reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini dziękuję :-)

Atomówka jak masz straszne bóle + gorączkę to sio do szpitala!!!!!!!!!!!!!!!!! teraz mogą Cię puścić ale żeby w nocy nie złapały z podwójną siłą... Mam nadzieję, że to jednak tylko rozciąganie ciałka...

Mini podobno można... ale ja bym się nie odważyła chyba...

reklama
Witajcie, Marcówki, Tak to jest z tym zdrowiem - wcale nie musi być dobrze..
Ja też wróciłam niedawno ze szpitala i mam skrajnie się oszczędzać. Więc klub leniwców do potęgi n-tej.
Napisałam do Angel smsa. Pozdrawiam Was wszystkie

Mini - ja bym nie ryzykowała... Wymień żarówki w domu na setki ;) i zjedz jakąś pyszną słodkość, to lepsze od solarium hehe :tak:

gagucha słodkości to ja już mam po dziurki w nosie :-D a żarówek nie mogę zmienić bo mi się żyrandol spali :-D:-D:-D:-D

Kangurzyca co się stało żeś wylądowała w szpitalu ??

MIni: Miałam duże ciśnienie i pewnym momencie stało się za duże :/
Teraz trochę jadę po bandzie, ale górną granicę tolerancji utrzymuję

kamilaedi czy w Twoim kalendarzu są dwie niedziele w tygodniu? ;-)

Mini solarium? No nie wiem :confused: Ja bym się też nie odważyła (pomijając, że ja to w ogóle od opalania daleko...

A moje ciałko rozciąga się dzisiaj, że masakra. No ale jak się położyłam wczoraj wieczorem w jednej pozycji, to obudziłam się w niej dopiero rano, więc nie dziwne, że cała miednica mnie dziś łupie i poruszam się jak babunia.

Ania serdecznie dziekuje za wszystkie sms'y. Niestety poki co skonczyly jej sie srodki na koncie i czeka az jej dowioze doladowanie. Napewno wtedy poodpisuje.

Z nowych wiadomosci to nie jest za rozowo:
Badanie na rezonansie wykrylo zakrzep na zyle wrotnej watroby i prawdopodobnie innych zylach okolowatrobowych. Lekarze podjeli decyzje o przeniesieniu Ani do Gdanskiego Uniwersytetu Medycznego na oddzial endokrynologii - prawdopodobnie jeszcze dzisiaj. Przekaze Wam kolejne informacje jak tylko bede cos wiedzial. Z synkiem wszystko dobrze, biega i kopie coraz mocniej;)

vill- cos mi sie pokrecilo :sorry: i niestety jest tylko jedna :blink: wiesz co bo ja pierwszy raz w zyciu nic nie robie - brak szkoly, pracy itp i jakos wszystko mi sie merda w tej glowie - teraz licze dni az maluch bedzie z nami:-)

angel- eh... widze, ze niezbyt kolorowo u was:shocked2: najwazniejsze, ze maly zdrowy. Trzymam kciuki za szybki powrot do zdrowia&&&&&& i oby obylo sie bez powazniejszych zabiegow

Julek a mówią coś skąd te zakrzepy ?? Jakaś masakra to jest . Przecież wszystko było ok , a tu nagle taki buum :no:

Kagurzyca dobrze że sytuacja opanowana ... Bierzesz jakieś leki ??

reklama
Witam! Weszłam po obiedzie na chwilke, ale M mi prąd wyłączył. teraz zerkam oczekując lepszych wieści, a tu widze, że nadal nieciekawie :-( Angel mam nadzieje, że lekarze szybko wybadają o co z tym wszystkim chodzi. Oby tylko maluch zdrowo sobie rósł :tak:

u mnie zakupowo, porządków porobiłam w szafkach, teraz M wybył z mała na roraty, a ja mam godzinkę ciszy i spokoju od nie wiem kiedy :cool2: zmykam do szydełka

Do góry