reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako no i bardzo madrze maz odpowiedzial bardzo madre słowa:-)
Z tym połowkowym to albo teraz dostane skierowanie na usg jak pojde w ten piatek na wizyte, albo on uznal tamto usg za polowke na ktorym bylam i wrocilam z przerazeniem ze Lenka ma ptaszka:-Dbo tam mialam wszytsko dokladnie pomierzone wiec nie wiem zobacze w pitek co mi powie:-)

reklama
różne te kalkulatory... teraz wg tego Waszego mam 25 t i 3 dni ale w 3 trymestr wejdę w grudniu...:confused:
mnie też się niewiele chce, cały dzień dziś w domu siedziałam
villandra też miałam problem z prezentem dla męża (kolejnych puzzli z 5000 elementów nie zniosę:eek:) więc zamówiłam mu Transformers 3

aaaa no to chyba tunia juz jestes po polowkowym usg i teraz nie pozostanie nic innego jak czekanie do 30 t na potwierdzenie Leosia ;-):-D
ja Ci mowie...te parowki.....:-D

no moj stary czasem jak cos powie to juz powie ;-):-D powtarzam; czasem heheheh

Ewstra- wow wow!!! jakas okazja? rocznica czy cus?? czy to tak bez okazji? oj bedzie sex dzisiaj:-D

monika ale tylko wg kalkulatora, bo żebym to ja wiedziała czy moje cykle miały po 29 czy po 30 dni... ale niech będzie, że termin porodu to 12 marca:tak:(a może 11 marca:rofl2:?)

ajako mysle ze wczesniej bede miala usg dostane skierowanie teraz pewnie po wizycie i sprobuje sie zapisac na nastepny tydzien:-)
Ja coraz bardziej sie przekonuje do tego ze jednak zobaczymy ta paroweczke na usg:-)

ajako mysle ze wczesniej bede miala usg dostane skierowanie teraz pewnie po wizycie i sprobuje sie zapisac na nastepny tydzien:-)
Ja coraz bardziej sie przekonuje do tego ze jednak zobaczymy ta paroweczke na usg:-)

:-D:-D no i dobrze!! fajnego kumpla bedzie mial moj syn!! cos czuje, ze to bedzie nieodrodny synus mamusi tuni ;-):-D

a mnie ten kalkulator pokazuje, ze wlasnie dzis rozpoczynam 3 trymestr i ze mam obecnie 27 tc i 1 dzien, to mnie sie troszku nie zgadza z moim suwaczkiem, ale jak zapytalam mojego o date poczecia, ktora mi tam pokazalo to powiedzial; oooo tak to na bank bylo wtedy heheheh
aze to bylo akurat na urlopie to czeeeeesto bylo, wiec trudno wyczuc czy to TEN dzien byl:-D
a termin to podobnie jak mi liczyl gin; 28 luty, jemu wychodzilo 29 luty :-D

a ja po dzisiejszych porzadkach w szufladzie skarpetowo- majtasowej mojego meza, juz wiem co mu kupie na gwiazdke, bardzo romantico bedzie; kupie mu z 8 par nowych bokserek!!! bo ma takie...ze wstyd normalnie i tak mu juz ostatnio wywalilam pare i zostawilam najlepsze, to ma deficyt.
juz ogladalam, ale czadowe mu kupie yhmmm...bedzie 'brany' pod uwage jak go takiego zobacze po domu w samych boksereczkach hhehehe

Ostatnia edycja:
Ewstra super i jak romantycznie :)
Monika faktycznie dziwnie z tym sprzedawcą, zawsze miał full poscieli, mam nadzieję że nie zwija interesu, bo go bardzo lubiłam.
Co do kalkulatora u mnie niby też się zgadza, ale od pierwszego USG wiem, że ciąża jest młodsza 5 dni (potwierdzało się to w kolejnych usg), wg OM termin mam na 5.03, a wg. USG 10.03. W szpitalu jak wpisują tygodnie to wg. USG, a ja i tak liczę sobie wg OM

Oczywiscie synio mamuni bedzie:-)tatus bedzie zawiedziony bo marzy o dziewczynce i caly czas mi powtarza ze fajnie by bylo jak by byla dziewczynka bo chodzil by z nia za raczke do sklepu z taka malutka z kucykami:-D:-D:-Dnie moge z tym moim:-D
To i my na urlopie no pamietam ten dzien jak dzisiaj:-D

reklama
Ewstra - to mąż się wykazał! A dlaczego masz tak długo pracować - nie chcą dać Ci zwolnienia, czy sama nie chcesz?
Ajako - udanego spotkania z Kasiurek! Super tak się spotkać w realu - spotkałyśmy się raz z Adką i choć było to pierwsze nasze spotkanie, to miałam wrażenie, że już jakiś czas się znamy i wspólnych tematów nie brakowało.
Tunia - może Ci te parówki już wychodzą przed oczami, bo za dużo się ich objadłaś :)

Do góry