Bozienka24
Fanka BB :)
hej kochane moje dziewczynki co tam u was ja ostatnio jestem zagoniona nawet niemam czasu zagladnac co sie dzieje u was i zonu jestem gdzies daleko daleko za wami .Umnie ogulnie dobrze bez saczenia skurcze sa coraz czestrze ale narazie bez bolesne czuje tylko takie dziwne spinanie wrecz okropne spinanie trwa to niedlug ale jest coraz czesciej gin poinformowany jezeli beda czesciej niz co godzine przyjechac do niego naszczescie mam wizyte juz w poniedzialek to sie dowiem wszystkiego co i jak mniejmy nadzieje ze przez te skurcze szyjka sie nieskruci jeszcze bardzie.Synek mnie rozbraja caluje brzuszek przytula go i mowi ze to jego kochana siostrzyczka tam jest i nawet mi powiedzial ze bedzie mi pomagal bedzie zemna kampal bawil sie z Kornelka karmil przynosil czyste pampersy ale smierdzacych kup niebedzie wynosil hehe smiac mi sie chce z tego,a ostatnio synek oznajmil mi zkad sie biora dzieci mowi tak "Mamus dzieci sie biora z brzuszka a do brzuszka trafiaja z jajeczka" wiec sie zapytalam czemu z jajeczka a on domnie "bo kurka tez jest z jajeczka" hahaha tak sie usmialam z niego hmm to chyba tyle umnie tak naszybkiego