reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

helooo
ooo Kasiulka- to tak jak ja dzisiaj; dla chlopa kopyta normalne, a dla mnie i Julii na slodko z serem, mniam uwielbiam, ale nie wiem czy mi wyjda, bo juz ze 100 lat nie robilam.

ja wczoraj pisalam cos tu do Was, mowie na chwilke sie poloze, odpocznie mi kregoslup i wroce, ale juz nie wrocilam, jak poleglismy ze starym to obudzilismy sie po 1 w nocy :szok:

Angel- to sie odezwala po tym odlocie do England??

poczytam chwile i ide, specjalnie sobie deske do prasowania z rana rozstawilam, zeby mnie nie kusilo siedziec pol dnia bezczynnie, a ze stoi tu i patrzy na mnie to musze sie zmobilizowac i koniec!!

edit; jej ale mam pieeeeekny suwaczek!!

widzialyscie reklame, ze od dzisiaj w Tesco na odziez - 30% pewnie bedzie mozna znalezc fajne body i pajace w dobrych cenach, a fajne maja, bo mam kilka.

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć kochane ja dzisiaj totalnie niewyspana z tych nerwów to o 3 zasnęłam i budzili mnie od rana.
Mój ostatnio mnie wkurza ze wszystkim zaraz które trwa wiecznie ehh a pieska wygoniłam z łózka bo jestem wredna i tyle ehh .Super ze jest to forum to można napisać człowiekowi lżej.Mój dzisiaj mówi ze po pracy idą do kina (firma stawia)A ja się wkurzyłam bo ja będę sama siedzieć ( dzieci na weekend do babci idą )A on dojazd 2 godziny kino tam w pracy jutro 9 godzin i mi przyjedzie o 23 jak nie później.I tak sobie myślę ze chyba wredna jestem ze mu nie pozwalam.Ale zawsze sama w tym domu koleżankę mam tylko jedną dobra.Ale ona to już od 3 miesięcy nie ma kiedy wpaść do mnie,w sumie się nie dziwie zabiegana.I czuje się taka nie potrzeba nikomu, nie ma z kim pogadać.Wiadomo na forum wszystkiego napisać nie można.Idę do dentysty jakiś dół mnie dopad:-(ł

Witam się i ja

Pinula idź prywatnie i powiedz o co chodzi , z tym że już do końca ciąży będziesz musiała chodzić do niego po L4 ...

Ja dziś po maratonie medycznym . Glukoza wypita na czas bo przyszłam o 7:30 a kurier przyjeżdżał o 9tej, więc kazały mi szybciutko przy nich wypić całą szklanicę pożywnego napoju nie było tak źle ale jak wyszłam to musiałam usiąść przy otwartym oknie bo mnie zesłabiło :-p

ajako miałam dziś jechać do Tesco ale nie mam siły po tym całym badaniu - jutro może się wybiorę ... jest też fajna promocja na hiszpańską oliwę dwie za 14 zł :tak:

Kasiurek ale ile Ci ten cukier wyszedł?
kłoo 150 i muze powtorzyc wynik ale zrobieto wprzyslzym tygodniu bo czekac i tak musze na wymaz i antybiogram i chce isc za jendym zamachem ze tak powiem do gina i miec zgłowy go;p

dzis kupilam leki sobiewitaminy,synowi,leki na tarczyce magnez i 130 zyla nie moje ;/

ivi -nie bede edytowac posta

ajaka- fajny suwaczek ;]

ja spadam bo padam

Maruusia powodzenia w urzedach:-)duzo sily bo napewno bedzie Ci to potrzebne:-)

Pół dnia minęło, a my załatwiliśmy ledwo połowę spraw... W tych urzędach zawsze mają na wszystko czas, a szczególnie na rozmowy przez telefon i kawki...
Jutro od rana czeka nas powtórka z rozrywki, ale mam nadzieję, że uda się już wszystko załatwić i będzie spokój...

Tunia- Ty już po wymianie dokumentów?

Witam z rana - wymyśliłam sobie dzisiaj, że upiekłabym chleb, ale nigdy tego jeszcze nie robiłam, nawet nie mam przepisu. Może poszukam czegoś w necie. A może macie jakieś sprawdzone przepisy?

Dla mnie najlepszy i super sprawdzony, to mieszanka z lidla - tylko dodać wodę ;-):-D i długo zostaje świeżutki (choć rzadko ma do tego okazję - przeważnie schodzi w mig)

Cześć kochane ja dzisiaj totalnie niewyspana z tych nerwów to o 3 zasnęłam i budzili mnie od rana.
Mój ostatnio mnie wkurza ze wszystkim zaraz które trwa wiecznie ehh a pieska wygoniłam z łózka bo jestem wredna i tyle ehh .Super ze jest to forum to można napisać człowiekowi lżej.Mój dzisiaj mówi ze po pracy idą do kina (firma stawia)A ja się wkurzyłam bo ja będę sama siedzieć ( dzieci na weekend do babci idą )A on dojazd 2 godziny kino tam w pracy jutro 9 godzin i mi przyjedzie o 23 jak nie później.I tak sobie myślę ze chyba wredna jestem ze mu nie pozwalam.Ale zawsze sama w tym domu koleżankę mam tylko jedną dobra.Ale ona to już od 3 miesięcy nie ma kiedy wpaść do mnie,w sumie się nie dziwie zabiegana.I czuje się taka nie potrzeba nikomu, nie ma z kim pogadać.Wiadomo na forum wszystkiego napisać nie można.Idę do dentysty jakiś dół mnie dopad:-(ł

Doskonale Cię rozumiem - nie jest fajnie :no: Mój też mi dzisiaj oświadczył ,że po pracy leci eszcze szybko do miasta jakieś płyty od kumpla odebrać, a jutro po robocie z kumplami z pracy jest umówiony (i jeszcze ja go mam wozić) a w sobotę znowu do swojego baru (zamiast w piątek). No a ja siedzę w chałupie - bo sąsiadka z dwójką dzieciaków też ma co robić - wiadomo. Jak niepotrzebny mebel :-(... No a jak się upomnę o uwagę, to też od razu niedobra jestem. Na szczęście mamy forum i fajne towarzystwo na nim :-) - inaczej chyba już dawno wariacji bym dostała...

A ja od rana biegam - poszłam pogonić sąsiada z tym dachem - ma dziś dotrzeć (ale wczoraj też miał i nie dotarł), bo mi w domu łeb suszą (ale sam się żaden nie ruszy - zressztą M lepiej żeby się nie ruszył, bo możemy nie tylko nie mieć skończonego dachu, ale i dobrych stosunków sąsiedzkich :eek:), zaniosłam fakturki do zwrotu VAT, wracam do domu i się okazuje, że trzeba hydraulika wołać, bo nam uszczelka przy zaworze od hydroforu zaczyna lekko przeciekać :crazy: - no fantastycznie!
Ale poza tym nie mam dziś nic wielkiego do roboty. Zaraz upichcę coś porządnego do jedzenia, nie takie byle co jak wczoraj. Potem może nawet po jakąś książkę sięgnę i spróbuję się zrelaksować.

Ze spaniem dziś też tak sobie - oddycha mi się coraz ciężej, przepona w ucisku :confused2:. I coś jakby katarek chciał znów tam zamajaczyć - o choroba z tymi choróbskami, ale tym razem żywcem mnie nie weźmie ;-).

Villandra duzo zdrówka :tak:

Nie wiem co jest grane ale ostatnio skóra mi się łuszczy na czole - najgorzej widać jak dam podkład albo puder :confused2: Zawsze miałam raczej tłustą cerę , może ta ciąża mi tak nazmieniała ??:huh:

potrzebuje kawy , odkąd wróciłam nie mogę się zabrać za nic pożytecznego - jedynie ugotowałam szybki obiad ale to tylko dlatego że głód mi nie dawał spokoju :rolleyes2:

reklama
Ja po dentyście jeden najgorszy ząb z głowy teraz tylko jeszcze jeden i po ciąży 2 kanałówki mnie czekają.
Nauki mam masę i nie mam nawet od kogo materiałów wziąć a za tydzień kolokwium :wściekła/y:Tak to jest jak się chodzi tylko na ćwiczenia.
Villandra - teraz mamy czas żeby się czepiać :-DA faceci powinni dbać o nas:-)I skakać nad nami w końcu maleństwa ich pod sercem nosimy.Ja mojemu mówię ze z łózka psa wygoniłam bo dziecko będzie z nami spać i on o tym wie ale raz na jakiś czas robi bunt normalnie jak 4 latek ehh.A Tobie villandra zazdroszczę ze możesz normalnie funkcjonować, łatwiej mi by było jak bym mogła polatać porobić a nie jeść i leżeć.
Hura dostałam kasę pierwszą z zusu ale tylko za jedno zwolnienie .

Ostatnia edycja:
Do góry