reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Wczoraj jak bylismy w sklepie wyskoczylam zebym sie piwa napila a ze jak zwykle troche za glosno powiedzialam caly sklep na mnie i oczywiscie na brzuch:-D:-D:-Da moj do mnie dobrze kochanie chodz do domu i sie urzniemy:-Dwyobrazacie sobie mine kasjerki:-)

hahahaha... musiało świetnie to wyglądać :)

Tunia- piwko to aktualnie moja największa i jedyna zachciewajka... desperado z cytrynką chodzi za mna strasznie!

ANGEL - odpoczywaj ile sie da, sciskam mocno! i życzę zdrówka Tobie i maleństwu :*

reklama
abi super :tak:

angel współczuje zastrzyków w brzuszek - brrry jak to brzmi , ale to chyba na rozrzedzenie krwi - czyli uniknięcie skrzepów...

Villandra Przesąd – Wikipedia, wolna encyklopedia
Znajdź mi choć jeden racjonalny zabobon :-D
Co innego tradycja i ubieranie czerwonych majtek na studniówce w ramach -tradycji . A co innego jak ktoś wierzy ,ba jest święcie przekonany że jak nie założy to matury nie zda :tak:

Kurcze pióro, już się martwię jak to będzie z tym nocowaniem Borysa poza domem ... ale cieszę się bo chcę zobaczyć jak to będzie jak pojedziemy z M do porodu i nocować będzie musiał u kogoś :tak:

Villandra Przesąd – Wikipedia, wolna encyklopedia
Znajdź mi choć jeden racjonalny zabobon :-D
Co innego tradycja i ubieranie czerwonych majtek na studniówce w ramach -tradycji . A co innego jak ktoś wierzy ,ba jest święcie przekonany że jak nie założy to matury nie zda :tak:

Ale od dawna wiadomo, że wiara czyni cuda :-D A jak się nastawić na "nie" to czesto podświadomość pomaga nam właśnie w taki sposób :-p

witam dziewczyny :D ale naskrobalyscie od srody........
angel- witam !! Ciesze sie ze juz wrocilas do nas no i , ze wszystko ok u was :-D

u mnie salon pomalowany jeszcze tylko musze dokonczyc sprzatanie po tym malowaniu, wczoraj wciagnelam 5 paczkow!!! jakas masakra nie mowiac o spagetti na obiad i kolacje (bo z obiadu zostalo) jak tak dalej pojdzie to bede po ciazy ciezsza o 30 kg :baffled: eh... poszlabym bym do fryzjera ale chyba musze czekac do wyplaty ktora jest 23 czyli przed swietami moge zapomniec a wygladam .........:no:

Villandra a ja uważam właśnie odwrotnie,że jak ktoś się nastawi na to że przesąd się sprawdzi to potem nieświadomie w każdej rzeczy doszukuje się sprawdzenia tego poglądu, ale jak mówiłam mi nic do tego

Naprawde jestem Wam wdzieczna za wszystkie ciepłe słowa i cale wsparcie.. Bardzo duzo dla mnie znaczy wasze wsparcie.

Oczywiscie dostalam z tego wszystkiego jeszcze opryszczki, od poczatku ciazy tylko na nia czekalam :dry:
Smarne sobie zoviraxem, ale nigdy mi nie pomagal to i teraz nie licze na cud :/

Villandra- ja jutro zamawiam mam nadzieje że będą fajne te mebelki a mam dostać je w połowie stycznia wiec mi pasuje.A w styczniu mają podobno zdrożeć a ja zamawiam aż 11 elementów.
Angel a próbowałaś plasterki na opryszczkę mi pomagały.

reklama
witam Was weekendowo, mój mąż właśnie wyjechał na narty a ja siedzę i już tęsknie:(

odnosnie krzyżyków, to ja też regularnie pożyczam od rodziców krzyżyk ( mają taki ładny stojący) i kropidło na kolędę i nigdy nie słyszałam o jakichkolwiek przesądach w tej kwestii, na chrzest czy komunię też dajemy w prezencie zwykle medalik lub krzyżyk na pamiątkę i to chyba dość powszechny zwyczaj.

Angel odpoczywaj dużo, teraz Ty i dziecko jesteście najważniejsi, a prezenty zamów przez internet z dostawą do domu, bezstresowo i taniej niż w sklepie.

Do góry