reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzięki Vill.... mam pytanko odnośnie Twoich pierniczków... powiedz mi jakie masz foremki?? Bo ja szukam po sklepach i znaleźć nic nie mogę... a chciałam dziś ciasto zrobić :) czy są takie formy , które odrazu rzeźbią ładną choinkę czy tylko takie co kształt nadadzą i na tym koniec???? :-) bo moje zdolności manualne na więcej poza foremkę raczej nie pozwolą zrobić :-D
u nas IKEOWSKIE zdaly egzamin :tak:

reklama
Lina małe pierniczki robię ze zwykłych foremek - jedna chyba starsze ode mnie, inne kupiłam niedawno w realu. Duże kształty wycinam z szablnu, tzn, mam papierowy szablon (gwiazda, serce, choinka), który układam na cieście i takim specjalnym nożykiem wycinam ciastko.
03122011094.jpg

Jeśli chodzi o foremki z kształtem ,to na all można znaleźć sporo silikonowych i tu też widziałam, ale pojęcia nie mam jak to wychodzi w praktyce

Dom, ogród, technika – Sklep internetowy Weltbild.pl – elektronika, sprzęt agd, rtv, akcesoria kuchenne i łazienkowe, kupuj online

górny odnośnik świąteczne wypieki z gratisem - w sklepie widizałam nawet formę domku

A propos - ktoś tu chyba miał się jeszcze pochwalić jednym takim? Nie będę pzrypominać kto... ;-)

edit:
Na all też są fajne firmy WILTON ja kupowałam co nieco u tego sprzedawcy - polecam

http://allegro.pl/show_user.php?uid=6124133

Ostatnio edytowane przez moderatora:
dziendobry
kurcze weszlam na forum, zobaczylam podswietlone 'wiadomosci ze szpitala' i az mi serce sie zatrzymalo....
angel- kochana wracaj do zdrowia!!! i nie denerwujcie sie, wazne ze z malym wszystko ok! sciskam mocno....

u nas pogoda super bylam z psami u koni chociaz poklepac i pomarzyc o jezdzie.... eh... az mi smutno bylo... pozniej zakupki- nalesniki na obiad dzis :happy2: dosc leniwie a co tam wkoncu niedziela

A ja myślałam że Angel się aklimatyzuje po powrocie do Anglii :-(
Dobrze że jest pod opieką lekarzy :tak:

Maria u mnie z tesco te kocyki były w takim tekturowym pudełku, w sumie ciężko się domyślić,że to kocyk. U mnie były po 20 zł niecałe
:no: te kocyki 100 % eco-bawłna były za 23 zł i na wieszaczkach przy dziewczynkowych -niemowlaczkowych rzeczach . Dość cieńkie ( dwie warstwy bawełny) niezbyt duże ale jak dla małego brzdąca w sam raz . Koloru beżowego w sarenki chyba :-) Firmy F&F

LIna trzymam kciuki za tatę .... i za pierniczki :-D

A ja już mam dość zimy ( choć jeszcze się nie zaczęła ) :dry: Brakuje mi słoneczka .. Można chodzić na solarium w ramach swiatłoterapii ?? np na pięć minutek dwa razy w tygodniu ??

reklama
Do góry