reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

helooo
ooo Kasiulka- to tak jak ja dzisiaj; dla chlopa kopyta normalne, a dla mnie i Julii na slodko z serem, mniam uwielbiam, ale nie wiem czy mi wyjda, bo juz ze 100 lat nie robilam.

ja wczoraj pisalam cos tu do Was, mowie na chwilke sie poloze, odpocznie mi kregoslup i wroce, ale juz nie wrocilam, jak poleglismy ze starym to obudzilismy sie po 1 w nocy :szok:

Angel- to sie odezwala po tym odlocie do England??

poczytam chwile i ide, specjalnie sobie deske do prasowania z rana rozstawilam, zeby mnie nie kusilo siedziec pol dnia bezczynnie, a ze stoi tu i patrzy na mnie to musze sie zmobilizowac i koniec!!

edit; jej ale mam pieeeeekny suwaczek!!

widzialyscie reklame, ze od dzisiaj w Tesco na odziez - 30% pewnie bedzie mozna znalezc fajne body i pajace w dobrych cenach, a fajne maja, bo mam kilka.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane ja dzisiaj totalnie niewyspana z tych nerwów to o 3 zasnęłam i budzili mnie od rana.
Mój ostatnio mnie wkurza ze wszystkim zaraz które trwa wiecznie ehh a pieska wygoniłam z łózka bo jestem wredna i tyle ehh .Super ze jest to forum to można napisać człowiekowi lżej.Mój dzisiaj mówi ze po pracy idą do kina (firma stawia)A ja się wkurzyłam bo ja będę sama siedzieć ( dzieci na weekend do babci idą )A on dojazd 2 godziny kino tam w pracy jutro 9 godzin i mi przyjedzie o 23 jak nie później.I tak sobie myślę ze chyba wredna jestem ze mu nie pozwalam.Ale zawsze sama w tym domu koleżankę mam tylko jedną dobra.Ale ona to już od 3 miesięcy nie ma kiedy wpaść do mnie,w sumie się nie dziwie zabiegana.I czuje się taka nie potrzeba nikomu, nie ma z kim pogadać.Wiadomo na forum wszystkiego napisać nie można.Idę do dentysty jakiś dół mnie dopad:-(ł

Witam się i ja

Pinula idź prywatnie i powiedz o co chodzi , z tym że już do końca ciąży będziesz musiała chodzić do niego po L4 ...

Ja dziś po maratonie medycznym . Glukoza wypita na czas bo przyszłam o 7:30 a kurier przyjeżdżał o 9tej, więc kazały mi szybciutko przy nich wypić całą szklanicę pożywnego napoju nie było tak źle ale jak wyszłam to musiałam usiąść przy otwartym oknie bo mnie zesłabiło :-p

ajako miałam dziś jechać do Tesco ale nie mam siły po tym całym badaniu - jutro może się wybiorę ... jest też fajna promocja na hiszpańską oliwę dwie za 14 zł :tak:

Kasiurek ale ile Ci ten cukier wyszedł?
kłoo 150 i muze powtorzyc wynik ale zrobieto wprzyslzym tygodniu bo czekac i tak musze na wymaz i antybiogram i chce isc za jendym zamachem ze tak powiem do gina i miec zgłowy go;p

dzis kupilam leki sobiewitaminy,synowi,leki na tarczyce magnez i 130 zyla nie moje ;/

ivi -nie bede edytowac posta

ajaka- fajny suwaczek ;]

ja spadam bo padam

Maruusia powodzenia w urzedach:-)duzo sily bo napewno bedzie Ci to potrzebne:-)

Pół dnia minęło, a my załatwiliśmy ledwo połowę spraw... W tych urzędach zawsze mają na wszystko czas, a szczególnie na rozmowy przez telefon i kawki...
Jutro od rana czeka nas powtórka z rozrywki, ale mam nadzieję, że uda się już wszystko załatwić i będzie spokój...

Tunia- Ty już po wymianie dokumentów?

Witam z rana - wymyśliłam sobie dzisiaj, że upiekłabym chleb, ale nigdy tego jeszcze nie robiłam, nawet nie mam przepisu. Może poszukam czegoś w necie. A może macie jakieś sprawdzone przepisy?

Dla mnie najlepszy i super sprawdzony, to mieszanka z lidla - tylko dodać wodę ;-):-D i długo zostaje świeżutki (choć rzadko ma do tego okazję - przeważnie schodzi w mig)

Cześć kochane ja dzisiaj totalnie niewyspana z tych nerwów to o 3 zasnęłam i budzili mnie od rana.
Mój ostatnio mnie wkurza ze wszystkim zaraz które trwa wiecznie ehh a pieska wygoniłam z łózka bo jestem wredna i tyle ehh .Super ze jest to forum to można napisać człowiekowi lżej.Mój dzisiaj mówi ze po pracy idą do kina (firma stawia)A ja się wkurzyłam bo ja będę sama siedzieć ( dzieci na weekend do babci idą )A on dojazd 2 godziny kino tam w pracy jutro 9 godzin i mi przyjedzie o 23 jak nie później.I tak sobie myślę ze chyba wredna jestem ze mu nie pozwalam.Ale zawsze sama w tym domu koleżankę mam tylko jedną dobra.Ale ona to już od 3 miesięcy nie ma kiedy wpaść do mnie,w sumie się nie dziwie zabiegana.I czuje się taka nie potrzeba nikomu, nie ma z kim pogadać.Wiadomo na forum wszystkiego napisać nie można.Idę do dentysty jakiś dół mnie dopad:-(ł

Doskonale Cię rozumiem - nie jest fajnie :no: Mój też mi dzisiaj oświadczył ,że po pracy leci eszcze szybko do miasta jakieś płyty od kumpla odebrać, a jutro po robocie z kumplami z pracy jest umówiony (i jeszcze ja go mam wozić) a w sobotę znowu do swojego baru (zamiast w piątek). No a ja siedzę w chałupie - bo sąsiadka z dwójką dzieciaków też ma co robić - wiadomo. Jak niepotrzebny mebel :-(... No a jak się upomnę o uwagę, to też od razu niedobra jestem. Na szczęście mamy forum i fajne towarzystwo na nim :-) - inaczej chyba już dawno wariacji bym dostała...

A ja od rana biegam - poszłam pogonić sąsiada z tym dachem - ma dziś dotrzeć (ale wczoraj też miał i nie dotarł), bo mi w domu łeb suszą (ale sam się żaden nie ruszy - zressztą M lepiej żeby się nie ruszył, bo możemy nie tylko nie mieć skończonego dachu, ale i dobrych stosunków sąsiedzkich :eek:), zaniosłam fakturki do zwrotu VAT, wracam do domu i się okazuje, że trzeba hydraulika wołać, bo nam uszczelka przy zaworze od hydroforu zaczyna lekko przeciekać :crazy: - no fantastycznie!
Ale poza tym nie mam dziś nic wielkiego do roboty. Zaraz upichcę coś porządnego do jedzenia, nie takie byle co jak wczoraj. Potem może nawet po jakąś książkę sięgnę i spróbuję się zrelaksować.

Ze spaniem dziś też tak sobie - oddycha mi się coraz ciężej, przepona w ucisku :confused2:. I coś jakby katarek chciał znów tam zamajaczyć - o choroba z tymi choróbskami, ale tym razem żywcem mnie nie weźmie ;-).

Villandra duzo zdrówka :tak:

Nie wiem co jest grane ale ostatnio skóra mi się łuszczy na czole - najgorzej widać jak dam podkład albo puder :confused2: Zawsze miałam raczej tłustą cerę , może ta ciąża mi tak nazmieniała ??:huh:

potrzebuje kawy , odkąd wróciłam nie mogę się zabrać za nic pożytecznego - jedynie ugotowałam szybki obiad ale to tylko dlatego że głód mi nie dawał spokoju :rolleyes2:

reklama
Ja po dentyście jeden najgorszy ząb z głowy teraz tylko jeszcze jeden i po ciąży 2 kanałówki mnie czekają.
Nauki mam masę i nie mam nawet od kogo materiałów wziąć a za tydzień kolokwium :wściekła/y:Tak to jest jak się chodzi tylko na ćwiczenia.
Villandra - teraz mamy czas żeby się czepiać :-DA faceci powinni dbać o nas:-)I skakać nad nami w końcu maleństwa ich pod sercem nosimy.Ja mojemu mówię ze z łózka psa wygoniłam bo dziecko będzie z nami spać i on o tym wie ale raz na jakiś czas robi bunt normalnie jak 4 latek ehh.A Tobie villandra zazdroszczę ze możesz normalnie funkcjonować, łatwiej mi by było jak bym mogła polatać porobić a nie jeść i leżeć.
Hura dostałam kasę pierwszą z zusu ale tylko za jedno zwolnienie .

Ostatnia edycja:
Do góry