reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

fajnie macie z tymi zakupami, ja poprosilam kolezanke o zakupienie z alegro koszul nocnych i rozkow, to mi przywiezie na sylwka :) i siedze na e-bayu i poluje na fajne rzeczy :)
pralka wyprala do konca ale jakos mam zle przeczucie .... musze powiedziec T zeby do niej zajrzal...
nam kolejny wydatek sie szykuje - otoz nowe opony do mazdziochy- eh... ceny powalajace

reklama
herbatkę to ja czarną z cytryną i soczkiem malinowym albo bez dodatków, a teraz znalazłam Orange fresch tekanee po tych mam najmniejszą zgagę, poza tym masakra
objadłam się jak prosię makaronem i pryncypałkami :cool: zaraz pęknę

Spróbuj imbirowej z dodatkiem pomaranczy - generalnie imbir pomaga na zgagę (ale ja osobiście już nawet patrzeć na niego nie mogę - i wybieram zgagę :-D)

Odwiedziła mnie sąsiadka, trochę pogadałyśmy, przejrzałyśmy ciuszki i inne skarby dla dzidzi, które mam na wierzchu - nieco jaśniej mam w glowie, co mi się tam przyda, ale tak konkretnie to będziemy ten temat przerabiać później.
Też pochwaliła serię Baby Dream z Rossmanna - tak na marginesie.

Widzę, że dziś wszystkie prędko do łóżka, a ja dziś przekornie znowu dłużej przytomna. Ale wszystko ma swoje granice - Wy już dawno śpicie, więc i ja idę w Wasze ślady: pod prysznic i pod kołdrę. Do jutra :-)

Angel pewnie dawno na miejscu, tyle że nie ma czasu się odmeldować - melduj kochana, że jeszcze żyjesz, bo inaczej wszystkie osiwiejemy - brakuje nam Twojej pisaniny ;-)

Maria u mnie z tesco te kocyki były w takim tekturowym pudełku, w sumie ciężko się domyślić,że to kocyk. U mnie były po 20 zł niecałe

haha też miałam pytać o te pryncypałki :-)

Nudno tu u Nas dziś, idę i ja leżeć, bo plecy mi odpadają a już czuję,że żebra zaczynają pobolewać:wściekła/y:
Mam nadzieję,że przejdzie i dziś spokojnie zasnę

Atomówka - no to nie widziałam kocyków w tekturowym pudełku !! ale za 20zl - to szokująco tania cena - chyba się znów wybiorę do tesco :)

Pryncypałki to wafelki w czekoladzie - no to jestem w szoku :-D brzmią jak pałki - czyli paluszki :) A to makaron z czym jadłaś???

hej,
a ja miałam dzisiaj przygody, jadąc w metrze zasłabłam, nie zemdlałam, tylko mi się mega słabo zrobiło. Ciemno przed oczami i zimny pot, musiałam szybko wysiąść i gdziekolwiek usiąść i odetchnąć. Być może spadł mi za bardzo cukier, jak zjadłam od razu mi przeszło. W biurze u koleżanki było sporo roboty i cały dzień na siedząco, więc zgaga dała popalić. Teraz przyjechaliśmy (w zasadzie jak co tydzień) do moich rodziców na lubelszczyznę. Dobrej nocki i słodkich snów

Halo!!:-)
Mialam wczoraj swietny wieczor i o dziwo dotrwalam do 2.00 a dzis obudzil mnie chrzesniak zeby skladac lego:szok:...no i zlozylam to lego:tak:
Teraz sniadanko i nie wiem za co sie zabiore w sumie...cos pomysle:tak:
Milego dnia!

witam sobotnio
u mnie dochodzi 8 obudzilam sie troszke wczesniej bo mam taka zdretwiale rece.Wczoraj wieczorem zamowilam sale na urodziny:) dzis kicam kupic balony i inne takie by ja przystroic -musze tez pomyslec nad jedzeniem macie jakies pomysly?Wczoraj jak wracalam z pracy poszlam specialnie na 2 strone miasta do mojego ulubionego polskiego sklepu ,wczesniej bywalam tam czesciej bo byl w samym centrum a teraz to dla mnie wyprawa i co widze zamkniete:(a chcialam juz pozamawiac cos na swieta i tor chcialam zamowic -pewnie sama bede musial robic chyba ze M cos wymysli.Moja przyjaciolka z polski ma 3 miesiecznego szkrabika i poprosila mnie bym byla matka:)tak sie ucieszylam .Dzis za to wybieram si9e do kolerzanki ktora ma termin tydzien wczesniej niz ja.Wieczorkiem do kina na sage

Witam sobotnio ;]

nawte sie wyspalam po mimo tego ze emigorwalam na kanape do duzego pokoju bo małz tak chrapolil ze szlo zdechnac !!1 no ale sie wyspalam, syn wstal o 8 rano wiec sie w maire wyspallismy. teraz sniadanie szamamy potem sie goscie przed mikołajowi zjezdzaja ;]
a to zdjecie mojej latorosli jak z tatuniem robili ciasto (wczoraj) na dzisiejszy dzien - mama musi tylko polewe dac i bedzie gitarka ;]

Witam sie z rana, ja juz po parowkach i polowie prasowania, naszlo mnie z rana hehhe
zaraz sobie zrobie druga herbatke skoncze prasowanie, pozniej moj ostatni hit- murzynek od manty, ogarne troche chate i mam wolne, cudnie!!

Kasiulka- to na bank spadl Ci cukier, ja tez tak mam jak dlugo nie zjem ( a przerwy w jedzieniu robie sobie raczej dlugie) tylko, ze jak siedze w domu i za duzo sie nie ruszam to nic mi nie grozi. jedynie tyje pewnie przez to podwojnie, zebym jadla normalnie jak czlowiek co 2- 3 h to moze bym tak nie tyla! ale co zrobic jak z pracy mi taki system jedzenia pozostal.
Milego pobytu u rodzicow!! pewnie sie wybyczysz, co? fajnie Ci!

przypomnialyscie mi...,musze isc do pracy skontrolowac czy sami wpadli na pomysl, zeby ubrac salon na swieta, mam nadzieje, ze mnie pozytywnie zaskocza i juz bedzie swiatecznie:-)

a ma ktos angielski numer do Angel?? moze ktoras z dziewczyn z tamtych rejonow moglaby do niej napisac....martwi mnie zupelny brak wiesci:-(

dobra milej soboty zycze wszystkim!!

reklama
Cześć dziewczęta :-)

Kasiulka Ty lepiej uważaj na siebie

Ewstra to masz przynajmniej jakiś plan na dziś ;-) Co do menu zawsze wyznaję jedną zasadę - to, na co mam ochotę (w sensie, co znam, wiem że dobrze wygląda i przypadnie do gustu gościom). No i uwielbiam po prostu stół szwedzki - każdy bierze, co chce i święty spokój.
Miłego seansu wieczorkiem.

Kasiurek uroczy ten Twój synek. A mój M jak chrapie to go zawsze nogą, albo ręką szturchnę - do skutku :evil:

A u mnie aura coraz bardziej jesienna... Jakiś plan działania na dzisiaj jest (uporządkować czyste pranie, rozprawa z żelazkiem, sprzątanie łazienki i takie tam inne jeszcze). M na razie w pracy, po południu będzie kuł w ścianach kable :dry:, więc bałagan welcome - no cóż, jeszcze trochę...

Życzę miłej i udanej soboty wszystkim mamusiom i ich brzusiom :-)

Do góry