reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ja jestem w towarzystwie opieki nad zwierzetami i co jakis czas tyle ile nas jest w grupie jezdzimy i sprzatamy psiaczkom, nieraz juz zbieralam pieniadze na karme albo jakies legowiska dlatego jest mi ciezko jak widze takie rzeczy w telewizji dlatego staram sie nawet tego nie ogladac!
A tym ludziom zrobila bym to samo co oni robia swoim zwierzetom!!!Wychodze z takiego zalozenia ze jezeli ktos nie kocha zwierzat nie kocha tez ludzi!

a za mną wczoraj szedł taki słodki bezdomny kundelek - całą drogę na jogę ( jakieś 30 minut) i czekał przez całe zajęcia pod drzwiami :-( tak mi go było szkoda ale nie mogła go przygarnąć .Dobrze że z powrotem już nie szedł bo bym nie wiedziała co zrobić

Mini - nie bardzo na forum mogę pisać boje się ze przeczyta ktoś nie powołany i wole nie ryzykować.
A pies i nie wychowany i wredny (z zazdrości:)taka rasa.Miałam parę psiaków zanim założyłam rodzinę i były kochane mądre i grzeczne.Czasem mi się wydaje ze zazdrosna jestem o psa heh
Bozienka-Najważniejsze żeby zdrowa była malutka nie ważne czy za 2,5 czy za 3 miechy.:-)

Tunia to jest portal o psach między innymi pomocowy
Myślałam,że jak jesteś w TOZ to masz tam profil i działasz coś
Setki psów szukających domów, setki potrzeb, nowe psy przybywają a ludzi nie starcza do pomocy i kasy nie starcza \

Jak chcesz możesz zerknąć
Dogomania - Strona główna

Jakaś bez życia dzisiaj jestem - idę sobie nalać wody do wanny i obieram kierunek w górę, tj. do łóżka.

Miłego wieczoru i spokojnej nocy pełnej miłych snów ;-). Do jutra.

reklama
Do góry