reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
no nie moge za kilka dni 30 urodziny brrr jak to brzmi i odkrylam siwego wlosa- chyba starosc nadciaga
hehe, ja mam to już za sobą i to dawno :-p a siwe włosy to mi się kręcą i odstają od reszty... na szczęście nie jest ich za dużo ale fryzjerka się śmiała, że siwieję jak facet - na skroniach (żebym tylko nie łysiała jak facet:-p)
spadam do pracy z L4, odwiedzę moich kochanych małpiszonów, bo podobno tęsknią za mną bardzo :rofl2:

Obudziłam sie przed ta 6 i teraz siedze i zamulam no masakra jakas normalnie...
Postanowilam ze nigdzie dzisiaj nie ide i juz mialam isc rachunki poplacic, ale zrobie to jutro:-)a dzisiaj bede sie lenic az wsiakne w lozko:-D

Manta no postaram sie nie nabrudzic:-D
Z nudow rosół jem a wcale mi sie jesc nie chce:-)Nie no myslalam ze dzisiaj bede miala normalny dzien przynajmniej taki jak wczoraj a zamuła mi sie wlaczyla na calego nie lubieeeeeeeeee takkkkkkk!!!!!!:eek:

villandra uf nie jestem sama- ale kiedys te urodziny byly dla mnie takie odlegle, wiem ze nic sie nie zmieni no po urodzinach bedzie wieksza rodzina:) ale czlowiek ma takie przemyslenia co osiągnał do tego czasu.A ja nie wiedzac czemu 2 lata temu rzucilam dobra pace na dobrym stanowisku by wyjechac z kraju, moj dyrektor to sie za glowe złapa jak uslyszal co ja chce zrobic, mamy kontak i czasem sie smieje ze nadal czeka az wroce.Tyle ludzi przyjezdza -spelniac marzenia do warszawy, lepsza praca lepszy byt- a ja pod wplywem chwili postanowilam zmienic cos, dobrze ze mam gdzie wracac bo i mieszkanko na mnie czeka i moja rodzina kochana:)

reklama
Do góry