reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

no mata na każdego jakiś sposób się znajdzie :tak: Mój grzecznie dzisiaj ściany zeszlifował i teraz gładzi (mimo że już późno, bo ma jutro na rano), no i jutro w sumie ostatnie szlifowanie, więc mogę się powoli przymierzać do sprzątania. Gdyby nie to jego głupie gadanie, to rzekłabym , że mój M dzisiaj złoty chłop, a tak :eek: no nie do końca. Szkoda.
No a to przygotowywanie się do pracy też doskonale znam - stoi, niby ogląda, myśli godzinę i w końcu nic nie zrobi. Następnego dnia to samo, a potem zacznie robić i się okazuje, że sprzętu brak (bo taśma się skonczyła po 2!!! rolkach, kiedy na pokój trzeba ich 10). no brak słów :no: Bez nas by zginęli.
Nas nawiedził akurat kolega - to też się śmiali, że mój M ma świetnego szefa od planowania i nadzorowania (na jutro mu zaplanowałam ostatnie szlifowanie i malowanie ścian/y - zależnie od koloru, który se wybierze na początek ;-)).
Zdrówka dla Dobrusi.

A ja chyba zaraz myk pod prysznic - uwolnić się od pokrywającego mnie kurzu i gładziowej siwizny (włoski mam jak babulinka).
Miłego wieczoru i wyspanej nocy :-)

reklama
Villandra to musisz mieć tam pieknie :tak:

Mata dużo zdrówka dla Dobrusi ...
Dobrze że M posłuchał ale nerwów toś się najadła . Ja mojemu też czasem muszę zrobić awanturę bo to go bardzo mobilizuje do pracy :-D

aaaa od 15tego jest wyprzedaż do -70% w tesco na ciuchy i buty

no ja ostatnio mega placzliwa jestem i ogrania mnie czesto panika porodowa... no ale mam nadzieje ze mi to przejdzie...

zdrowka zycze - nie dziwie sie ze chora bo ja z M tez katar kichanie ta pogoda nas wykonczy

musze sie wybrac na zakupy do jakies galerii skoro juz wyprz sie zaczynaja :) niby ciuszkow z lumpka juz sporo mam ale cos nowego tez trzeba miec :)

M. mnie denerwuje caly zeszly tydzien przyjezdzal po 21 do domu a wychodzil 6 7 rano, dzis przyjechal ok 17 wiec sie ucieszylam a on co... zjadl i poszedl spac i spi juz ponad 2 godziny wrr juz mu powiedzialam ze niedosc ze w dzien sama to wieczorami tez bo on spi ale spi i jego reakacja to przewrocenie sie na 2gi bok... :(

Ajako mój chłop to rybka :-) Człowiek bardzo pewny siebie, nie okazujący uczuć ale mimo to ciepły. W ogóle nie kłótliwy, opanowany,typowy stoik z mega charakterystycznym poczuciem humoru
Generalanie bardzo dobrze się z nim żyję
Ale ja tam w horoskopy raczej nie wierzę

ooo bardzo ładnie! tzn. bardzo ładny małż ;-):-D jak ja czasem marze o takim facecie ze stoickim spokojem :sorry: moj to choleryk i narwaniec, tylko szkoda, ze nie do roboty w domu...wlasnie maluje dalej kuchnie, a klnie :shocked2: a cos tam marudzi sam do siebie :shocked2:
oj chlopy...:-D zycie bez nich byloby nudne :-D

ja tam wierze (jak juz pisalam) w pewne charakterystyczne cechy kazdego znaku zodiaku, ale wiadomo; charakter, temperament (nawet te wrodzone, bo w te tez wierze), wychowanie, warunki zycia oj dlugo by pisac; to ksztaltuje kazdego czlowieka indywidualnie.

temat rzeka, a chcialam znac Wasze doswiadczenia z tymi wodniczkami, rybkami plci meskiej, bo jak pisalam, w zyciu nie znalam zadnego meskiego osobnika urodzonego pod tymi gwiazdami.

mini- tak,oczywiscie mam wskazania do ciecia, ale jednak ide na wczesniej umowiony termin czyli na zimno i to mnie wlasnie troche przeraza ze wzgledu na dziecko, ale niestety inaczej sie nie da, akcja u mnie sie nie moze rozpoczac podobno :eek:

Julia ma momenty dzisiaj; chwilowo lepiej, chwilami gorzej, nie wiem o co caman, ale mam nadzieje, ze sie bez antybiotyku obejdzie.

Zdrowka dla Dobrusi i innych zasmarkancow!

ide, bo mnie dziec wola :shocked2: oj nie poszedl moj slubny, oooo dobry maz, dobry heheheh

kurde czemu wyprze sa zawsze jak nie mam kasiory :wściekła/y:
ide na inne watki i rzucam okiem na serial, a brzuchatkom zycze pieknie przespanej nocki, bo u mnie tez coraz ciezej z tym spaniem, kazda pozycja okazuje sie byc do kitu i budze sie iles tam razy na noc, a do tego Julia :cool2:

a ja ostatnio az dziwne bo ciagla spie w nocy spie w dzien spie - ale mam strasznie niskie cisnienie i ledwo siedze w dzien spie po sniadaniu i po obiedzie :) Atomowka narobilas mi smaku na kakao ide po cos na mleku :)M to pannamoj przyjaciel facet to wodnik a tata rybka ja tez wodnik :) no i syn bedzie rybka

ja muszę przyznać, że nie mam nigdy problemów z moim mężusiem. Zawsze mówię, że trafił mi się jak ślepej kurze owies, jest mega kochany, czuły, pracowity no i cierpliwy.
Już się żegnam na dziś, słodkich snów i komfortowych pozycji:-)

ehh pół dnia i cały wieczór komputer włączony, a ja odpadłam o 14 na drzemkę i tak mi się spało i spało...
teraz ja na forum, a wszystkie dziewczyny spać - norma :sorry:

reklama
kamila oj chyba ciężkawo :), tak jak ciężkawo mi było wczoraj nózie ogolić :-p
a jeszcze się pochwalę, że byłam u fryzjera -i troszkę odświeżyłam fryzurę... mała rzecz,a cieszy :-)

Do góry