reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejo:-)
Wiecie co i ja mialam takie przeczucie ze cos jest nie tak...
Niech szybko wraca do zdrowia...
Wyprzytulaj ja tam od nas i powiedz ze jestesmy z nia:*
My zaraz sie zbieramy do rodzicow pozniej sie odezwe buzka:-)

reklama
witam was kochane moja :) co tam dobrego u was ?? niejestem wstanie was nadrobic ehhh tak piszecie i piszecie ale pocieszam sie tym ze najprawdopodobniej we wtorek bede miala juz kopmuter wiec bede codziennie :D

do Angel też już pisałam, ale jeszcze nie odpisuje. Ja mam do niej bardzo blisko wiec jeśli będzie chciała to mogę ją odwiedzić. Ale to do nich należy decyzja... mam tylko nadzieje że czuje się już dobrze i leki działają....

Pół dnia zmarnowane - przyjechała mama i po raz tysięczny musiałam wysłuchać jak to u niej w przedszkolu panie nie nadają się do dzieci, dzieci coraz gorsze, podobnie jak rodzice :wściekła/y:.

No i zerkam co u Was, a tu takie wieści :szok::-( No nawet zaklinanie, żeby było dobrze, nie pomogło :no: (bo wewnętrzny jakiś niepokój też był, ale chciałam go za wszelką cenę pzregonić)...
Zdrówka, zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka - Angel wracaj do nas szybko. Trzymam kciuki, żeby było dobrze - na pewno lekarze sobie poradzą i kolejny kryzys na bb uda się zażegnać szczęśliwie. Ku temu kieruje swoje myśli.

Lina Twojemu tacie też wszystkiego dobrego i w ogóle wszystkim wysyłam dużo pozytywnej energii - oby nie działy się już żadne złe rzeczy :no:

Dzięki Vill.... mam pytanko odnośnie Twoich pierniczków... powiedz mi jakie masz foremki?? Bo ja szukam po sklepach i znaleźć nic nie mogę... a chciałam dziś ciasto zrobić :) czy są takie formy , które odrazu rzeźbią ładną choinkę czy tylko takie co kształt nadadzą i na tym koniec???? :-) bo moje zdolności manualne na więcej poza foremkę raczej nie pozwolą zrobić :-D

reklama
Cześć wszystkim.Jak wchodziłam na forum zastanawiałam się co u Angel.Trzymam kciuki żeby było wszystko ok.
Ivi -jak będziesz miała z nią jakiś kontakt to pozdrów i przekaż ze trzymamy kciuki żeby szybciutko wyzdrowiała i żeby było wszystko ok.

Do góry