reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam!

Lina mi by sie do pracy chodzic chyba nie chciało, tym bardziej, że tak paskudnie na dworze... a ja z Dobrusią w ciązy jak byłam, to minimum raz w tyg. usiała byc wędzona ryba, teraz miałam raz ochotę - zjadłam 2 i jak ręką odjął :-D

Mamicurina udanego tourne, mam nadzieje, ze fajną bryke znajdziesz :tak:

Mi sie udało dzis pospać, bo Dobrusia mimo kataru przespała całą noc do 7 :biggrin2: zostawiłam ja w domu, bo doszedł kaszel - bez gorączki, więc pewnie to odpowiedź na katar, jak do jutra będzie minimalna poprawa to śmignie do przedszkola ;-)
Paluchy bolą - tak dobrze usztywniłam ozdóbki, że ciężko je ciągnąc z form, zostało mi jeszcze kilka aniołków i bombek, bo już mnie palce pieką... potem będę walczyć z resztą ;-)

reklama
witam czwartkowo, ja nadal walczę z przeziębieniem, dzisiaj siedzę w domu i się grzeję pod kocykiem:) wczoraj upiekłam pysze, najprostsze ciasteczka czeskie ( składniki to masło, mąka i wino) w załączeniu oczywiście zdjęcie, są kruche jak faworki, ale nie tak tłuste, bo są pieczone , a nie smażone, polecam:) DSC_6871.jpg u nas za oknem jeszcze biało, mój mąż jutro wybywa na narty i czeka mnie 10 dni tęsknoty, chlip:(

Juppi, jesteśmy już w 29 tygodniu!!!!!!

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-D
Wkoncu chyba znormalnialam bo juz dzisiaj nic mi nie jest:-)
Oczywiscie jem parowki:-Dale przez tamten tydzien nie jadlam wiec moge sobie pozwolic:-D
Lina ja uwielbialam rybe przed ciaza teraz jak tylko poczuje zapach to mnie cofa, mama tez ostatnio byla w szoku bo wiedziala ze kocham rybe no i ktoregos dnia zaczela smazyc na obiad no myslalam ze mnie cofnie zielona sie zrobila w jednej minucie:eek::-Djedyne co to sledzie jeszcze moga byc:-)
Gratuluje wszystkim nowo zaczetych tygodni:-)Maruusia a Tobie 3 trymestru:-)

czesc.. ja dzis od rana bez humoru i juz polecialy gromy miedzy mna a M... zaczelo sie od wczoraj wrocilam z tej Wigilii pracowej o 23 jego nie bylo nadal w domu... ja czulam sie przez caly dzien zle... tam jeszcze niby fajnie spotkac sie pogadac ale siedzenie tez mnie zmeczylo i wrocilam z takim twardym brzuchem i bolacym ze ratowalam sie kapiela. jak M wrocil to jakis taki osowialy nie chcial gadac wiec z fochem poszlam spac, wyszedl z domu przed 7 wrocil po 23 w ciagu dnia 1 telefon i po powrocie zero odzewu, dzis rano chcialam sie do niego poprzytulac to zaraz wstal i powiedizal zebym go nie laskotala....:no::shocked2: a potem w wyrzutem wyszedl ze juz tak pozno a on w domu bleeee

Witajcie, nie mam ostatnio za czasu na czytanie, a tym bardziej pisanie - mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku. Dobrze, że u Angel lepiej - trzymam kciuki, żeby problemy już się nie powtórzyły.

Jadę dzisiaj do pracy- muszę dokończyć jedną sprawę, więc znowu mnie nie będzie . Pozdrawiam!

Mata też należę do grona Twoich fanów :-D
Borys mimo immuliny też mi często choruje ( jeśli chorobą można nazwać katar ) i teraz od jakiś dwóch tygodni a nawet dłużej ma właśnie przytkany nos i pokaszluje :confused2:Zostawiłam go w tym tygodniu w domu ale nie widzę poprawy niestety . Dziś jedziemy do pediatry i laryngologa żeby sprawdzić czy się coś nie rozwija ...

Amandla ale smakowitości - kurcze ciastek z winem to ja nigdy nie jadłam ( poproszę o dokładny przepis w odpowiednim wątku :tak:)

Lina narobiłaś mi ochoty na rybkę - dziś będzie na obiad :biggrin2:

Muszę zrobić listę wyprawkową - i zacząć pomału zakupy bo w sumie już tylko trzy wypłaty zostały :-D

witam was jak fajnie ze nie musze sie zrywac do pracki cudowne lenistwo,czekam az M wstanie i zrobi mi sniadanie tunia podobnie jak u ciebie parowki z serem i koniecznie pomidor -ostatnio zjadam kilaka dziennie hmm moze potasu chce ze tak mnie ciagnie.U nas sniegu brak za to wiatr taki ze urywa glowe, dzis porzadki i moze pojedziemy ogladac cos dla malej zobaczymy jak nie dzis to jutro mam czas:)

witam czwartkowo, ja nadal walczę z przeziębieniem, dzisiaj siedzę w domu i się grzeję pod kocykiem:) wczoraj upiekłam pysze, najprostsze ciasteczka czeskie ( składniki to masło, mąka i wino) w załączeniu oczywiście zdjęcie, są kruche jak faworki, ale nie tak tłuste, bo są pieczone , a nie smażone, polecam:) Zobacz załącznik 414588 u nas za oknem jeszcze biało, mój mąż jutro wybywa na narty i czeka mnie 10 dni tęsknoty, chlip:(

Juppi, jesteśmy już w 29 tygodniu!!!!!!

Miałam poprosić o przepis - ale Mini mnie wyprzedziła :) mimo to dołączam się do prośby - jeśli tylko łatwo je zrobić :-)
poza tym kuruj się moja droga - ostatnio odkryłam pyszną herbatkę z dilmah - cynamonowa- super rozgrzewa :-)

Mini a mi zostały 2 wypłaty ( na lutową już się pewnie nie załapie) - podziel się trzecią :-D

Mata w warszawie z tym przedszkolem jest roznie. Ale akurat na okolo mnie jest tak ze mozna sie zapisac jak dziecko prawie skonczy 3 lata. A ze on z grudnia to go wezma nahwczesniej w wrzesniu po skinczonych 3 latach czyli bedzie mial 3,5 roku!
Masz gdzies zdjecia tych wszystkich ozdob? Moja siostra zyje z sztuki i wlasnie do swoich "rzezb" wykorzystuje koronki i wciaz szuka oryginalnych koronek- dlatego ciekawa jestem czy robisz takie rzeczy?

reklama
Do góry