reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
po tych tabletkach ja sie cala czese serce szaleje (moje) ale daje rade :) chwile to trwa najwazniejsza jest mala zeby jej sie serduszko unormowalo :) ja sobie jakos poradze

Dzień mi uciekł - w sumie nawet nie wiem kiedy i jak :eek: Nie zrobiłam nic konkretnego (bo i mi sie nic nie chce).
Dopiero przed chwilą zjadłam obiad (wiem - idealna pora) i jeszcze mnie w żołądku ssie :confused2:. No ale zaraz chyba przejdzie.

Tak, tak czas płynie - nieubłaganie; nim się obejrzymy, to wszystkie będziemy już spakowane do szpitala, a potem rozpakowane ;) Dopiero było przed nami 9 miesięcy, a teraz maksymalnie 4, a dla wielu mniej...

hej dziewczynki no w koncu w domu zaraz obiade i odpoczywam , nie ukrywam ze cisnienie mi podniesli w pracy mysalam ze wyjde ...ale zacisnelam zeby u jakos dotrwalam do konca dnia.
Doris urlop trwa 9 miesiecy,

aaaaaaaaa pozostalo mi rowniutenkie 3 miesiace do terminu :D a jak bedzie tak jak lekarze przewiduja to 2,5 miesiaca :D sie doczekac niemoge kiedy moja slodka malutka kruszynke przytule :) boje sie coraz bardzie ;) aa tak pozatym to czesc ;-)
bozienka nawet jak urodzisz w 36 tygodniu to z mała bedzie ok bo co najwanziejsze pluca się jej rozwineły przez sterydy a to jest najpowazniejszy problem dzieci urodzonych rped 38 t.c chodz co smieszniejsze wczesniaki dziela sie na dwie grupy od 22 do 28 tc sa tzw skrajne a od 29 do 36 sa to wcesniaki (zwykle)bo dzieci urodzone w 36tc lekarze zajmujacy sie wczesniakami uwazaja ze sa to dzieci donoszone ;] mimo tego trzymam kciuki i 2,5 miechy ?wow !!!!

Ivi -super maluszek ze został dzielny smyk:-)
Atomówka -wiem to wina mojego bo ja nie pozwalam a on tak,I chyba przez to jego zachowanie przestałam tego psa lubić tylko mnie wkurza.A jak oglądałam wczoraj Uwagę na tvn i było o tym schronisku to płakać mi się chciało biedne psiaki.A mój wredny dziecko mi podgryza i sieczkę zamiast głowy ma ehh.
Kurcze niedługo święta a mnie jakoś nie cieszą przed świętami się dowiem czy kłamstwo czy prawda wygra.Staram się być dobrej myśli .....
Atomówka a właśnie ja przy kompie to leże na boku ciężko pisze się ale inaczej bym nie mogła z wami pisać.
A mój wychodzi 7 albo 8 rano i wraca po 10 godzinach i dalej praca często po nocy i w weekendy też praca chyba ze spokój jest.Wiec pomaga jak może ale jak wróci zmęczony to najchętniej jakiś sport albo polityka a wtedy nie kontaktuje wcale a ja gadam jak do słupa.Ale ja się maruda od wczoraj zrobiłam :p

reklama
Monika no niestety biedne te psiaki z Korabiewic ale co kasa robi z ludźmi
Najgorsze jest to,że nie mamy jak pomóc ( ja się zajmuję pomocą dla bezdomnych psów), bo nikt na teren schronu nie jest wpuszczany
Twój pies nie jest wredny ot niewychowany

Do góry