reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

A pewnie, zreszta nie wiele ich pewnie bedzie ;-)

Ewstra odpisze Ci tu o futerkach żeby tam nie zasmiecac. Jak twoja miala miesiac to bez srachu nie mozna tak wczesnie czipowac zwierzat :-) Ile juz z Wami jest? Wstaw fotke!!
Ja zaraz po slubie zostałam obdarowana przez los 5 raczkami :dry:

2-8.jpg 1-6.jpgDSCF0837.jpg
jak kotki odrosły to suka przestala je juz lubic hehe ale za malego uratowala mi i im zycie lizac, bo to byla masakra - takie male sie zame nie wyprozniaja, po kazdym posilku trzeba je masowac i ciezkie to bylo , cieply wacik to nie to samo co jęzor..

No i dwa zostaly ze mną- Tosia i Jędrek, odkad jestemy w UK sa z tesciami. Jędrus niestety w wieku niespelna 2 lat odszedl od nas w ciagu kilku godzin. Zostalo tylko moje futrzaste sloneczko Tosia. Kot totalnie pozbawiony agresji, non stop sie tuli, mruczy. Spi w nogach jak pies, przytulajac sie. Cudenko :)

Tak mi wyrosły dwa bandzory na ludzkim mleku NAN :-D Malo kto w to wierzyl, ze uda mi sie je odchowac , a jednak :)
Jedrus z lewej, bardziej bury , wiekszy z bialym paskiem na pysiu..

DSCF0343-1.jpg Obraz415-1.jpg

reklama
Angel fantastyczne futrzaki - moje też akurat śpią pod kaloryferem ;-), tyle że do zrobienia ognia w piecu od pół godziny wysyłam swojego M :-D więc na razie kaloryferek zimny, ale chyba im to nie przeszkadza :cool2:.
Jak moja kotka przepadła, a też akurat malucha miała, to udało się do oddać do adopcji sąsiadce, której kocica też akurat młode miała. No i tym sposobem Lucky mógł po odrośnięciu zamieszkać z moją "siostrzyczką" w Niemczech. Gdzieś mam fotkę z jej synem - jak znajdę, to wrzucę, bo jest niesamowita

hehe kotki chyba wszytski lubia spac na kaloryferach :) moj kocorek tez strasznie lubial lerzec na parapecie nad kaloryferkiem :) ehh teskno mi za moim glutkiem on byl taki kochaniutki przytulasek :(

Angel ale piękne koty i takie ogoniaste ;-)
ja muszę brać tę fraxiparynę anty zakrzepową - profilaktycznie po poronieniach się ją stosuje - przed ciążą brałam acard. Lekarz już mi powiedział, że do końca ciąży będę ją brać. brzuch mam pokuty, czasem siniak wyskoczy ale ogólnie to nic strasznego i można się przyzwyczaić... na szczęście mam izolację tłuszczową, bo trochę bym się bała kłuć po brzuchu w ciąży nawet jeśli ta igła taka krótka; z resztą pielęgniarki w szpitalu pytały, czy chcę w brzuch czy wolę w rękę... ja się kłuje w brzuch ale nie przy samym pępku, tylko tak bardziej po bokach

Poza tym spałam do 12, a poszłam spać o 4 nad ranem
pogoda dziś piękna... na tę okoliczność zakupiliśmy węgiel, który mężu musi teraz wnieść do piwnicy, a potem czeka na niego jeszcze jedna niespodzianka - umyje okna :rofl: skoro mnie nie pozwoli - ale tylko 2 są
potem zawiesi nowe firanki... a ja "zrobię" pranie w międzyczasie :-)

Ostatnia edycja:
witam sobotnio, ale macie cudne koty dziewczyny!
ja tez zawsze miałam koty dopóki w domu nie pojawił się pies, który wyraził zdecydowany opór wobec kocich istnień, a że wtedy akurat kota żadnego w domu nie było, to niepodzielne rządy pies sprawuje do dziś:)
Mi strasznie podobają się koty scottish fold, szkockie zwisłouche, najlepiej jak są zmiksowane z brytyjskimi, wtedy pełnia szczęścia jest, o takie jak te:
235px-Adult_Scottish_Fold.jpgcute_scottish_fold_cat-2686.jpgLilac_Scottish_Fold.jpg

mój mąż dojechał właśnie po 16 godzinach jazdy do celu narciarskiego, a ja się pałetam po pustym domu i straszna tęsknota doskwiera, słuchamy sobie muzyki z dzidzią, podzielę się z Wami ładnym kawałkiem, tylko nie znalazłam oryginału na youtube, ale cover też całkiem przyjemny, zwłaszcza,że w tej piosence najważniejsze są słowa
TERYTORIA / Bick Black - Anna Maria Jopek - "A Gdybyśmy Nigdy Się Nie Spotkali" - cover - YouTube

reklama
Amandla przepiekne! A tak nie lubilam kiedys kotów .. teraz ubóstwiam sierściuchy!!
Ewstra nie mogę się napatrzeć, przepiękna!! Śliczny ma kolorek, a z pysia widać, ze rozkoszna dziewczynka:-D

Perelandra alez wspolczuje, ze juz od samego poczatku masz je :( Mnie jeszcze kazdorazowe kłucie przeraza i stresuje.. ja zawsze 15 minut sie czaiłam zanim dalam sobie kujnąć palec do tego domowego badania na cukier :baffled: Tez z wiekszym spokojem przyjmuje je w brzuch bo izolacje mam bardzo sporą, taka igielka nawet pelwnie do polowy tkanki tluszczowej nie dociera ;-) Aczkolwiek Dori za kazdym razem czuje moje napiecie, zawsze jak sie kluje zaczyna wierzgac.

Do góry