reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja juz sie umylam i ide spac wole sie polozyc jak denerwowac wszystkich w kolo i siebie najbardziej to moje dziecko znerwicowane bedzie....

a lekarz coś Ci przepisał? dodatkowe dawki żelaza?
wiesz... ja tez tak sobie mówię : uspokój się bo dziecko takie będzie,a le czasem to się nie da być ostoja spokoju. mam nadzieje że jak już będe na L4 to troche złagodnieje ;-)

SPIJ SPOKOJNIE

reklama
witam was moje kochane jak tam Angel sie czuje macie z nia jakis kontat ?? ehh ale mnie mecza skurcze lydek masakra jakas doslownie noga to do tej pory mnie boli wsesie lydka masakra jakas i wogule to zaczynam coraz bardziej chodzic jak mega wielka kaczka ;) trasznie to wyglada hehe i mecze sie doslownie przy wszytskim nawet przy ubieraniu skarpetek ;)
polecam magne b6 dziennie 3x1 łykac i minie ;] najlepiej przysfajalny magnez dla kobiet w ciazy
mam to samo, noce najgorsze. podczas przekręcania się z boku na ok, to jakby mi się wnętrzności naruszały ;-)
a to jeszcze 3 miesiące.....
no własnie mnie nie boli tak tylko jakby na rozowlnienie, hmm zebra nie bola,wczensiej kosci miednicy i spojenie łonowe ale tfu tfu przeszlo.....

skończyłam robic kartke świąteczna teraz tylko wywołac i z głowy mam w tym roku ufffff

chodz z moim mezem wywołanie graniczy z cudem haha ;] w sumie ostanio dal do wywołania zdjecia naszego synka 300 - w promocji byly w fotojokerze ;] teraz na szczescie 10 musze wywołac format 21x15

Ostatnia edycja:
abi też bym uciekała z pracy na zwolnienie - spokój dla nas teraz najważniejszy :tak:

Bozienka mnie też dzisiaj łydki cos bolały - od jakiegoś czasu biorę magnez 1x wieczorem i w sumie pomaga, ale dziś pomóc nie chciało...

Pinula należy Ci się odpoczynek, a smarkulą (bo trudno inaczej określić takie podejście w takim zawodzie) się nie przejmuj - z taką postawą raczej daleko nie zajdzie...

Ja idę małża dopieścić - skarży się coś, że jest niedopieszczony i jakby na zawołanie prąd go popieścił :baffled: aż mi się ciepło zrobiło. Na szczęscie nic się nie stało, ale musze mu jakoś wynagrodzić jego dzisiejsze starania i pięknie zrobiony sufit :-):-):-)

Jest wiadomość od Angel:

Dziekuje wam kochane za pamiec i duchowe wsparcie..fizycznie czuje sie super ale beda mnie obserwowac chyba do konca tygodnia.. Psychicznie gorzej bo maz wraca jutro do uk..no nie tak to wszystko mialo wygladac.. Musze byc silna ale jest ciezko. Trzymajcie sie cieplutko

oj piszecie jak szalone juz niewiem co ktorej mialam napisac :zawstydzona/y:
ja juz po kapieli robie pazury narazie u rak be te u nog to mam wrazenie, ze bedzie ciezko tym razem:crazy:

pralka jak narazie wciaz dziala:rofl2: a jak buszuje na e-bay-u :happy:

angel- trzymaj sie i zycze powrotu do zdrowia i szybkiego powrotu do uk do mezusia
tunia - nie deneruje sie kochana nie warto

i nie pamietam co jeszcze...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

kasiurek wsumie to niezapytaam dlaczemu musze jutro dzwonic do niego i mu powiedziec ze mam skurcze i czy moge magnez zaczac brac bioe co prawda tradyferon ale namnie chyba niedziala ;)

reklama
A ja się ciągle z moim kłócę ehh.Mój synek strasznie niegrzeczny i wredny się zrobił :-(
Mój M mnie wkurza mówię do niego jak przymierzałam bluzkę którą nosiłam w 9 miesiącu z Kacprem ze strasznie gruba już jestem a on do mnie to może się ograniczysz trochę z jedzeniem (marsów)ehhh no miałam dzisiaj chęc i w sumie 3 sztuki zjadłam:wściekła/y:A ta bluzka już przy mała jest na mnie :-(
Dziewczyny a może zauważyłyście ze na allegro te wielkie paczki ubrań są w kosmicznych cenach 400zł i więcej i licytacja trwa a że większość za granicy to przesyłka też droga.I się wkurzam ze za tą kwotę to sobie sama kupie w sklepach albo wyproszę mame żeby mi polowanie zrobiła w Irlandii na ciuszki.

Do góry