Kasiurek1983
Fanka BB :)
hmm kurde u mnie dziewczyny jak sżły to przynosily wniosek o urlop macierzynski jak juz urodizly dziecko a na l4 byly caly czas hmmmm stad moje zdziwienieNo na macierzyński musisz isc koniecznie 2 tyg przed terminem, i ciągniesz go przez 6 miesiecy. Ale jak cchesz mozesz isc wczesniej tylko ze z dzieckiem pozniej siedzisz króćej.
ja wczoraj tez gimnastyke robilam malnelam sobie na fiolet i go bede ciagla do porodu chyba haha bo nie bede w stanie porzadnie zmyc tego koloru wiec zmyje co bede umiec i nowa warstwe dam u nog ;pufffff pazury pomalowane, nie powiem troche sie nagimnastykowac musialam trzasnelam sobie sloneczno-zoltykolorek, ale jak ja je pomaluje nastepnym razem to niewiem....
widze, ze juz wszycy spia... mily snow kochane
ale deszcz czy snieg ??I zaczeło padac pytam sie tylko po co??
ja wstalam po 8 synek mnie obudzil hihi , teraz jemy parowki i ja pije herbate imbirowa z cytryna i miodkiem ;] dzis do mamy jade bo jutro do gina w sprawie posiewu i calej reszty i juz mnie to meczy nastepna wizyta 28 grudzien
ai w czoraj malz dal kartki swiateczne do wywołania !!!! cud na ziemi haha bo on to zawsze na ostania chwile apotem jak robimy turne po gosciach to dajemy kartki w tym roku jest szansa ze wyslemy poczta hahaha