Perelandra
Fanka BB :)
hahaha ja bym to nazwała wstrętem do klamotów, które ciągle gromadzę ale niech będzie syndrom wicia gniazdaPerelandra czyżby syndrom wicia gniazda Ci się włączył ??
o rany kręgosłup mi odpada po tym spacerze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hahaha ja bym to nazwała wstrętem do klamotów, które ciągle gromadzę ale niech będzie syndrom wicia gniazdaPerelandra czyżby syndrom wicia gniazda Ci się włączył ??
bozienka nawet jak urodzisz w 36 tygodniu to z mała bedzie ok bo co najwanziejsze pluca się jej rozwineły przez sterydy a to jest najpowazniejszy problem dzieci urodzonych rped 38 t.c chodz co smieszniejsze wczesniaki dziela sie na dwie grupy od 22 do 28 tc sa tzw skrajne a od 29 do 36 sa to wcesniaki (zwykle)bo dzieci urodzone w 36tc lekarze zajmujacy sie wczesniakami uwazaja ze sa to dzieci donoszone ;] mimo tego trzymam kciuki i 2,5 miechy ?wow !!!!aaaaaaaaa pozostalo mi rowniutenkie 3 miesiace do terminu a jak bedzie tak jak lekarze przewiduja to 2,5 miesiaca sie doczekac niemoge kiedy moja slodka malutka kruszynke przytule boje sie coraz bardzie aa tak pozatym to czesc ;-)