reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam z rana!

Ja z cappucino - kawę pije tylko jak mam bardzo niskie ciśnienie i źle się czuję. A spokojnie mozna bezkofeionwe pić :tak:

Zimy w tym roku chyba nie będzie (oby nie przylzła sobie na przełomie lutego i marca :crazy:) ale to dobrze, bo na ogrzewaniu się oszczędzi :-p

miałam wczoraj zamaiwac koszule do szpitala no i nie mogłam na wzór się zdecydowac, normalnie jak baba w ciąży :sorry::rofl2: ale dzisiaj juz musze cos wybrac - Dobrusia mi pomoże, to szybciej będzie ;-)

mała w domku, bo smarka się na potęge i stan podgoraczkowy, a nie chcę jej puszczac, bo mi w przedszkolu dopiero jakies swiństwo załapie i do świąt będziemy się leczyć...

reklama
hej dziewczynki, trochę mnie tu nie było, ale jakiś peszek mnie prześladuje :sorry:

tak w 3 słowach bo zaraz muszę uciekać po zakupy dla majstra, który kończy mi remont pokoi, który zaczął się jakoś w marcu...
byłam u rodziców na kilka dni, odpoczęłam troszkę no i to mój póki co ostatni dłuższy wyjazd, później już może bliżej lata pojedziemy we trójkę :-)
u mnie wszystko ok, brzuszek rośnie, Marcel rozrabia w brzuszku, jutro mamy wizytę kontrolną
no tylko, że mój mąż złamał nogę w kolanie i mam teraz wszystko na mojej głowie, ale już jest lepiej niż tydzień temu :tak:

ok zmykam, do usłyszenia

Lina mi od lipca od kad sie dowiedzialam i od kad rodziceom powiedzielismy to mama tez do mnie odrazu koniec z kawa:-)tylko ze ja nie umiem skonczyc z kawa:-)spytalam lekarza a ze to znajomy mojej mamy to jeszcze jemu powiedzialam zeby mamie powtorzyl to co mi powiedzial:-)ja tez pije tylko jedna kawe czasami dwie:-)

Chyba mnie namówiłyście - idę po kawkę :-):-):-):-):-):-)

Mata pochwal się koszulą bo i ja wybieram, wybieram i wybrać nie mogę :-)

witam
No jak tu aktywnie widze ze tunia juz po parowkach i kawie, ja z uwagi na swoje wysokie i skaczace cisnienie kawy nie pije szczytem jest cappucino ale od poczatku ciazy wypilam ok 6 wiec prawie nic a inke patrzec nie moge.Ale mam ochote na taka prawdziwa fusiasta kawke och co bym dala.
Musze sie zebrac i kupic make i cukier bo mam zamiar dzis zrobic mini pizze takie male i mam wino na te ciastka o ktorych tu pisalyscie tylko musze przewalkowac wszystkie strony by je znalezc.

Dzien dobry!

wstalysmy sobie z mala o 9 :szok: ale, ze w nocy mialysmy godzinny przerywnik, bo mala tak kaszlala, to sobie odespalysmy a co!
zjadlysmy i ja tez mysle, ze zaraz sobie koffie zrobie i pomysle dalej co by tu robic.

mata- super, ze kiermasz sie udal! Ty zdolniacho!! a takeir ecznie wytwarzane produkty to powinny byc w cenie :tak:
moja mala tez musi zostac w domu na kilka dni, bo paskudnie kaszle no i do tego ma ta dziwna pokrzywke- wysypke na ciele, dziwne te wirusy jakies takie po tych przedszkolach lataja :eek:
kurde, ta zima...hm...mogloby choc pare dni przywalic porzadnym mrozem, a naswieta sniegiem, zeby wlasnie powymrazac co nie co, no i zeby nam zima nie przywlalilo wlasnie w marcu :shocked2: ja tam mam nadzieje, ze w marcu to juz bedzie piekna wiosna i bedziemy sobie z mlodym na spacerki po Julke do przedszkolka spacerowac.

co do L4- ja mam zawsze na 3 tygodnie, bo tak mam wizyty, a teraz jak bede miala jeszcze czesciej to zbankrutuje:eek:

Kasiurek- fajne zakupki, a doczytalam, ze mialas 50 szt tetry dla Nataniela, matkoooo :szok: ale chyba Ci sie ryplo, bo piszesz, ze masz 2, mama 3 to razem jednak daje 5 szt :-D:-D

ja zamowilam koszuline, pewnie taka co kazda jedna babeczka na oddziale bedzie miala heheh, ale tam w nosie to mam, bo w domu mam milion roznych pizam i koszul roznej masci.
jeszcze jakie klapki zamowie i po nowym roku musze juz byc spakowana:tak:

Lina- spoko loko, teraz te kawy sa takie nie bardzo kofeinowe tak na prawde. a nasze mamy to niby nie pily?! i to jeszcze jakie; na pol szklanki gruntu :-D

no to ide po ta kawe, poki dziec mi ladnie rysuje i nie chce nic ode mnie, to chwile z Wami posiedze :-)

cześć laseczki
ja odstawiłam swojego smarkacza do przedszkola, bo tylko katar, poza tym jest wesoły i rozrabiający :) żadnych innych objawów.. Ciekawe jak dziś, po weekendowej przerwie, będzie się zachowywał;-)

ja was staram się podczytywać,ale z czasem w weekend było cieżko.

buziaki dla wszystkich i każdej z osobna!!

Witam się i ja, leeeniwie ;-), nie mam dzisiaj nic konkretnego w planach i przez to jakaś rozbita jestem. Muszę wstać, ogarnąć się, mieszkanie też. Zrobiłabym ciasto, ale mój mąż woli owoce niż ciacha, a ja na diecie, więc nie ma komu jeść, a mnie tylko kusi :zawstydzona/y:. Życzę Wam bardziej konstruktywnego dnia niż u mnie :-)

reklama
Dużo zdrówka dla chorowitków
Mój Borysław też jeszcze z zatkanym nosem łazi - ale do przedszkola go już jutro poślę - bo nie widzę poprawy ani przez ten tydzień co był w domu ani po lekarstwach - więc to nie wirusowe ...
A przecież całej zimy go w domu trzymać nie będę :-)

Lina ja piję dużo kawy :zawstydzona/y: Ale też taką z dużą ilością mleka ... masz może ekspres ciśnieniowy ??
Najzdrowsza kawa to taka krótko parzona ( bo jak długo parzysz to więcej szkodliwych substancji się uwalnia ) więc unikaj tzw - fusiarek i rozpuszczalnych bo one strasznie sztuczne są ...

Mata super że kiermasz się udał :tak:

ajako ja trochę się obawiam tego marca bo wtedy dużo przeziębień jest ... oby było tak jak piszesz - wiosna w pełni :-)

anula jak mąż ?? Na długo jest unieruchomiony ??

Do góry