reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

a ja dzisiaj ide do pracy na jeden dzień, pomóc koleżance w organizacji jakiejś konferencji. Także miłego dnia dziewczyny
MaMicurina nie lubisz piątków??:szok: toż to początek weekendu :)

reklama
Dzień dobry kobietki siedze po glukozie i walcze żeby nie zasnac, a jeszcze 2godzinki. Zaraz chyba przysne
a śpij :-) co tam:-D

a ja dzisiaj ide do pracy na jeden dzień, pomóc koleżance w organizacji jakiejś konferencji. Także miłego dnia dziewczyny
MaMicurina nie lubisz piątków??:szok: toż to początek weekendu :)
jak ma się piątek cały tydzień od 6mcy to tak przynajmniej ja mam;-)

Tunia powodzenia!

witam piątkowo, thx God it's friday!
Ja niestety przeziębiona:( kuruje się czosnkiem, miodem i cytryną i wszelkimi naturalnymi specyfikami, ale poprawy brak:/
Dzisiaj zabieram się za pieczenie tortu na drugie urodziny siostrzeńca, jutro go przełożę i ozdobię, będzie bardzo kolorowy.
Odnośnie psów, to wczoraj mieliśmy smutne wydarzenie , bo pies mojego męża ( jego rodziców) odszedł na nowotwór, biedaczyna, 10 lat miał i był ukochany ( jak każdy pies w rodzinie).
Ja też jestem zwolenniczką pomagania zwierzaczkom opuszczonym. Pierwszego psa przygarnęłam z siostrą z przystanku autobusowego , jakiś mądry człowiek, wyrzucił suczkę z samochodu;/ była z nami 11 lat i była super psem:) a jej następca pochodzi ze schroniska, i póki co już 6 lat jest u moich rodziców i miewa się świetnie, pomimo lekkiego ADHD:) Nie wyobrażam sobie kupowania psa za kilka tysięcy, kiedy w schronisku tak dużo psiaków czeka na dom.
miłego piątku Wam życzę!

Dzień doberek :-)

Bozienka wszystkie trzymamy kciuki za Kornelkę, co by jeszcze w brzuszku posiedziała, ile trzeba. Myślę, że z tego trzymania to jeszcze tyle wyjdzie, że się będzie panna stroić, A Ty będziesz czekać długo jeszcze i niecierpliwie, aż się wyszykuje ;-)

MaMicurina miłej zabawy wieczorem - nie ma to jak babski wypad :-D

Maruusia cierpliwości w urzędowym maratonie II i szczęśliwego finału dzisiaj, co by żadnej III nie było :blink:

tunia powodzenia na dzisiejszej wizycie - będzie dobrze, tylko odetchnij głęboko i porzuć cały ten stres :-D

monika Ty też trzymaj się dzielnie - juz niewiele czekania Ci zostało no i zaraz dołączysz do tego szczęśliwego grona tych "po" ;-). A na pobranie w razie czego to Cie obudzą :-D:-D:-p

Amandla dużo zdrówka

Ja dziś sobie zaplanowałam "tańce z odkurzaczem" przynajmniej tam gdzie jest to możliwe. I chyba uporządkuję swoją szufladę w biurku, bo też sie troszkę w niej bałaganu zrobiło :zawstydzona/y:.

Miłego dzionka kobietki :-)

czesc!
wczoraj jeszcze zagladalam, ale nie moglam pisac, bo mi w ogole forum nie chcialo 'chodzic' nie wiem czemu.
poczytam chwile, dopije herbate i ide prasowac, bo wstyd, ale deska od wczoraj stoi rozlozona i patrzy na mnie bezczelnie:cool2:
wczoraj jakos ten dzien mi zlecial jak z bicza, niby caly czas cos robilam, ale efektu nie widac, bo sie wzielam za takie rzeczy, ktorych nie widac na codzien, tak wiec dzisiaj musze zrobic ogolnie porzadki takie, zeby bylo widac :-D

a te cholerne kopytka.....wrrrr:wściekła/y: na necie pisali; super expresowy obiad, a ja stalam nad nimi pol dnia, albo za duzo chcialam ich narobic, albo nie wiem co robilam zle, ale mnie nerwowo kosztowaly :no:

miłego dnia dziewczyny!

Witam!

Bozienka spokojnie, Kornelka grzecznie w brzuszku jeszcze sobie posiedzi :tak: a ten lek co na skurcze bierzesz na literę F jest?

Tunia powodzenia na wizycie i oby maluszek ładnie pokazał czy mu tam trąbka majta czy nie ;-)

Marusia powodzenia w walce z urzędniczą machiną!

Vilandra oj porządek w szufladach "dokumentowo-rachunkowych" i u mnie by sie przydał, ale weny póki co brak...

Ajako ja deskę wczoraj cały dzień miaąłm rozłożoną, ale mnie nie ruszyło :-p a co do kopytek - ja zawsze robię ze świeżych ziemniaków, jak lekko przestudza sie, to się zabieram - wychodzą idealnie i szybko idzie (od zagniecienia ciasta do wyciągnięcia ostatniej porcji kopytek - max 1 godzina :tak:)

Mi się wczoraj przysneło z mała, wstałam zakręcona, tylko myc i spac dlaje.. a w nocy się obudziałm i nie mogłam usnąć... dzisiaj się nie dam i zabieram się do roboty, zostały mi ostatnie 3 dni na szydełkowanie rzeczy co mam usztywniać, a potem już te, co nie muszą schnąc będe robić i musze tempo nadgonić ;-) do tego prasowanie, obiad... dam radę ;-)

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
aaa mata dzieki!! boze ja to jestem kucharka....pozal sie boze :cool:
to te moje ziemniory na bank za cieple byly, chcialam szybko, szybko i mialam za kare, co mi sie porobilo z tej masy masakra! nameczylam sie, zeby to ukulac:no:
Dobrusia w przedszkolu??

ja juz pytalam; ale nie widze, zeby Angel sie odzywala czy cos przegapilam?

Bozienka- super, ze sie odezwalas!
2, 5 miesiaca to i mnie zostalo, mysle ze do 20 lutego to juz bede po....tak sie boje....ale nie moge sie juz doczekac tez bardzoooooo:biggrin2:
Pinula- normalne, ze mozna normalnie zapytac lekarza czy da bez problemu L4, moja kumpela tak wybierala gina na samym poczatku ciazy; zadzwonila, zapytala czy od poczatku moze liczyc na L4, gin (prywatnie of course) odpowiedzial, ze oczywiscie, wiec poszla i tak juz zostala u niego, bo i tak sie sprawdzil:tak:
ja bym normalnie odzalowala na wizyte i poszla po zwolnienie do prywatnego i miala w powazaniu i tamtego palanta i kierowniczke w pracy:tak:
musze spadac, kolezanka mnie nawiedzila na kawe, pa

Villandra - wiem, ze są specjalne mieszanki do chleba, ale jak kiedyś w sklepie przeczytałam skład jednej z nich, to mi się odwidziało - więcej było chemii niż "chleba".
Mini - ja w ciąży z Emilką dostałam nagle uczulenia na krem do twarzy, który od dawna używałam (niby sprawdzony przez dermatologów Vichy Nutrilogy) po ciąży znów mogłam go używać. Może też jakiś kosmetyk Ci tak zadziałał i skórę wysusza?
Ivi - gratuluję sukcesów przedszkolnych!
Ewstra - skoro urlop trwa 9 mieś, to rzeczywiście może warto wziąć wcześniejszy.
Kasiurek - nam na szkole rodzenia jako dowcip mówili, ze dzieci urodzone przed 36-tym tyg to wcześniaki, a donoszone to te po 38-ym. A pomiędzy 36 a 38 to czarna dziura:)

Zapisałam się do szkoły rodzenia i jutro mamy pierwsze zajęcia. Poza tym dzisiaj w planach sprzątanie, zakupy, kulki rafaello i domowa czekolada. Potem odebrać Emilkę z przedszkola. Maż zapowiedział, że wróci wcześniej z pracy i zaczniemy weekend. Ale ten tydzień był długi...

witam
leniwnie nic mi sie nie chce len do dupki mi wpadl ;/ dzis musze od pracy jechac a mi sie nie chce, doła załapalam zas infekcja a nic nie moge sobie zapodac bo czekam na ywnik posiewu ;/ a jak wczoraj pochodizlam troche no moze troche wiecej niz troche rzucil mis ie sluz taki wiecie czopowaty ale zółty, dzis podczac wizyty w ubikacji na twardsza sprawe znow to samo , dobija mnie to juz troche bo za kazdym razem sie stresuje ze cos nie tak jest grr

co do kopytek to ja robie zawsze ze starych ziemniakow czyli z dnia poprzendiego jakos najlepiej wychodza to samo do leniwych pierogow tez daje ze z dnia poprzedniego

w niedziele mam 100 dniówke hyhy

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry