reklama
Ewstra
Fanka BB :)
jestem i mam weekend plus poniedzialek i wtorek wolne bo na te badania ide do szpitala
Faktycznie malo piszecie, ale nie musze sie martwic ze nie bede miec sily wszytskiego przeczytac.Co do mojego urlopu to macierzynskiego to juz dzis sie pytali mnie kiedy sie wybieram wiec juz tak w orientacyjnie powiedzialam kiedy.Zamierzam zmienic tez prace wiec pewnie posiedze z rok w domu.Ja juz mam zaplanowany weekend ja sie zastanawialam nad kupnem maszyny do pieczenia chleba.
Faktycznie malo piszecie, ale nie musze sie martwic ze nie bede miec sily wszytskiego przeczytac.Co do mojego urlopu to macierzynskiego to juz dzis sie pytali mnie kiedy sie wybieram wiec juz tak w orientacyjnie powiedzialam kiedy.Zamierzam zmienic tez prace wiec pewnie posiedze z rok w domu.Ja juz mam zaplanowany weekend ja sie zastanawialam nad kupnem maszyny do pieczenia chleba.
helooo
tunia- cos Ty juz spac???
oj pustki faktycznie, ale najbardziej to mnie martwi Angel :-(
ja tez pozno wrocilam, bo dzis po przedszkolu zrobilam dziecku wycieczke tramwajem, pierwszy raz jechala, ale przezywala cala droge komentowala i siedziala dumna jak paw sama na tym krzeselku, a gadalaaaaa... na caly tramwaj
pozniej zaszlysmy do Reala, wydalam swoje bony swiateczne i tez ucieszona jestem durna....mialy byc ony na swieta, a ja je wydalam juz i jeszcze sie ciesze
fajna promocja byla na chusteczki Pampersa, te biale sensitiv, kupilam za 6 paczek tylko 26 zl, to wychodzi po 4 zl z groszami za paczke, mega tanio.
mam nadzieje, ze sie sprawdza, bo przy Julce od poczatku je stosowalam i bylam zadowolona max z nich, ale wtedy nawiozlam sobie zapas z Belgii, mam nadzieje, ze te beda takie same na polskim rynku jak tamte i bedzie ok.
mam jescze 4 paczki Huggisow to na poczatek w zupelnosci wystarczy.
zakupilam tez ta paczuszke Huggisa z pierwszymi pamperami ze znizkowym kuponem z gazety (-5 zl ponad) to mnie wyszlo za grosze.
tak wiec tylko zakupie dla siebie te *******y no i ten kocyk aaa i jeden rozek i finito, jestesmy gotowi
moja mala padla jak kawka, bedzie chyba przez sen przezywala wrazenia
aha...super bylo dzis w realu u nas wystep gorniczej orkiestry byl, pieknie grali, wiec tez sluchalysmy i ogladalysmy ten wystep:-)
to mowicie, ze ten kocyk gruby w Techo?? moze bym sie przejechala po niego...
ide po herbate, nie wiem jak Wy, ale ja pije tylko i wylacznie zielona, zawsze lubilam, ale teraz to jzu przeginka, hektolitry spijam normalnie mam nadzieje, ze to zdrowe...
tunia- cos Ty juz spac???
oj pustki faktycznie, ale najbardziej to mnie martwi Angel :-(
ja tez pozno wrocilam, bo dzis po przedszkolu zrobilam dziecku wycieczke tramwajem, pierwszy raz jechala, ale przezywala cala droge komentowala i siedziala dumna jak paw sama na tym krzeselku, a gadalaaaaa... na caly tramwaj
pozniej zaszlysmy do Reala, wydalam swoje bony swiateczne i tez ucieszona jestem durna....mialy byc ony na swieta, a ja je wydalam juz i jeszcze sie ciesze
fajna promocja byla na chusteczki Pampersa, te biale sensitiv, kupilam za 6 paczek tylko 26 zl, to wychodzi po 4 zl z groszami za paczke, mega tanio.
mam nadzieje, ze sie sprawdza, bo przy Julce od poczatku je stosowalam i bylam zadowolona max z nich, ale wtedy nawiozlam sobie zapas z Belgii, mam nadzieje, ze te beda takie same na polskim rynku jak tamte i bedzie ok.
mam jescze 4 paczki Huggisow to na poczatek w zupelnosci wystarczy.
zakupilam tez ta paczuszke Huggisa z pierwszymi pamperami ze znizkowym kuponem z gazety (-5 zl ponad) to mnie wyszlo za grosze.
tak wiec tylko zakupie dla siebie te *******y no i ten kocyk aaa i jeden rozek i finito, jestesmy gotowi
moja mala padla jak kawka, bedzie chyba przez sen przezywala wrazenia
aha...super bylo dzis w realu u nas wystep gorniczej orkiestry byl, pieknie grali, wiec tez sluchalysmy i ogladalysmy ten wystep:-)
to mowicie, ze ten kocyk gruby w Techo?? moze bym sie przejechala po niego...
ide po herbate, nie wiem jak Wy, ale ja pije tylko i wylacznie zielona, zawsze lubilam, ale teraz to jzu przeginka, hektolitry spijam normalnie mam nadzieje, ze to zdrowe...
Kasiurek1983
mojej mamie tez sie pusje - jakies fatum ???qrcze..... cos pralka mi sie psuje......
ja sobie wlasnie zrobilam zamowienie w aptece internetowej ;] zakupilam sobie buraki forte za 14 zyla ( u mnie w aptece chodza zwykle buraki za 28 !!!!!) wiec kupilam dwa w cenie jednego i to w dodatku zyklego a nie forte!!! mezowi visolwit -bo chcial se pocycac haha no i antidral na pocenie sie bo tez w promocji
syn zrobil mamie z tatusiem ciasto czsekoladowe;] zjedlismy sandwicze i teraz panicz sie namacza;] mam 20 minut spokoju i potem polozy sie spac a ja chyba z nim ;>
Perelandra
herbatkę to ja czarną z cytryną i soczkiem malinowym albo bez dodatków, a teraz znalazłam Orange fresch tekanee po tych mam najmniejszą zgagę, poza tym masakra
objadłam się jak prosię makaronem i pryncypałkami zaraz pęknę
Kasiurek1983
Ajako .... Zielona herbata może także koić skołatane nerwy; pierwsze parzenie daje wprawdzie napar o właściwościach pobudzających, ale jeśli te same listki zaparzysz drugi raz, napar podziała uspokajająco. Zielona herbata jest źródłem cennych mikroelementów: cynku, fluoru i żelaza, a przy tym nie podrażnia żołądka. Ponieważ zawiera ona jednak substancję pobudzającą, nie powinno się pić jej więcej niż 3 - 4 szklanki dziennie. Ataki senności możesz też złagodzić, pijąc ...... źródło http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzynstwo/ciaza-miesiac-po-miesiacu/W-ciazy-zielona-herbata-zamiast-kawy_37074.html
hihhi wiec wydaje sie ze ok ;]
ja pije hebrate imbirowa lub roibos- ja mozna dawac dziecku od urodzenia bo to ziołowa herbatka
hihhi wiec wydaje sie ze ok ;]
ja pije hebrate imbirowa lub roibos- ja mozna dawac dziecku od urodzenia bo to ziołowa herbatka
oj to prawda mnie to też wkurza, Najbardziej nie cierpię jak polacy wciąż komentują POGODĘ to jest chora - zimno źle, ciepło źle, deszcz źle, żar źle - to jak ma kurna być!!!!he he przypomniał mi się mój znajomy , który twierdził że jesteśmy narodem narzekającym
Jak jest dużo napisane to źle bo nie można nadrobić , jak mało też źle
Ja tam lubię każdą pogodę
Ja dziś cały dzień w pracy byłam i ozdoby świąteczne wieszałam - narobiłam się strasznie, nogi w D... wlazły, kręgosłup mnie przegina bo jestem o 3 cm już większa niż z Bartkiem w 9 miesiacu - istny dramat.
Wreszcie są przeceny w sklepach ale ja akurat w tym miesiącu muszę mega uważać na wydatki i nic kupić już nie mogę
Ale w tesco jestem prawei codziennie i nie widziałam kocyka o którym piszecie - jak one wyglądają? i po ile są ?
herbatkę to ja czarną z cytryną i soczkiem malinowym albo bez dodatków, a teraz znalazłam Orange fresch tekanee po tych mam najmniejszą zgagę, poza tym masakra
co to są pryncypalki ?????????? bo ja myślałam że paluszki słone - ale makaron z słonymi paluszkami - to chyba nie możliwe?
reklama
Perelandra
hahaha pryncypałki to są wafelki w czekoladzie... i po makaronie jak najbardziej możliweco to są pryncypalki ?????????? bo ja myślałam że paluszki słone - ale makaron z słonymi paluszkami - to chyba nie możliwe?