reklama
kamilaedi
Fanka BB :)
ja ogarnelam chate i wrzucialam pranie a teraz siedze przed tv leje u nas wiec nici ze spaceru.... a dziewczyny hm... napewno czesc z nas sie wykruszy- zawsze tak jest na forach a czesc tak jak mowicie zakupy przygotowania swiateczne
Ja też nie polecam takiego mixu. Natomiast osobna suszarka to już zupełnie co innego i dla mnie sprzęt niezbędny, zwłaszcza jak ktoś nie za bardzo ma gdzie pranie wieszać.Vllandra a jaką masz pralko suszarkę ??Bo ja planuje kupić i odradzają mi .
Mini55
&&&&&
he he przypomniał mi się mój znajomy , który twierdził że jesteśmy narodem narzekającym
Jak jest dużo napisane to źle bo nie można nadrobić , jak mało też źle
Atomówka ja kupiłam jedne śpioszki - chciałam jedne nowe na wyjście ze szpitala a miałam kupon więc wyszły mi za 8 zł ;-) ale ceny dość fajne , żałuje trochę tego kocyka ale już mam po Borysku dwa
Robimy jutro Borysowi mikołaja - myśleliśmy o niedzieli bo w tygodniu chodzi do przedszkola ,więc ciężko by mu było iść jak by dostał prezent ,ale w sumie już tak się nie może doczekać że powiedzieliśmy mu że Mikołaj dziś w nocy będzie jeździł :-)
Jak jest dużo napisane to źle bo nie można nadrobić , jak mało też źle
Atomówka ja kupiłam jedne śpioszki - chciałam jedne nowe na wyjście ze szpitala a miałam kupon więc wyszły mi za 8 zł ;-) ale ceny dość fajne , żałuje trochę tego kocyka ale już mam po Borysku dwa
Robimy jutro Borysowi mikołaja - myśleliśmy o niedzieli bo w tygodniu chodzi do przedszkola ,więc ciężko by mu było iść jak by dostał prezent ,ale w sumie już tak się nie może doczekać że powiedzieliśmy mu że Mikołaj dziś w nocy będzie jeździł :-)
Perelandra
witam się
znów dzionek mi minął szybko
jak mąż się zbierze to jutro skoczymy do Tesco i zrobimy sobie "Mikołaja" dla Dzidziusia
zdobiłam na obiad barszcz ukraiński ale się objadlam
to ja mam dzisiaj studniówkę
znów dzionek mi minął szybko
jak mąż się zbierze to jutro skoczymy do Tesco i zrobimy sobie "Mikołaja" dla Dzidziusia
zdobiłam na obiad barszcz ukraiński ale się objadlam
to ja mam dzisiaj studniówkę
Mini ja właśnie wróciłam i jestem mega zadziwiona
Nie było nic wartego uwagi, oprócz kocyka, który był fajny, duży i cieplutki ale póki co kocyki mam, Kosztował 20 zł niecałe
Reszta rzeczy jakaś kpina. Body tylko całe białe i pakowe po 3 sztuki a body mi nie potrzebne
Chciałam śpiochy bo mam tylko jedną parę
Perelandra hahah ale ja głupia jestem
Pierwsze moje skojarzenie,że masz studniówkę taką szkolną hahah
Nie było nic wartego uwagi, oprócz kocyka, który był fajny, duży i cieplutki ale póki co kocyki mam, Kosztował 20 zł niecałe
Reszta rzeczy jakaś kpina. Body tylko całe białe i pakowe po 3 sztuki a body mi nie potrzebne
Chciałam śpiochy bo mam tylko jedną parę
Perelandra hahah ale ja głupia jestem
Pierwsze moje skojarzenie,że masz studniówkę taką szkolną hahah
Perelandra
atomówka jaka tam głupia - jak dziewczyny pisały wcześniej o studniowce to też było moje pierwsze skojarzenie - no bo jak inaczej
ciekawe co będzie u nas... może coś wpadnie w oko
ciekawe co będzie u nas... może coś wpadnie w oko
*Doris*
Zadomowiona(y)
Mini - chciałam upiec chleb na zakwasie, ale trzeba na niego czekać 5 dni, więc upiekłam na drożdżach. Trochę było czuć aromat drożdży, ale wyszedł dobry. Mam w planie ten na zakwasie, ale to może na przyszły weekend zrobię.
Atomówka - szkoła rodzenia na Żelaznej 41 - mieli termin na soboty, wiec nam tak bardziej pasowało. Chciałam w szpitalu na Żelaznej - bo tam będę rodzić, ale miejsca są już zarezerwowane do kwietnia. Jak ma się meldunek w Warszawie, to szkoła jest bezpłatna - co prawda trzeba wpłacić kaucję 80 zł, ale potem mają zwrócić.
Ja dzisiaj poszalałam na zakupach w Smyku, H&M i C&A - niestety dla dziewczynek wybór wielki, ubranka śliczne, a dla chłopców mało co mi się podoba, albo niepraktyczne.
Atomówka - szkoła rodzenia na Żelaznej 41 - mieli termin na soboty, wiec nam tak bardziej pasowało. Chciałam w szpitalu na Żelaznej - bo tam będę rodzić, ale miejsca są już zarezerwowane do kwietnia. Jak ma się meldunek w Warszawie, to szkoła jest bezpłatna - co prawda trzeba wpłacić kaucję 80 zł, ale potem mają zwrócić.
Ja dzisiaj poszalałam na zakupach w Smyku, H&M i C&A - niestety dla dziewczynek wybór wielki, ubranka śliczne, a dla chłopców mało co mi się podoba, albo niepraktyczne.
pinula30
Witam się wieczornie
Weekend w szkole, znowu będe nietomna przez pół tygodnia po męczącym weekendzie. Nie chce mi się iśc... ale nie za bardzo mam wybór...
czekam aż mąż odkurzy żeby umyc podłogi i fajrant, ugotowałąm zupke wiec jeśc jest co... Z głodu nie umre...
Weekend w szkole, znowu będe nietomna przez pół tygodnia po męczącym weekendzie. Nie chce mi się iśc... ale nie za bardzo mam wybór...
czekam aż mąż odkurzy żeby umyc podłogi i fajrant, ugotowałąm zupke wiec jeśc jest co... Z głodu nie umre...
reklama
kamilaedi
qrcze..... cos pralka mi sie psuje......