reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

witam Mikołajkowo,
pozdrowienia dla Angel i dużo zdrówka i dobrego humoru życzę!:)
u mnie choróbsko nadal się rozwija, ale na szczęście po przebadaniu przez lekarza okazuje się, że powierzchowne to przeziębienie, oskrzela póki co czyste są, więc nadal trwam przy czosnku, mleku i soku malinowym:)
idę poczytać co naprodukowałyście w innych tematach:)

reklama
Hej :)
My też od 6.30 na nogach :) Chrześniaczka znalazła prezenty w bucie i przybiegła się pochwalić :) Przy okazji nasza malutka też dostała prezent od mojej siostry:) Pierwszy mikołajkowy - grzechotkę, klucze do auta, świecące i grające :))
A ja z okazji Mikołajek obiecałam sobie, że pojadę zobaczyć łóżeczko i kołyskę. Jak mi podpasuje to od razu kupuję :))
Muszę też jechać odebrać wyniki posiewu... Jestem ciekawa co tam wyszło.

Dobrze, że z Angel już lepiej. Na dobrą sprawę, chyba lepiej, że jest tu w Polsce pod opieką specjalistów.

Tunia - Nie denerwuj się Kochana, bo na chłopów nie warto! Mój też mi od kilku dni gra tak na nerwach, że szok. Szykuje się porządna awantura...

Miłego dnia i do usłyszenia później :)

Witam mikolajkowo,
u nas dziś zapowiada się słoneczny dzwonek, i Mikołaj kochany nas obdarowal, mi przyniósł kojec poduszkę do spania w slicznej poszewce to wreszcie się wyspie:-):-):-), a mężowi biografia Steve'a Jonesa no tylko 700stron do czytania.
dzis plan piec pierniczki więc zamykam zaraz składniki pokupowac.
milego dnia i spokoju wam życzę.

Witam sie Wtorkowo i MIkołajkowo za razem

u nas mikołaj byl- syn uszczęśliwiony na maxa ! bawi sie nowa fura tj smieciara, wieczorme u babci reszta rezentow ;]hihi

lina- kazali pic duzo soku pomidorowego, bo ma duo potasu ale mało kto wie ze banan ma wiecej potasu chyba najwiecej ;]

no i cos jeszcze pisac mialam ale zpaomnialam ide sie napic czegos cieplego bo syn mnie wyrwal ze snu z tym mjikolajem haha

a mi dziś Mikołaj przyniósł dvd +cd koncertowe Adele z Royal Albert Hall, charmsy i słodycze, a mężowi rękawice narciarskie , tak więc radość poranna była jak u chrześniaka MaMicruni:D
wczoraj w szkole rodzenia tez nas odwiedził Mikołaj i dostaliśmy całą torbę drobiazgów dla maluszków ( łapki niedrapki, miseczki hippa z łyżeczkami, mnóstwo próbek dla maleństwa i mamy i podkolanóweczki bezuciskowe:D)
fajny ten MIkołaj:D

Ostatnia edycja:
Marusia- teraz docztalam,ze robilas posiew, jakies objawy niepokojace?bo zazwyczaj sie posiew robi dopiero przed rozwiazaniem ;> chyba ze sa przeslanki czeste infekcje itd ..... pytam sie bo sama mam posiew robiony ale wynikow jeszcze nie ma;/

Tricia ja bym się wcale nie obraziła za pakę słodyczy, zwłaszcza z Polski:D tylko obawiam się, że do gwiazdki paka w cudowny sposób by zniknęła:) a jakie dostałaś rodzaje słodyczy? czy Mikołaj pamiętał o białych michałkach z wawela?

Witam!

Widze, że Mikołaj hojny i duzo prezentów zostawił ;-)u nas rano tez szaleństwo, mała jeszcze w przedszkolu Mikołaja miec będzie, więc dzień pełen wrażeń

Mamicurina to fajny prezencik masz dzisiaj - podglądniesz sobie maluszka :-)

Amandla mam nadzieję, że w końcu przeziębienie odpuści :tak: a Mikołaj widzę, że i o maluszkach w brzuszku pomyślał :-D

Pinula no niepoważna ta dziewczyna, czy ona nie ma swiadomości tego, że jak wyda złe leki to ktoś może nawet umrzeć? Przeciez to ogromna odpowiedzialność :eek:

Lina pierniczki trzeba krótko piec, bo łatwo własnie przypalić ;-) ja za tydzień się zabieram - na choinkę w łąsnie popiekę - Dobrusia uwielbia je potem wcinac (ostatnio to podczas ubierani juz podgryzała :-D)

zauważyłam, że od kilku dni drętwieje mi lewa ręka (takie mrowienie jakby delikatnie ścierpła) no i dzisiaj w nocy jak poszłam do Dorbusi na chwilę i połozyłam się znów zauwazyłam, że to od tego, że śpię na tym boku i ręke podkładam pod poduszkę...

dziś muszę bardziej się zmobilizować, parzę sobie zielona herbatke i mam nadzieje, że ciśnienie już mi takich psikusów jak wczoraj robić nie będzie :confused2:

miłego ;-)

reklama
Pozdrawiam dziewczyny w tym słonecznym dniu :tak:
Ja dziś jestem z moim łobuzem więc nie mam za wiele czasu na kompa

Miłego dnia
mediumjsjpps4755d0f0e91ac.jpg

Do góry