reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
ja ogarnelam chate i wrzucialam pranie :) a teraz siedze przed tv leje u nas wiec nici ze spaceru.... a dziewczyny hm... napewno czesc z nas sie wykruszy- zawsze tak jest na forach a czesc tak jak mowicie zakupy przygotowania swiateczne

he he przypomniał mi się mój znajomy , który twierdził że jesteśmy narodem narzekającym :-D
Jak jest dużo napisane to źle bo nie można nadrobić , jak mało też źle :-D

Atomówka ja kupiłam jedne śpioszki - chciałam jedne nowe na wyjście ze szpitala a miałam kupon więc wyszły mi za 8 zł ;-) ale ceny dość fajne , żałuje trochę tego kocyka ale już mam po Borysku dwa :sorry2:

Robimy jutro Borysowi mikołaja - myśleliśmy o niedzieli bo w tygodniu chodzi do przedszkola ,więc ciężko by mu było iść jak by dostał prezent ,ale w sumie już tak się nie może doczekać że powiedzieliśmy mu że Mikołaj dziś w nocy będzie jeździł :-)

witam się
znów dzionek mi minął szybko
jak mąż się zbierze to jutro skoczymy do Tesco i zrobimy sobie "Mikołaja" dla Dzidziusia :tak:
zdobiłam na obiad barszcz ukraiński ale się objadlam

to ja mam dzisiaj studniówkę :tak:

Mini ja właśnie wróciłam i jestem mega zadziwiona
Nie było nic wartego uwagi, oprócz kocyka, który był fajny, duży i cieplutki ale póki co kocyki mam, Kosztował 20 zł niecałe
Reszta rzeczy jakaś kpina. Body tylko całe białe i pakowe po 3 sztuki a body mi nie potrzebne
Chciałam śpiochy bo mam tylko jedną parę

Perelandra hahah ale ja głupia jestem
Pierwsze moje skojarzenie,że masz studniówkę taką szkolną hahah

atomówka jaka tam głupia - jak dziewczyny pisały wcześniej o studniowce to też było moje pierwsze skojarzenie - no bo jak inaczej :-D:-D
ciekawe co będzie u nas... może coś wpadnie w oko

Mini - chciałam upiec chleb na zakwasie, ale trzeba na niego czekać 5 dni, więc upiekłam na drożdżach. Trochę było czuć aromat drożdży, ale wyszedł dobry. Mam w planie ten na zakwasie, ale to może na przyszły weekend zrobię.
Atomówka - szkoła rodzenia na Żelaznej 41 - mieli termin na soboty, wiec nam tak bardziej pasowało. Chciałam w szpitalu na Żelaznej - bo tam będę rodzić, ale miejsca są już zarezerwowane do kwietnia. Jak ma się meldunek w Warszawie, to szkoła jest bezpłatna - co prawda trzeba wpłacić kaucję 80 zł, ale potem mają zwrócić.

Ja dzisiaj poszalałam na zakupach w Smyku, H&M i C&A - niestety dla dziewczynek wybór wielki, ubranka śliczne, a dla chłopców mało co mi się podoba, albo niepraktyczne.

Witam się wieczornie
Weekend w szkole, znowu będe nietomna przez pół tygodnia po męczącym weekendzie. :( Nie chce mi się iśc... ale nie za bardzo mam wybór...
czekam aż mąż odkurzy żeby umyc podłogi i fajrant, ugotowałąm zupke wiec jeśc jest co... Z głodu nie umre...

reklama
Do góry