reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Ja jestem w towarzystwie opieki nad zwierzetami i co jakis czas tyle ile nas jest w grupie jezdzimy i sprzatamy psiaczkom, nieraz juz zbieralam pieniadze na karme albo jakies legowiska dlatego jest mi ciezko jak widze takie rzeczy w telewizji dlatego staram sie nawet tego nie ogladac!
A tym ludziom zrobila bym to samo co oni robia swoim zwierzetom!!!Wychodze z takiego zalozenia ze jezeli ktos nie kocha zwierzat nie kocha tez ludzi!

a za mną wczoraj szedł taki słodki bezdomny kundelek - całą drogę na jogę ( jakieś 30 minut) i czekał przez całe zajęcia pod drzwiami :-( tak mi go było szkoda ale nie mogła go przygarnąć .Dobrze że z powrotem już nie szedł bo bym nie wiedziała co zrobić

Mini - nie bardzo na forum mogę pisać boje się ze przeczyta ktoś nie powołany i wole nie ryzykować.
A pies i nie wychowany i wredny (z zazdrości:)taka rasa.Miałam parę psiaków zanim założyłam rodzinę i były kochane mądre i grzeczne.Czasem mi się wydaje ze zazdrosna jestem o psa heh
Bozienka-Najważniejsze żeby zdrowa była malutka nie ważne czy za 2,5 czy za 3 miechy.:-)

Tunia to jest portal o psach między innymi pomocowy
Myślałam,że jak jesteś w TOZ to masz tam profil i działasz coś
Setki psów szukających domów, setki potrzeb, nowe psy przybywają a ludzi nie starcza do pomocy i kasy nie starcza \

Jak chcesz możesz zerknąć
Dogomania - Strona główna

Jakaś bez życia dzisiaj jestem - idę sobie nalać wody do wanny i obieram kierunek w górę, tj. do łóżka.

Miłego wieczoru i spokojnej nocy pełnej miłych snów ;-). Do jutra.

reklama
Do góry