie wyjdzie :-)

Dzwoniłam dziś do diabetologa, mam wizytę 22.12 na 10 i pani powiedziała,że mam zarezerwować sobie co najmniej 4 godziny:szok::szok::szok::szok::szok: Kurde co oni będe mi tak tyle godzin robili ?
Już się boję

W sumie nie wiem co dziś robić
Miałam farbować włosy ale już chyba za późno ( a wolę przy świetle dziennym to robić )
Miałam robić sałatkę, ale pomysłu brak
Miałam iść z psem na trening ale póki co mi się nie chce
No i miałam posprzątać ale weny brak

MaMicurina to dwa oddzielne kolory, będzie dwukolory pokój
Z psem muszę iść bo będzie smutna i niewyżyta, to pies z ADHD:-D

oOO takie kolory wybraliśmy, tylko inaczej będzie pomalowane tzn po skosie jakby

Ostatnia edycja:
jestem na sekunde doslownie bo musze odsapnac w kuchni tak goraco ze w staniku stoje:) ale ciasto drozdzowe jak rosnie, wiec jeszcze ok 4 godzin i bede mogla klapnac na dobre, jutro tylko salatki i jestem gtotowa,dzisM kupil swieczki na tort i pytam sie czemu nie cyferki , zbyt prosto bys miala i sie usmiecha no poczekam teraz na twoja 40 jaki on mily jest:)

witam laski :)
widze spokojnie tu dzis ;-)

mini- ja tez placki ziemniaczane dzis na obiad :happy2:

atomowka- super kolorki :) cos wiem o psach z ADHD, moj glupek chodzil dzis i szczekal i szczekal, w koncu poszlismy na laka z pila i teraz boska cisza, psow nie ma... spia pod kaloryferem, od powrotu :-D

ewstra- udanej imprezki, no i wszystkiego naj naj naj

u mnie dzis nuda... zakupy, spacer z sierciuchami, obiad, teraz przydalo by sie posprzatac troche... ale komu sie chce...

ja sie czuje jak te moje psy po tym spacerze, choc to one pilke przynosily...

Atomówka świetne kolory:-)

Ewstra mam nadzieje ze poczestujesz nas drożdżówką:-) po prostu uwielbiam:tak:

A ja po sptzranniu kuchni polozylam sie i zasnelam......na prawie 3 godzinki.....a gdzie tu jeszcze inne rzeczy zrobic.

zaraz biore sie za jakiś obiad, i potem chyba pójde do sypialni sprzatac.

Pogoda się zepsuła...rano był mrozik, a teraz znowu wieje, deszcze, i ciemno jak w tyłku u murzyna:/ w ogóle sie czuje świąt w tym roku:-(

reklama
Do góry