reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

atomówka - jestem jestem, ale znów gorszy moment u mnie w życiu... szczególnie jeśli chodzi o czas i samopoczucie.. łobiecuję poprawę;)

reklama
atomowka nie tylko tobie ja zagladam zadko ale nieobecnosc ivi zauwazylam nawet wezwalam ja do pokazania brzuszka ;) zobaczymy czy sie odezwie mniejmy nadzieje ze znia wszytsko dobrze

Rozprawa ze ścianą zakończona. Nie mam pomysłu co dalej :baffled: a energii mi nie brakuje, dziecię w brzuszku też wesoło matkę kopie tu i tam,zwłaszcza w rytm muzyki - chyba po mnie zamiłowanie odziedziczy ;-).
Chyba wyprasuję pościel, bo ładnie już wyschła, a potem.... pomysłów brak :confused:

ooo i ivi sie nam znalazla :)
villandra zazdroszcze energi ja jej wogule nie mam strasznie sie mecze gdzie bym sie nieruszyla dysze jak parowoz hehe ale taki uroki tylko czego.Mam ubaw z synka siostra zostawila lalke niemowlaka i ten nosi chodzi znia i mowi mamus popatrz jak bede nosil Kornelke mamus dzidzius placze cumelka jej damy hehehe brakuje jeszcze zeby zrobil awanture o luzeczko ;)

Bozienka to fajnie jak braciszek opiekuńczy będzie :tak: - moja ciotka zawsze miała takie marzenie, co by najpierw chłopca urodzić, a potem dziewczynkę, żeby straszy brat się siostrą opiekował. Z kolejnością jej wyszło, ale z tą opiekuńczością niekoniecznie - ta sztuka akurat się udała mojej drugiej ciotce :-D. No i naprawdę fajnie, że mały juz się wczuwa ;-).

przepraszam dziewczyny.... mam po prostu doła ostatnio z powodu pracy i z powodu zostawiania Tymka w przedszkolu...

Ivi dobrze się się odezwałaś :-)
Doły no cóż w naszym stanie nie trudno o pogorszenie humoru
Szybko wracaj do psychicznej formy
Może jakiś relaksik sobie zafundujesz? Basen, masaż czy kosmetyczkę ?

ivi rozumiemy :) glowa do gory bedzie dobrze :)
vilandra zobaczymy co to bedzie jak mala sie urodzi hehe zeby sie nieokazao ze sie wsyztsko odwroci i bedzie kopot ;) moim marzeniem tez zawsze bylo miec pierwzego synka i potem córeczkę i tak sie stalo ale niedokonca marzenie sie spelnilo :( ale to juz inna bajka

Bozienka na pewno wszystko się dobrze ułoży ;-) Grunt to pozytywne myślenie, nawet jeśli czasami jest ciężko.
Wiadomo - życie nie zawsze (by nie rzec: rzadko) nas rozpieszcza.

ivi głowa do góry; mogę powtórzyć jedynie to samo co Bozience...

reklama
Rozprawa ze ścianą zakończona. Nie mam pomysłu co dalej :baffled: a energii mi nie brakuje, dziecię w brzuszku też wesoło matkę kopie tu i tam,zwłaszcza w rytm muzyki - chyba po mnie zamiłowanie odziedziczy ;-).
Chyba wyprasuję pościel, bo ładnie już wyschła, a potem.... pomysłów brak :confused:

Vill
jak Ty masz tyle energii i nic Ci nie jest zapraszam do mnie na kilka dni - pokryje koszty wyjazdu i wyżywienia :-D

Ivi trzymaj się, główka do góry - Święta idą czas odpoczynku i bycia z rodziną - trzeba się cieszyć na ten czas :tak:

Bozienka nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - jeszcze zaświeci w pełni słońce ;-)

Do góry