reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam!

Manta super, że jesteś :tak: od razu nie ogarniam forum po kilkunastu godzinach :-D

Villandra oj te starsze babki to niezłe są - ja bym chyba nie wytrzymała i cos jej powiedziała :zawstydzona/y:

Angel stoliczek toudany zakup widzę - teraz to pełna wygoda przy lapku :tak: my lapka mamy na biurku i odkąd Dobrusia sie urodziła praktycznie stał sie stacjonarnym - zbyt duże ryzyko, że coś mała wywinie ;-) i zakupy prezentowe masz juz prawie zrobione - super

MaMicurina powodzenia w wyprawie do pracy ;-)

My wczoraj też nalot na sklepy zrobiliśmy, ja poza tym na allegro musiałam kilka rzeczy domówić... no i stan konta przerażający, tym bardziej, że popłaciłam rachunki... przed wypłatą to będzie nieciekawie :baffled:
Teściowa uraczyła mnie torbą włóczek i wczoraj włączyłam sobie nowe odcinki "Kości" i zabrałam się za kocyk dla malucha - do 2 mi zeszło, potem Dobrusia po 2 razy na godzine się budziła, bo cos jej sie śniło, a po 6 pobudka :baffled: zaraz będę się cucić zielona herbatka, bo padnę dziś.... a najlpesze, że zminiłam koncepcje co do kocyka i będę chyba pruć to co zrobiłam wczoraj :sorry:

reklama
Witajcie dziewczyny! Mam zaległości od ponad tygodnia, ale trochę zmian chyba się u nas szykuje - pozytywnych. Mówię chyba, bo jeszcze nic nie jest przesądzone, ale temat pochłania mnie całkowicie - nawet prezentów jeszcze wszystkich nie kupiłam. Jak sprawa się wyjaśni, to Wam napiszę.
Poza tym u mnie wszystko w porządku - glukoza mi wyszła niska, wyniki morfologii się poprawiły, Oskarek dokazuje w brzuchu, chodzimy na szkolę rodzenia i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji, bo okazuje się, że wiele już zapomniałam. Dzisiaj mamy imprezę z Mikołajem w przedszkolu Emilki, więc będzie trochę atrakcji.

Doris super wieści :tak:

Ja dziś lecę do empiku po książkę dla siostry ( zażyczyła sobie z okazji narodzin Jasia :-)) i może wstąpie do Pepco .
Muszę coś wymyślić na urodziny mojego M - bo ma w przyszłym tygodniu . Myślałam o gitarze ale chyba konto mi nie wytrzyma :-D Więc ruszam w poszukiwaniu inspiracji :eek:

cześć laseczki
mysmy dziś pospali że hoho!! jestem w szoku (no ale przerwa nocna była, wiec rano nadrabialismy)

gdzie jest Kindzia?? ktoś kojarzy co się z nią dzieje?

Witam!

MaMicurina powodzenia w wyprawie do pracy ;-)

My wczoraj też nalot na sklepy zrobiliśmy, ja poza tym na allegro musiałam kilka rzeczy domówić... no i stan konta przerażający, tym bardziej, że popłaciłam rachunki.
niesprawiedliwe ze ta kasa tak ucieka:-(

Witajcie dziewczyny! Mam zaległości od ponad tygodnia, ale trochę zmian chyba się u nas szykuje - pozytywnych. Mówię chyba, bo jeszcze nic nie jest przesądzone, ale temat pochłania mnie całkowicie - nawet prezentów jeszcze wszystkich nie kupiłam. Jak sprawa się wyjaśni, to Wam napiszę.
Poza tym u mnie wszystko w porządku - glukoza mi wyszła niska, wyniki morfologii się poprawiły, Oskarek dokazuje w brzuchu, chodzimy na szkolę rodzenia i jestem bardzo zadowolona z tej decyzji, bo okazuje się, że wiele już zapomniałam. Dzisiaj mamy imprezę z Mikołajem w przedszkolu Emilki, więc będzie trochę atrakcji.
no to milo ze dobre wiesci przynosisz od rana :-)!!!

A reszta spi?:-)

Hej tam!
Wstałam nieco połamana, ale za to wyspana :-).

Angel stoliczek świetny i bez dwóch zdań praktyczny :tak: Prezentami aż się tak nie przejmuj - jestem pewna że każdy zrozumie, że to troche poza planem no i przecież czekają Was o wiele ważniejsze wydatki. Mnie rozwaliła ciotka mojego M - non stop narzeka na kryzys (wielka pani bizneswoman), że kasy mało, a na prezenty przeznacza w tym roku "tylko" 200-300 zeta na łeb :szok: a do obdarowania 8 osób :szok::szok:. No ale w latach poprzednich były droższe prezenty :rolleyes2:. Bogu dzięki wspólne spędzanie świąt z tymi ludźmi akurat nam nie grozi.
Wiem że moi teściowie też sie pewnie szarpną w tych samych granicach na prezenty (też mają własny biznes, a "dzieci" tylko troje wliczając w to mnie), ale ja nie będę szaleć - może i siedziałam za granicą, ale żeby remonty w chacie pokończyć (a kasa topnieje jak śnieg na wiosnę) i wiem, że prędko do pracy nie pójdę, więc upominki symboliczne, 200 zeta na cztery osoby, bo tez nie będę mojej rodzinie robić symbolicznych podarków, a teściom drogich - świętujemy w tym roku razem; nie wiem co za licho mnie na ten pomysł podkusiło :eek:.

Villandra [/B]oj te starsze babki to niezłe są - ja bym chyba nie wytrzymała i cos jej powiedziała :zawstydzona/y:

No i powiedziałam jej, że ma się przesiadać jak najdalej ode mnie bo w towarzystwie tak niesympatycznej osoby na pewno nie mam zamiaru podróżować (a ja się dosiadałam do niej, bo siedziała najbardziej z przodu, a ja nie znoszę jazdy z tyłu, gdzie było sporo wolnych miejsc). To tak zwana wielka pani była, co jej słoma z butów wystawała ;-)

Idę ogarnąć pozostałe wątki, a potem siebie, bo na pogrzeb się zaraz wybieram, potem troche roboty w domku, więc zajrzę pewnie dopiero wieczorkiem.
Miłego dzionka i powodzenia w waszych planach na dziś:-)

Hej Kobietki :-)

Ivi ja też już się o nią martwię... Może by jej sms jakiś wysłać... Naprawdę sporo czasu się nie odzywa... :-(

a ogólnie u nas pięknie noc minęła - bez żadnej pobudki - wczoraj całe popołudnie jeździliśmy za kominkami :-) i najtaniej (najprostszy) nam na 10 tyś wyceniono (a stan na dzień dzisiejszy konta to jakiś 3800) :-D:-D nie wiem, nie wiem jak my ten dom skończymy a gdzie tu jeszcze... 10 kominek, 10 kuchnia, 3 schody, 3 drzwi , 3 panele i jakieś 6 robocizna i można się wprowadzać :-) a gdzie meble :-) chyba Wigilia przyszłego roku będzie dopiero spędzona w nowym domu :-):-)

prelanda faktycznie szefowa masz bardzo milo, nie zazdroszcze
angel stolik super-obawiam sie ze jak bym taki mila bym lezala calymi dniami hehe
doris fajnie ze sie odezwalas i wszystko dobrze u ciebie
mini jaka ksiazke kupujesz?
witam popijam herbatke i mam nerwa bo zaraz ide na wizyte,mam dluga liste pytan -mam nadzieje ze wszystko zapisalam .

reklama
Do góry