reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mini wszystko możliwe - w całym ciele następuja zmiany hormonalne, więc i skóry dotykają. Ja miałam odwrotnie - zawsze same problemy z trądzikiem, zaskórnikami i takie tam, a odkąd jestem w ciąży to cera cud - marzenie po prostu.

edit:
monika zdjae się że któraś z dziewczyn już pisała, że faceci rozwijają się do 5, roku życia a potem już tylko rosną. I nigdy nie dorastają - zawsze będą małymi dizećmi ;-)
A mój mnie dzisiaj zapytał (niby żartem): a to w ogóle moje? No miał szczęście, że akurat nic ciężkiego pod ręką nie miałam :angry::-D Żarty się go trzymają. Tylko że poczucie humoru ma dość specyficzne :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
edit; jej ale mam pieeeeekny suwaczek!!

widzialyscie reklame, ze od dzisiaj w Tesco na odziez - 30% pewnie bedzie mozna znalezc fajne body i pajace w dobrych cenach, a fajne maja, bo mam kilka.

Suwaczek piękny
Trzeba jechać do wielkiego miasta Kielce do Tesco po zakupy dla Maleństwa, może coś się trafi :tak:
moinika nie łam się… wcale się nie dziwię, że Ci przykro skoro sama w domu siedzisz, a facet ciągle gdzieś biega; każdy potrzebuje mieć do kogo buzię otworzyć

poszłam spać po 4 nad ranem, bo wczoraj jak robiłam porządki odnalazłam płytkę z moją ulubioną grą :rofl2:
Teraz się udekorowałam i idę na miastko,
Zamówiłam koszyki i pudełka na allegro, czekałam na paczkę w domu, a tu mąż dzwoni, że kurier przywiózł przesyłkę do niego do sklepu, bo stwierdził, że do nas do domu mu nie po drodze :baffled:, to idę sobie przynieść te pudła, żeby zakończyć temat porządkowania i segregowania szpargałów
Pozdrowionka
a na obiad kapuśniaczek
mniam:-p

MaMicurina no właśnie nie swędzi i nawet nie jest ta skóra taka sucha ale jak nałożę podkład do wyglądam jakbym miała łuski :oo2:

Monika jak masz możliwość to zrób kanałówki teraz - kobiety w ciąży mają za darmo :tak:

Villandra my z M też sobie żartujemy że nie ma pewności czy to jego , ale on Twierdzi że i tak wychowa jak swoje :-D ...
Borys natomiast był tak do niego podobny że by się go nie wyparł :-)

Perelandra czyżby syndrom wicia gniazda Ci się włączył :-D ??

A ja się muszę pochwalić że byłam wczoraj na jodze i dziś nie mam zakwasów :-D:-D:-D:-D:-D

Lina co u Ciebie ?? ;-)

a ja się muszę wam pochwalić, że moje dziecko dziś w przedszkolu tak ładnie się bawiło że.. z czystym sumieniem (chociaż ściśniętym żołądkiem) zostawiłam go na godzinę "samego" (jeśli tak można określić pokój pełen dzieciaków i 4 przedszkolanki:-D:szok: i - co najlepsze - nie płakał! :-)

Mini -ja i tak płace bo chodzę prywatnie a do poprawki mam kanałówki właśnie robione w poprzedniej ciąży na nfz bez porównania.Wole prywatnie mam zarąbistego dentystę nie naciąga mnie chociaż inny by to zrobił zapłaciłam tyle ile powiedział ze kanałówka kosztuje 550 w sumie a byłam z 6 razy i nie płaciłam całej kwoty ale po 100 po 80 ,50 zł i na koniec policzył do równej kwoty.A zakładał mi trutki parę razy ząb sie nie znieczulał wcale, znieczulenia też masę dał i każda wizyta to 1.5 godziny na fotelu.Trzy kanały w jednym zębie wypełnione i będę po ciąży miała wzmocnienie zęba robione (chce się upewnić na zdjęciu czy kanały ok wypełnione)i ma mi odliczyć od wzmocnienia 150 zł w sumie nie wiem ile kosztuje ale jak dla mnie rewelacja.A jak mam iść na kase chorych męczyć się i znowu kanały źle wypełnią i za 4 lata do poprawki zmiany się porobią to dziekuje bardzo.
A właśnie MINI ja mam taką sytuacje jak ty na czole nie wiem czemu podkład pogarsza :-(Ale wiem ze przejdzie dużo kremu na buźkę i jest lepiej.

ivi no właśnie miałam się pytać o to przedszkole :-)
Gratuluje dzielnego synka .. Ale czy dwulatek nie jest za mały na przedszkole ?? Chyba że chodzi Ci o żłobek ...

monika
ja też chodzę prywatnie ale moja dentystka ma podpisaną umowę z NFZ więc jak bym miała kanałówkę do by mi za nią nie policzyła

MaMicurina chyba zafunduję sobie dobry krem nawilżający - albo zwykły krem nivea :-D

reklama
Ja znam cudowne coś do twarzy, tylko że cena też cudowna :baffled: więc pozostaje w sferze marzeń (miałam próbkę) W douglasie 360 zeta, tu znalazłam "trochę tansze"

CLARINS VITAL LIGHT SERUM NOWOŚĆ DARK SPOT CORRECT (1967392980) - Aukcje internetowe Allegro

Poza tym mam fajną emulsję z Artistry - sporo tańsza, choć nie tania, ale jak dla mnie warta swej ceny - tyle że trzeba mieć wtyki w Amway (ja mam)

ARTISTRY™ TIME DEFIANCE Emulsja nawilżająco-wygładzająca

Amway (pl) - ARTISTRY™ - TIME DEFIANCE™

Do góry