reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

dobry wieczor, przyszlam pozyczyc Wam dobrej nocki, przespanej!

ja tam sie nie odzywalam, tylko troche podczytywalam co pisalyscie, ale cos nie mam sily, slabo sie czuje i zastanawiam sie czy nas cos z Jula 'nie rozbiera', bo i ona jakas markotna dzisiaj i najgorzej, ze chyba cos wirusowego jednak sie przypaletalo, bo oczko jej ropieje i ma czerwone, masakra....mam nadzieje, ze jutro nie bede musiala z nia leciec do dyzurujacej poradni, bo jej nie nawidze tzn. tych lekarzy tam:-(
przespalysmy cale popoludnie i wieczor, ciekawe jaka bedziemy mieli noc...
ja wlasnie sie obudzialam z glodu, cos zjem i ide dalej kimac.

a jutro mam te ostatnie usg i cieszylam sie, ze zabierzemy mala, a teraz to nie wiem co z tego bedzie:-(
pozdrowka brzuszki!

reklama
Hej dziewuszki
Ja juz oczywiscie nie spie a polozylam sie o 1.00-siedzielismy u znajomych
wczoraj przyszlo lozeczko :-)-oczywiscie do zlozenia jeszcze duuuuzo czasu ale sam fakt jest tak emocjonujacy ze szok:-)
zycze wam milej soboty-niech odpoczywajace odpoczywaja a reszta korzysta z wolnego dnia:-)
Villandra- ja jutro zamawiam mam nadzieje że będą fajne te mebelki a mam dostać je w połowie stycznia wiec mi pasuje.A w styczniu mają podobno zdrożeć a ja zamawiam aż 11 elementów.
Angel a próbowałaś plasterki na opryszczkę mi pomagały.
ja zamawialam dla dzidzi...mialy byc za miesiac a przyszly po niecalych 2 tyg:-)

oja tez bym cos zjadla ale nie ma zabardzo co... bu... a pozatym te kilogramy:baffled:
kurcze no ale widac taka twoja uroda :-(

zapomniałam się pochwalić, że obiecany mikołaj przyszedł i przyniósł mi nauszniki w renifery :-)- kochany facet z tego Mikołaja ;-)
ale fajnie hehe

hej dziewczyny czy wy też macie od kilku dni kiepskie samopoczucie ? Bo ja to umieram głowa mnie boli od trzech dni i krew mi z nosa zawsze rano leci ;/
cos wisi w powietrzu chociaz mnie malzonek rozpieszcza ostatnio i jest mi nawet dobrze;-)

Witam was
kadza
- krew z nosa tez mi leciala zawsz rano i w sumie w ciagu dnia jak dmuchnelam katar to byla tam sam krew -laryngolog przypalil mi nos i mam kropelki moze podac nazwe jak chcesz.
tunia ty alkoholiku o czym ty myslisz:) ja ostatno wachalam dzin z tonikiem i mi bylo zle hehe
angel bedzie dobrze zobaczysz -razem sobie juz wrocicie do domu
vilandra tak mi smaka na budyn narobilas ach chyba na sniadanie bedzie

no ja wczoraj aktywny dzien mialam pojechalissmy ogladac lozeczka i ceny mnie z nog zwalily-ale bardzzo mi sie podobaly, kupilismy malej bodziaki i pol spiochy ogladalismy wanienke i wszystko co nam konieczne jest, po tak duzym wysilku poszlismy na pizze :) i pojechalismy do znajomych dostalam ciasto hermana i z wyliczen ze bedzie na moje urodziny, wypilam chyba 2 litry herbatki co w nocy dalo znac o sobie bo chyba z 4 razy wstawalam i na kolacje zapiekanki moja kolezanka zrobila -jednym slowem wytoczylam sie od nich:) bo jeszcze byl maly deser.Zachorowalam na maszyne do hleba chce taka kupic bo po za hlebem mozna w nim robic wszystko doslownie.Dzis tez jedziemy do jednych znajomych pozniej do kolejnych hehe .

WItam!

Wczoraj padałm jak mucha... M wybył na zakupy, a ja próbuje się zmotywować do pracy... do tego będę dzisiaj wszystko na jutrzejszy kiermasz przygotowywac, więc tym bardziej musze się w zadek kopnąć.

Miłego weekendu kobitki!

Witam wasno ja wczoraj aktywny dzien mialam pojechalissmy ogladac lozeczka i ceny mnie z nog zwalily-
dokladnie tak...tzn mozna znalezc takie za 100zl ale kwestia czy takie lozeczko wytrzyma dostatecznie dlugo :(

WItam!

Wczoraj padałm jak mucha... M wybył na zakupy, a ja próbuje się zmotywować do pracy... do tego będę dzisiaj wszystko na jutrzejszy kiermasz przygotowywac, więc tym bardziej musze się w zadek kopnąć.

Miłego weekendu kobitki!
powodzneia w przygotowaniach! OSTATECZNYCH;-)

na wadze zobaczyłam dziś 80 kg i z tej rozpaczy zjadłam paczkę herbatników :rofl:

Ja juz z tydzień temu widziałam 81 kg, więc dzisiaj będzie pewnie z kilo więcej (albo więcej?) - idę zaraz po tę bitą śmietanę z wczoraj :-D

Witam sobotnio.
Małż dziś w domu - chyba popracuje w końcu trochę. Ja też mam tyci zajęcia, więc zerknę do Was dzisiaj tylko czasem ;-) Miłej soboty :-)

Ewstra
ciasto Hermana :tak: dobra rzecz - może by tak sobie zrobić zaczyn i pobawić się przez następne dni?....

Dzien dobry wszystkim:-)
Mezczyzna w kuchni gulasz robi ach wspanialy widok a ja siedze i nic nie robie:-DA co:-D
Ewstra no czasami tak mam ze mi sie slinotok na piwo wlącza:-D
MaMicurina Ty ranny ptaszku zawsze pierwsza z rana na forum:-)
Pogoda fantastyczna słoneczko świeci pozniej pewnie pojdziemy na spacer.

Hej kobitki!
Troszke po tym szpitalu jestem rozbita, ledwo dobijam do północy, wstaje o 10 :dry: Potem za dnia mnie muli .. Ciekawe czy jak odpoczne wroce znowu do swojej bezsennosci ;-)

Perelandra powaznie od 6tc?? :szok: A czemu musisz je brac?
Mi dali poki co profilaktycznie, mam na dwa tygodnie akurat jak tu jestem wtedy pewnie ciocia zdecyduje jak dalej.. A i mi robily i kazaly robic po obu stronach brzucha na wysokosci pepka ( pelno mam juz kropek :-( )

Wszystkie plany swiateczne poszly w niepamięć..wiec bede chyba dzis z tesciowa jakies pierniki piec ;-) Moze wezme troche do uk, juz wkoncu tam po swietach ich robic nie bede..

Ogolnie czuje sie ok, Doriano szaleje cale dnie, Boże co ja bede miala za malego szogunka :shocked2: hehe

Dzisiaj widze wiele z Was aktywnie sobotke ma zamiar spedzic, super :)

Tez doczytuje jak wiele macie juz dla dzidzi łacznie z mebelkami.. Jaj u mnie nic sie nie zmienilo, mialam sie zaczac rozgladac w grudniu w uk, a tu psikus.. No nic co sie odwlecze..od stycznia zaczna sie zakupki ;-) Zreszta przed przeprowadzka nie mialabym gdzie tego trzymac wiec nie ma tego złego..

reklama
Angel kochana jeszcze masz czas na mebelki narazie odpoczywaj i sie nie przemeczaj sama widzidz co bylo z wyjsciem do apteki, nie martw sie mebelki nie uciekna:-D

Do góry