reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
po tych tabletkach ja sie cala czese serce szaleje (moje) ale daje rade :) chwile to trwa najwazniejsza jest mala zeby jej sie serduszko unormowalo :) ja sobie jakos poradze

Dzień mi uciekł - w sumie nawet nie wiem kiedy i jak :eek: Nie zrobiłam nic konkretnego (bo i mi sie nic nie chce).
Dopiero przed chwilą zjadłam obiad (wiem - idealna pora) i jeszcze mnie w żołądku ssie :confused2:. No ale zaraz chyba przejdzie.

Tak, tak czas płynie - nieubłaganie; nim się obejrzymy, to wszystkie będziemy już spakowane do szpitala, a potem rozpakowane ;) Dopiero było przed nami 9 miesięcy, a teraz maksymalnie 4, a dla wielu mniej...

hej dziewczynki no w koncu w domu zaraz obiade i odpoczywam , nie ukrywam ze cisnienie mi podniesli w pracy mysalam ze wyjde ...ale zacisnelam zeby u jakos dotrwalam do konca dnia.
Doris urlop trwa 9 miesiecy,

aaaaaaaaa pozostalo mi rowniutenkie 3 miesiace do terminu :D a jak bedzie tak jak lekarze przewiduja to 2,5 miesiaca :D sie doczekac niemoge kiedy moja slodka malutka kruszynke przytule :) boje sie coraz bardzie ;) aa tak pozatym to czesc ;-)
bozienka nawet jak urodzisz w 36 tygodniu to z mała bedzie ok bo co najwanziejsze pluca się jej rozwineły przez sterydy a to jest najpowazniejszy problem dzieci urodzonych rped 38 t.c chodz co smieszniejsze wczesniaki dziela sie na dwie grupy od 22 do 28 tc sa tzw skrajne a od 29 do 36 sa to wcesniaki (zwykle)bo dzieci urodzone w 36tc lekarze zajmujacy sie wczesniakami uwazaja ze sa to dzieci donoszone ;] mimo tego trzymam kciuki i 2,5 miechy ?wow !!!!

Ivi -super maluszek ze został dzielny smyk:-)
Atomówka -wiem to wina mojego bo ja nie pozwalam a on tak,I chyba przez to jego zachowanie przestałam tego psa lubić tylko mnie wkurza.A jak oglądałam wczoraj Uwagę na tvn i było o tym schronisku to płakać mi się chciało biedne psiaki.A mój wredny dziecko mi podgryza i sieczkę zamiast głowy ma ehh.
Kurcze niedługo święta a mnie jakoś nie cieszą przed świętami się dowiem czy kłamstwo czy prawda wygra.Staram się być dobrej myśli .....
Atomówka a właśnie ja przy kompie to leże na boku ciężko pisze się ale inaczej bym nie mogła z wami pisać.
A mój wychodzi 7 albo 8 rano i wraca po 10 godzinach i dalej praca często po nocy i w weekendy też praca chyba ze spokój jest.Wiec pomaga jak może ale jak wróci zmęczony to najchętniej jakiś sport albo polityka a wtedy nie kontaktuje wcale a ja gadam jak do słupa.Ale ja się maruda od wczoraj zrobiłam :p

reklama
Monika no niestety biedne te psiaki z Korabiewic ale co kasa robi z ludźmi
Najgorsze jest to,że nie mamy jak pomóc ( ja się zajmuję pomocą dla bezdomnych psów), bo nikt na teren schronu nie jest wpuszczany
Twój pies nie jest wredny ot niewychowany

Do góry