reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
mini najprawdopodobniej do konca ciazy bede je juz brac ale moze sie to wsyztsko unormuje wiec moze mi odstawia :) kasiurek wiem wiem dowiadywalam sie umnie w miescie dopiero ponad kilogramowe maluszki moga uratowac a takto musza wzywac karetke z krakowa :( pocieszam sie tym ze z dnia na dzien szanse mojej malutkiej wzrastaja :) dostalam kroplowke na rozwiniecie ploc,ale niech malenstwo zostanie w brzuszku jak najdluzej do polowy lutego minimum musi wytrzymac :)

Bozienka miło Cię widzieć na bb, cieszę się, że jesteś z nami; bądź dobrej myśli i oby Dzidzia została tam gdzie jest przez te 3 miesiące. ściskam Was mocno

atomówka
ja też odczuwam, że żebra mi się rozszerzają, ciężko siedzieć i czuję się jakby mnie ktoś napompował słomką (chyba przez pępek:-p) ale jakoś próbuję się toczyć :rofl2:

Dzień dobry;-)
Mnie dziś dzidzi obudził o 6.00 i teraz naturalnie się nudzę :-)...
Nie lubię piątku ale mamy dziś mały babski wypad wieczorem więc będzie fajnie zapewne:tak:
Muszę dziś trochę posprzątac.
Milego dnia!!!

Hej :)
Jaka piękna godzina :D
My zbieramy się do urzędów :) Dzień II :D
Wieczorem mężu zaczyna wykłady na prawko, więc mam od dziś codziennie 3h wieczorem dla siebie :D

Tunia- powodzenia u lekarza :))

reklama
Do góry