reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam!

Ja po kiermaszu (nawet zadowolona :tak:), co prawda wszystkiego nie sprzedałam, ale na moim stoisku chyba największy ruch był :-p resztę ozdóbek M do pracy weźmie, to może jeszcze jakiś grosz wpadnie ;-)
no i co najważniejsze mogę w końcu zwolnic tempo i powinnam częściej w końcu na forum wpadać, bo na trochę Was odpuścić i człowiek nie jest w stanie nadrobić :rofl2:

co do papierosów w ciąży... rozumiem, że nałóg, że ciężko rzucić, ale jak ktoś wie, że szkodzi, ale nie chce nawet mu się próby rzucenia podejmować, albo pali bo lubi :crazy: a potem lament, bo dziecko chore, albo choruje często...

Vilandra świetny stroik :tak:

melduję, że ja tez mam prania multum, ale jutro będę się za to brać, dzisiaj lenistwo :-p

zmykam, bo Dobrusia sie rozkłada na całego - wieczorkiem zajrzę :tak:

jestem z wykształcenia ogrodnikiem, a po studiach zrobiłam parę kursów florystycznych, na których też uczyłam się rożnego rodzaju stroików. Podaję równie łatwy sposób: trzeba mieć jakieś naczynko, ładną doniczkę, misę, wazę etc., gąbkę florystyczną (można kupić w kwiaciarni) i ozdoby świąteczne. Do naczynia wkładamy gąbkę, nabijamy na drut świece, (wcześniej drut podgrzewamy łatwiej wejdzie w świece) , świecę wbijamy w gąbkę, z reszta ozdób robimy tak samo- małe bombeczki,gałązki, pierniczki, zasuszone pomarańcze, laski wanilii i co nam się wymarzy nawijamy na drucik i w gąbkę. Wszystko tak układamy, żeby zasłonić gąbkę.

Ostatnia edycja:
Jestem i ja ;]
Ajako ma racje - w szpitlu dziewcyzny kopca, ja sama w pokoju mialam laske z rwą nerkowa i ze skracajaca sie syzjka to co -po kroplowce od razu dwa pietrwa w dol kopcic, laska do porodu i co 30 minut na dol palic bo potem nie wiedziala kiedy bedzie palic ;/ masakra !!!!!!!!!! Ale u nas w spzitlau jest ogolnie wszystko na opy -hyht idac do pisztala musisz miec mala torbe a w niej rzeczy na wielka wyprawe !!

my bylismy na zkaupach prezentowych i w sumie to kupilam czape synowi i rekawiczki, a mojej mamie pizame na prezent bo jej zawsze brakuje pizam haha ;]tata kątowke dostanie siorka oddychajaca bielizne narciarska ;>

a maz mialam kupic mu mysz do kompa ale nie chce i teraz sie zastanwiam nad długopisem lub piorem kulkowym z parkera lub wasermana i nie wiem która firma porzadniejsza a moze znacie inne jakies firmy ?

Ostatnia edycja:
Witam
Ja dziś tylko z pytaniem do Was. Na jak długo okres czasu może mi lekarz wypisac pierwsze zwolnienie?? Na jaki okres maxymalnie. Bo ide jutro po zwolnienie prywatnie i żeby często nie chodzic to bym chciała jak najdłuższe zwolnienie od razu. ??

reklama
Do góry