reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam się i o zdrowie pytam :-D:-D:-D

ajako to mnie teraz zaintrygowałaś ?? W jakim sensie nie może Ci się akcja zacząć ?? :szok:

kasiulka i super że taki fajny mąż :-) najwidoczniej z Ciebie też fajna żonka :tak:

Tunia mówisz że mąż niepocieszony ??:-D U nas też dziś pada :wściekła/y: i jakoś tak ponuro jest ...

Mata mój do remontów też bez entuzjazmu podchodzi - jemu się nigdy nie spieszy i czasami ciężko mu sobie zorganizować , ale tak sobie pomyślałam że jak będziemy mieć remont łazienki to podeślę mu tatę do pomocy - to go baaardzo zmobilizuję :-D:-D:-D:-D
Jak Dobrusia ??

Lina ja też wolę inne mniej dziewczynkowe kolory :-)dlatego chyba kolekcja chłopięca mi się bardziej podobała :tak: ale mam już dużo uniwersalnych czy chłopczykowych po Borysku , więc teraz szukam takich typowo dziewczęcych ale nie koniecznie różowych ;-)

Kasiurek dziewczyny pisały o sytuacji w Anglii z tym macierzyńskim - u nas też możesz iść na macierzyński juz na dwa tygodnie przed terminem porodu a po terminie to już chyba obowiązkowo :sorry2:
Ja biorę omegi - ale na razie tylko sporadyczne ale już niedługo chyba regularnie zacznę zażywać :tak:

reklama
pinula super odpoczywaj sobie bo 2 miesiace tak szybko zleca ze nawet sie nie obejrzysz a tu termin bedzie.Ja lenie sie jeszcze na kanapie ale przed chwila prawie zawalu dostalam bo z wielka predkoscia lecial ptak i wpadl w szybe odbil sie polecialy piora i lezy na ziemi chyba:(.Mam wielka gore prasowania wiec zabiore sie za zmiejszenie owej ilosci

pinula wreszcie hurra! mądra dziewczynka :tak:

co do rogala, to mam ale mi pieron z łóżka spada, bo śpię z brzegu i rano zawsze ląduje na podłodze :-p

na mojego męża też nie mogę narzekać, poza tym że czasem zachowuje się jak dziecko ale to normalne.... wczoraj mnie wkurzył, bo otworzył paczkę, w której był prezent dla niego (normalnie jak paczki przychodzą do niego do sklepu to muszę dzwonić i prosić ładnie żeby sprawdził co przyszło) Transformmersi 3, podziękował, ja się wciekłam, że miał mieć niespodziankę.... wieczorem poszłam do salonu bo mój mąż coś oglądał, ja patrzę, a ten tych Transformersów ogląda, no to już się wściekłam, że skoro otworzył tę paczkę to już mógłby poczekać do gwiazdki... no normalnie jak dziecko :rofl2:

wczoraj był temat kawy... ja nie piła dość długo, a jestem nałogowcem, zaczęłam znów pić 1 dziennie tak od 5 mies. ale tak jak pisałyście - krótko parzoną z ekspresu ciśnieniowego ze spienionym mleczkiem, mniam... idę sobie zrobić :biggrin2:

Pinula super ze na L4 już jesteś ... a terminem się nie sugeruj bo teraz to nie jest wiarygodne :tak:
Najwidocznie masz dużego smyka w brzuszku :tak:

Hello ;] ponownie ;]

No i tunia - ja gole nogi wychodzac z pod prysznica (mam kabine) daje noge na msuze wc i golu golu golu -potem wchodze pod prysznic plucze nogi hihi obrze ze raz na dwa tygodnie moge sie golic bo jakbym miala jak przed ciaza co drugi dzien ot bym padła chyba z gimnastyki hihihi

no i potem mycie wc mi zostaje- ale ze syn sika juz sam do muszli a czasem mu nie wyjdzie to i tak dziennie latam z psik psikiem i myje hahaha ;]

pytam o dha bo tak mi sie skojarzylo - ze ja chyba ten sluz taki galaretowaty mam wlasnie po tym dha ;/ i chialam sie pzaytac czy ktoras z was tez tak ma ...ale widze malo z ns to je ;]

Ajako - dha i tran to prawie to samo chodzi glownie o te witaminy co ryba daje dziecku na mozg e tak powiem obrazowo ;> ja wole kapsulki niz tran bo kiedys razem z synem pilam tran i musialam lyzke tranu moliera o smaku tuti frutii popijac polowa szklanka soku kubus ale i tak marnie nam to szlo ;p

Villandra to musisz mieć tam pieknie :tak:

Nie zaprzeczę, choć każdy kij ma dwa końce :-D I choć nigdy nie zamieniłabym tej mojej wiochy na życie w mieście, to czasem jest ciężko.

A tak w ogóle to cześć. Siedzę tu od dawna. Zdążyłam rano poczytać książkę, potem miałam Was poczytać, lae wpadła mi ankieta, więc siedziałam i klikałam w odpowiedzi - może się w końcu dorobię tych 50 zeta za wypełnianie...
Muszę skoczyć po pieczywo i jakieś mięcho na obiad, a z domu mi się ruszać nie chce - no, ale mus, to mus :baffled:

Co do zabiegów upiększających - paznokci u nóg nie maluję, z obcinaniem daję jeszcze radę, podobnie jak z goleniem nóg. W piątek zrobiłam generalne golenie - na dole też, tam akurat już na czuja - wyszło całkiem ładnie.

Ze spaniem raz dobrze, raz nie - dzisiaj było dobrze, spałam jak zabita.
Nie mam pomysłu co dzisiaj - gdzie się nie dotknę, to wszystko białe - przetrzymam jeszcze do jutra (albo pojutrza, bo jutro na pogrzeb), a potem WIELKIE sprzątanie - w końcu będę miała czym zająć ręce.

Kukam gdzie jeszcze skrobałyście, a potem zakupy :hmm:

Dzień dobry po dość długiej przerwie.
Nie jestem w stanie was nadrobić rzecz jasna.
Mam nadzieję, że zdrowie i nastroje dopisują :-))))

w Stolycy pięknie się zrobiło, więc ide pospacerować :)
co do golenia, to z nogami mam luz, ale za to części intymne to na czuja. staram się golić regularnie, ja niestety mam strasznie dużo, ciemnych i mocnych włosków (na głowie też), więc staram się nie zapuścić, coby przed porodem łatwiej było.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry