reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ufffff pazury pomalowane, nie powiem troche sie nagimnastykowac musialam :szok: trzasnelam sobie sloneczno-zolty:szok:kolorek, ale jak ja je pomaluje nastepnym razem to niewiem....

widze, ze juz wszycy spia... mily snow kochane :happy:

ja muszę przyznać, że nie mam nigdy problemów z moim mężusiem. Zawsze mówię, że trafił mi się jak ślepej kurze owies, jest mega kochany, czuły, pracowity no i cierpliwy.
ja tez mam najlepszego męza i nie moge narzekac ani troche

ja tez nie spie jeszcze, wlasnie sie objadlam tostami i ide pod prysznic, pedicure wypada zrobic ale chyba juz bedzie ciezkawo :eek:
ja juz ostatnio bylam u kosmetyczki bo nie mam jak sie ulozyc a jestem perfekcyjnie rozciagnieta:rofl2:

Jadę dziś do przyjacióły do Poz i będziemy kupowac ozdoby i takie tam pierdołki
A spac oczywiscie nie mogłam-standard :-)
Milego dnia i zdrowia dla chorych :tak:

Dzien dobry:-D
MaMicurina ranny ptaszku witaj:-)
Ja oczywiscie nie moge spac bo moje male mi nie daje impreze chyba sobie urzadzila u mnie w brzuchu:-)
Mężczyzna wyszedł do pracy nie koniecznie pocieszony tym faktem ze musi wychodzic:-D
Zamowilam rogala miedzy nogi:-D:-D:-Dsłowa mojego meżczyzny"najwyrazniej potrzebujesz czegos wiekszego":-D:-D:-Dcaly wieczor sie smialam:-)

Dzien dobry:-D
MaMicurina ranny ptaszku witaj:-)
Ja oczywiscie nie moge spac bo moje male mi nie daje impreze chyba sobie urzadzila u mnie w brzuchu:-)
Mężczyzna wyszedł do pracy nie koniecznie pocieszony tym faktem ze musi wychodzic:-D
Zamowilam rogala miedzy nogi:-D:-D:-Dsłowa mojego meżczyzny"najwyrazniej potrzebujesz czegos wiekszego":-D:-D:-Dcaly wieczor sie smialam:-)
halo :-)....mnie moj tez podziekowal za rogala w ten sposob:-D

Witam Kobietki :-):-):-):-)
Lina podskoczyłam do H&M fajne wyprzedaże ale jak dla mnie dużo lepsza oferta dla chłopców :tak:

Mini a jak ja nie lubię typowo damskich kolorów :-D Moja laska będzie w brązach, beżach, żółtych, granatach i do tego intensywnych różach popylać - nawet mój M stwierdził, że dość męskie ciuszki jak na małą księżniczkę :-)a takie znalazłam :-):-) ile macie ciuszków na rozmiar 56??? bo mi się wydaje, że już skompletowałam ten rozmiarek - nie mam tylko ciepłych, welurowych pajacy i śpiochów z niego z niego ale czy koniecznie są potrzebne jak się nigdzie przez pierwsze tygodnie i tak chodzić nie będzie???? Doświadczone Mamusie pomóżcie :-)

Vill ależ musisz mieć tam fajnie - zazdroszczę pozytywnie - ja całe życie na blokowisku i nie mogę się doczekać mieszkania na wsi :-):-):-) spokój, cisza ahhh ptaszki śpiewają :-):-)

Tunia rogal świetny zakup!!!!!!!!!!!! czemu tak późno???? ja już od sierpnia mam rogala i wygodnie mi się non stop śpi ;-)

A ja nie mam tescoooo nigdzie tzn mam ale takie prymitywne wielkości polo marketu i nic tam nie ma :sorry2: ale za to mam auchan no i wczoraj bodziaki za 4,99 - świeżo przecenione pokupowałam- fakt made in china - ale jak na domowe są w sam raz :-) ze dwa się nawet na szpital kwalifikują :-)

Jak chorowitki nasze Małe??? Ładnie nockę przespały??? Dużo zdrówka dla wszystkich Brzdąców :-)
-

Witam z rana!

Mała zasmarkana, ale ładnie pospała - ja z reszta też :-p

mnie to wczorajsze ogarnięcie romontowego bajzlu przez M tak pozytywnie nastroiło, że ja dziś troche podziałam - pranko, prasowanko i może nawet za pierniczki sie z mała weźmiemy :rofl2:

Mini dzięki za wieści o wyprzedażach - zdałoby się kupic chociaż po 2 paki pajaców i bodziaków - o ile kaska będzie, bo w tym miesiącu juz węgiel kupilismy, teraz lekarz, leki... ja witaminy będe musiała zamówić... a do tego święta i zrzutka na prezenty... ehhh

co do M - ja na swojego ogólnie to tez narzekac nie mogę - najgorzej jak jest kwestia remontu czy zrobienia czegoś w domu - po prostu to nie jest jego mocna strona... a łazienkę planowalimy jeszcze zanim w ciąże zaszłam i miało być tak, że ja będę sporo robić, tylko wyszło oczywiście, że jak remont, to ja w ciązy... Na wiosnę musimy koniecznie docipelic naszą część, bo jak znów odłozymy w czasie, to jeszcze sie okaże, że ja znów ciąży będę :rofl2:

zmykam, póki mam motywację do pracy - miłego dnia

reklama
Do góry