reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

fajnie macie z tymi zakupami, ja poprosilam kolezanke o zakupienie z alegro koszul nocnych i rozkow, to mi przywiezie na sylwka :) i siedze na e-bayu i poluje na fajne rzeczy :)
pralka wyprala do konca ale jakos mam zle przeczucie .... musze powiedziec T zeby do niej zajrzal...
nam kolejny wydatek sie szykuje - otoz nowe opony do mazdziochy- eh... ceny powalajace

reklama
herbatkę to ja czarną z cytryną i soczkiem malinowym albo bez dodatków, a teraz znalazłam Orange fresch tekanee po tych mam najmniejszą zgagę, poza tym masakra
objadłam się jak prosię makaronem i pryncypałkami :cool: zaraz pęknę

Spróbuj imbirowej z dodatkiem pomaranczy - generalnie imbir pomaga na zgagę (ale ja osobiście już nawet patrzeć na niego nie mogę - i wybieram zgagę :-D)

Odwiedziła mnie sąsiadka, trochę pogadałyśmy, przejrzałyśmy ciuszki i inne skarby dla dzidzi, które mam na wierzchu - nieco jaśniej mam w glowie, co mi się tam przyda, ale tak konkretnie to będziemy ten temat przerabiać później.
Też pochwaliła serię Baby Dream z Rossmanna - tak na marginesie.

Widzę, że dziś wszystkie prędko do łóżka, a ja dziś przekornie znowu dłużej przytomna. Ale wszystko ma swoje granice - Wy już dawno śpicie, więc i ja idę w Wasze ślady: pod prysznic i pod kołdrę. Do jutra :-)

Angel pewnie dawno na miejscu, tyle że nie ma czasu się odmeldować - melduj kochana, że jeszcze żyjesz, bo inaczej wszystkie osiwiejemy - brakuje nam Twojej pisaniny ;-)

Maria u mnie z tesco te kocyki były w takim tekturowym pudełku, w sumie ciężko się domyślić,że to kocyk. U mnie były po 20 zł niecałe

haha też miałam pytać o te pryncypałki :-)

Nudno tu u Nas dziś, idę i ja leżeć, bo plecy mi odpadają a już czuję,że żebra zaczynają pobolewać:wściekła/y:
Mam nadzieję,że przejdzie i dziś spokojnie zasnę

Atomówka - no to nie widziałam kocyków w tekturowym pudełku !! ale za 20zl - to szokująco tania cena - chyba się znów wybiorę do tesco :)

Pryncypałki to wafelki w czekoladzie - no to jestem w szoku :-D brzmią jak pałki - czyli paluszki :) A to makaron z czym jadłaś???

hej,
a ja miałam dzisiaj przygody, jadąc w metrze zasłabłam, nie zemdlałam, tylko mi się mega słabo zrobiło. Ciemno przed oczami i zimny pot, musiałam szybko wysiąść i gdziekolwiek usiąść i odetchnąć. Być może spadł mi za bardzo cukier, jak zjadłam od razu mi przeszło. W biurze u koleżanki było sporo roboty i cały dzień na siedząco, więc zgaga dała popalić. Teraz przyjechaliśmy (w zasadzie jak co tydzień) do moich rodziców na lubelszczyznę. Dobrej nocki i słodkich snów

Halo!!:-)
Mialam wczoraj swietny wieczor i o dziwo dotrwalam do 2.00 a dzis obudzil mnie chrzesniak zeby skladac lego:szok:...no i zlozylam to lego:tak:
Teraz sniadanko i nie wiem za co sie zabiore w sumie...cos pomysle:tak:
Milego dnia!

witam sobotnio
u mnie dochodzi 8 obudzilam sie troszke wczesniej bo mam taka zdretwiale rece.Wczoraj wieczorem zamowilam sale na urodziny:) dzis kicam kupic balony i inne takie by ja przystroic -musze tez pomyslec nad jedzeniem macie jakies pomysly?Wczoraj jak wracalam z pracy poszlam specialnie na 2 strone miasta do mojego ulubionego polskiego sklepu ,wczesniej bywalam tam czesciej bo byl w samym centrum a teraz to dla mnie wyprawa i co widze zamkniete:(a chcialam juz pozamawiac cos na swieta i tor chcialam zamowic -pewnie sama bede musial robic chyba ze M cos wymysli.Moja przyjaciolka z polski ma 3 miesiecznego szkrabika i poprosila mnie bym byla matka:)tak sie ucieszylam .Dzis za to wybieram si9e do kolerzanki ktora ma termin tydzien wczesniej niz ja.Wieczorkiem do kina na sage

Witam sobotnio ;]

nawte sie wyspalam po mimo tego ze emigorwalam na kanape do duzego pokoju bo małz tak chrapolil ze szlo zdechnac !!1 no ale sie wyspalam, syn wstal o 8 rano wiec sie w maire wyspallismy. teraz sniadanie szamamy potem sie goscie przed mikołajowi zjezdzaja ;]
a to zdjecie mojej latorosli jak z tatuniem robili ciasto (wczoraj) na dzisiejszy dzien - mama musi tylko polewe dac i bedzie gitarka ;]

Witam sie z rana, ja juz po parowkach i polowie prasowania, naszlo mnie z rana hehhe
zaraz sobie zrobie druga herbatke skoncze prasowanie, pozniej moj ostatni hit- murzynek od manty, ogarne troche chate i mam wolne, cudnie!!

Kasiulka- to na bank spadl Ci cukier, ja tez tak mam jak dlugo nie zjem ( a przerwy w jedzieniu robie sobie raczej dlugie) tylko, ze jak siedze w domu i za duzo sie nie ruszam to nic mi nie grozi. jedynie tyje pewnie przez to podwojnie, zebym jadla normalnie jak czlowiek co 2- 3 h to moze bym tak nie tyla! ale co zrobic jak z pracy mi taki system jedzenia pozostal.
Milego pobytu u rodzicow!! pewnie sie wybyczysz, co? fajnie Ci!

przypomnialyscie mi...,musze isc do pracy skontrolowac czy sami wpadli na pomysl, zeby ubrac salon na swieta, mam nadzieje, ze mnie pozytywnie zaskocza i juz bedzie swiatecznie:-)

a ma ktos angielski numer do Angel?? moze ktoras z dziewczyn z tamtych rejonow moglaby do niej napisac....martwi mnie zupelny brak wiesci:-(

dobra milej soboty zycze wszystkim!!

reklama
Cześć dziewczęta :-)

Kasiulka Ty lepiej uważaj na siebie

Ewstra to masz przynajmniej jakiś plan na dziś ;-) Co do menu zawsze wyznaję jedną zasadę - to, na co mam ochotę (w sensie, co znam, wiem że dobrze wygląda i przypadnie do gustu gościom). No i uwielbiam po prostu stół szwedzki - każdy bierze, co chce i święty spokój.
Miłego seansu wieczorkiem.

Kasiurek uroczy ten Twój synek. A mój M jak chrapie to go zawsze nogą, albo ręką szturchnę - do skutku :evil:

A u mnie aura coraz bardziej jesienna... Jakiś plan działania na dzisiaj jest (uporządkować czyste pranie, rozprawa z żelazkiem, sprzątanie łazienki i takie tam inne jeszcze). M na razie w pracy, po południu będzie kuł w ścianach kable :dry:, więc bałagan welcome - no cóż, jeszcze trochę...

Życzę miłej i udanej soboty wszystkim mamusiom i ich brzusiom :-)

Do góry