reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

wlasnie sobie po forum mykam i znalazlam ostanie pozegnanie licpowki 2011 dziewcyzna zostawila dwojke dzieci ponoc epilepsje miala - jezu ze takie rzeczy spotykaja porzadnych ludzi !!!

reklama
ja ogolnie mialam chiwle wolna i mowie a poskakam sobie po form a tu zonk ;/ i juz mnie to wyleczylo z skakania po forum

dziewczyny wy zawsze macie miekki brzuch czy moze macie czasem twardawsze? ja glownie po przejedzeniu mam taki twardawszy ale jak poleze to mieknie

Zdarza się, że jest twardszy, ale moim zdaniem to normalne. Przed ciążą po jedzeniu też mi się brzuch twardszy robił. Ja w sumie tego nie czuję, tylko jak dotknę, to wtedy się orientuję, że się taki zrobił.

Zdarza się, że jest twardszy, ale moim zdaniem to normalne. Przed ciążą po jedzeniu też mi się brzuch twardszy robił. Ja w sumie tego nie czuję, tylko jak dotknę, to wtedy się orientuję, że się taki zrobił.
no ja tez nie czuje ze twardnieje ale robi sie taki twardawy nie jak skala ale taki twardy .....

no dobra nie ma co siedziec bo pewnie syn mi znow pobudke zrobi rano ;] dobrej nocy zycze

Wchodze na forum wieczorkiem i takie smutne wieści :-(

Kasiurek ja mam rózny brzuszek, najczęściej z jednej strony bardziej miękki a z drugiej gdzie maluch twardszy. Jak się najem czy wypije w krótkim czasie więcej to też twardy sie robi, ale to chyba normalne. Znowu jak więcej sie pogimnastykuje, czy pochodze szybszym tempem, to zaczyna sie stawiać...

zmykam spac, bo wykończona cos jestem... pozrzędziłam M nieco o remoncie, zobaczymy czy skutecznie...

ja nie czuje zeby mi sie twardy robil.... moze przez warstwe tluszczu co go oslania:wściekła/y:

co do fryzjerow to jak robilam blond pasma - to tez zawsze u fryzjera :) ale ze na czarno to sama sie machnelam :-D

reklama
Oj dziewczyny dziewczyny u mnie w każdym pokoju taki barek :) Ale mnie nie rusza nigdy nie lubiłam alkoholu :)
Dzis zrboiłam przemeblowanie poskręcałam łóżeczko, wózek schowałam pod wszystko przykryłam kocem i czeka na małą księżniczkę ojjjjjjj ja już się doczekać nie mogę :)
oj kobitko ale sie narobilas! teraz na nagrode jeszcze poczekasz;-)

o wy tu o zakaza pod czas swiat a ja dzis liste zrobilam co bedziemy robic-wiec chyba wszystko zakazane , po zakupach czuje sie fatalnie przejde dwa metry sapie jak bym wchodzila na gore jakas -za miesiac bedzie jeszcze lepiej tak na pocieszenie
wiesz co ja bylam wieczorem z mezem w poznaniu..niby nie chodzilam dlugo ale dostalam tak twardego brzucha-wrecz skurczu ze nie powtorze tego manewru z centrum handlowym do porodu chyba...no chyba ze beda mnie taczką pchac.
Dzis juz jest ok.
Dzis mam wizyte u gina.

Do góry