reklama
Ja jestem w towarzystwie opieki nad zwierzetami i co jakis czas tyle ile nas jest w grupie jezdzimy i sprzatamy psiaczkom, nieraz juz zbieralam pieniadze na karme albo jakies legowiska dlatego jest mi ciezko jak widze takie rzeczy w telewizji dlatego staram sie nawet tego nie ogladac!
A tym ludziom zrobila bym to samo co oni robia swoim zwierzetom!!!Wychodze z takiego zalozenia ze jezeli ktos nie kocha zwierzat nie kocha tez ludzi!
A tym ludziom zrobila bym to samo co oni robia swoim zwierzetom!!!Wychodze z takiego zalozenia ze jezeli ktos nie kocha zwierzat nie kocha tez ludzi!
Mini55
&&&&&
a za mną wczoraj szedł taki słodki bezdomny kundelek - całą drogę na jogę ( jakieś 30 minut) i czekał przez całe zajęcia pod drzwiami :-( tak mi go było szkoda ale nie mogła go przygarnąć .Dobrze że z powrotem już nie szedł bo bym nie wiedziała co zrobić
monika2412
Fanka BB :)
Mini - nie bardzo na forum mogę pisać boje się ze przeczyta ktoś nie powołany i wole nie ryzykować.
A pies i nie wychowany i wredny (z zazdrościtaka rasa.Miałam parę psiaków zanim założyłam rodzinę i były kochane mądre i grzeczne.Czasem mi się wydaje ze zazdrosna jestem o psa heh
Bozienka-Najważniejsze żeby zdrowa była malutka nie ważne czy za 2,5 czy za 3 miechy.:-)
A pies i nie wychowany i wredny (z zazdrościtaka rasa.Miałam parę psiaków zanim założyłam rodzinę i były kochane mądre i grzeczne.Czasem mi się wydaje ze zazdrosna jestem o psa heh
Bozienka-Najważniejsze żeby zdrowa była malutka nie ważne czy za 2,5 czy za 3 miechy.:-)
Tunia to jest portal o psach między innymi pomocowy
Myślałam,że jak jesteś w TOZ to masz tam profil i działasz coś
Setki psów szukających domów, setki potrzeb, nowe psy przybywają a ludzi nie starcza do pomocy i kasy nie starcza \
Jak chcesz możesz zerknąć
Dogomania - Strona główna
Myślałam,że jak jesteś w TOZ to masz tam profil i działasz coś
Setki psów szukających domów, setki potrzeb, nowe psy przybywają a ludzi nie starcza do pomocy i kasy nie starcza \
Jak chcesz możesz zerknąć
Dogomania - Strona główna
V
villandra8
Gość
Jakaś bez życia dzisiaj jestem - idę sobie nalać wody do wanny i obieram kierunek w górę, tj. do łóżka.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy pełnej miłych snów ;-). Do jutra.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy pełnej miłych snów ;-). Do jutra.
reklama
monika2412
Fanka BB :)
Atomówka- wysłałam ci wiadomość ale trochę się pogubiłam i nie wiem czy dotarła.