reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam Kobietki :-)

A ja kotów nie lubię, wręcz się ich boję - nie wiem czemu ale odrzucają mnie te zwierzęta - nie ufam im.

Mini jak Borysek po nocy u Cioci????

Amandla mojej Malutkiej jak ciasteczka smakowały :-D pół nocy szalała :-D:-D masz więcej takich przepisów:confused:

reklama
Lina po prostu mała koneserka win rośnie:) na ciasteczka z alkoholem mam trochę przepisów, ale już nie takich szybkich i efektownych:)

Angel jedna pielęgniarka w szpitalu nie chciała za bardzo w brzuch dawać tego zastrzyku, bo w ciąży jestem, co mnie bardzo zdziwiło, bo byłam w 3 miesiącu... ale pani miała jakąś fobię chyba

co do kotów to niestety mojego ktoś ukradł i już potem nie chciałam... ale był piękny i pieszczoch do tego, nawet mój mąż uczuleniec jeden nie reagował jakoś drastycznie i bardzo go lubił (pewnie dlatego, że kota dostałam od niego w prezencie) miała być kotka - Pyza, a wyszedł Knedel :-p
Knedel.jpg
szkoda, że ludzie bywają tacy wstrętni...

ja widze ze tu kociary, ja nigdyy nie mialam ota moja mama ich sie boi i brydzi ale mam psy tzn miala jeden dzekus zyl 16 lat,drugi ozzy u rodzico juz zyje 7 a u nas w dmku pinat 3 lata i wszystko kundle

w zal pinat

hej :)

Byliśmy wczoraj w Warszawie z mężem i dziś nie mam sił do życia... od 4.30 na nogach i wróciliśmy dopiero o 23.30. Cały dzień na nogach. Ale było bardzo faaajnie i cieszę się, że taki fajny dzień nam się udał :)
Małej bardzo podobało się w Teatrze, szalała, że ho ho :)

Dzisiaj dzień leniwca. Nie mam nawet siły palcem ruszyć, a pokój do sprzątania czeka :))

Postaram się jeszcze wejść wieczorkiem :))

No to się nam zrobiło zwierzaczkowo :-) Nie znalazłam tej foty, co chciałam, ale na pociechę mam kilka innych ;-)
To był mój komputerowiec (zniknął bez sladu) i moja ulubiona gaduła, który się obraził(i odszedł)...

P1050222.JPGP1050245.JPGP1050247.JPGP1050249.JPGZdjęcie0008.jpg

...kiedy przygarnęłam moją bojową kotkę (najwyraźniej chciała ze mną pojechać do Szwajcarii). Na ostatniej jej dwa maluchy.

P1050642.JPGP1060071.JPG

reklama
Do góry