kamilaedi
Fanka BB :)
dopchalam sie winogronami teraz zapewne bedzie mi wygodniej
spokojnej nocy zycze ;-)
spokojnej nocy zycze ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No na macierzyński musisz isc koniecznie 2 tyg przed terminem, i ciągniesz go przez 6 miesiecy. Ale jak cchesz mozesz isc wczesniej tylko ze z dzieckiem pozniej siedzisz króćej.yyy jak na macierzynski 2 tygodnie przed?? a nie po idzie sie na macierzynski ???
ja tez mam najlepszego męza i nie moge narzekac ani trocheja muszę przyznać, że nie mam nigdy problemów z moim mężusiem. Zawsze mówię, że trafił mi się jak ślepej kurze owies, jest mega kochany, czuły, pracowity no i cierpliwy.
ja juz ostatnio bylam u kosmetyczki bo nie mam jak sie ulozyc a jestem perfekcyjnie rozciagnietaja tez nie spie jeszcze, wlasnie sie objadlam tostami i ide pod prysznic, pedicure wypada zrobic ale chyba juz bedzie ciezkawo
halo :-)....mnie moj tez podziekowal za rogala w ten sposobDzien dobry
MaMicurina ranny ptaszku witaj:-)
Ja oczywiscie nie moge spac bo moje male mi nie daje impreze chyba sobie urzadzila u mnie w brzuchu:-)
Mężczyzna wyszedł do pracy nie koniecznie pocieszony tym faktem ze musi wychodzic
Zamowilam rogala miedzy nogisłowa mojego meżczyzny"najwyrazniej potrzebujesz czegos wiekszego"caly wieczor sie smialam:-)
Lina podskoczyłam do H&M fajne wyprzedaże ale jak dla mnie dużo lepsza oferta dla chłopców