reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

ajako no i bardzo madrze maz odpowiedzial bardzo madre słowa:-)
Z tym połowkowym to albo teraz dostane skierowanie na usg jak pojde w ten piatek na wizyte, albo on uznal tamto usg za polowke na ktorym bylam i wrocilam z przerazeniem ze Lenka ma ptaszka:-Dbo tam mialam wszytsko dokladnie pomierzone wiec nie wiem zobacze w pitek co mi powie:-)

reklama
różne te kalkulatory... teraz wg tego Waszego mam 25 t i 3 dni ale w 3 trymestr wejdę w grudniu...:confused:
mnie też się niewiele chce, cały dzień dziś w domu siedziałam
villandra też miałam problem z prezentem dla męża (kolejnych puzzli z 5000 elementów nie zniosę:eek:) więc zamówiłam mu Transformers 3

aaaa no to chyba tunia juz jestes po polowkowym usg i teraz nie pozostanie nic innego jak czekanie do 30 t na potwierdzenie Leosia ;-):-D
ja Ci mowie...te parowki.....:-D

no moj stary czasem jak cos powie to juz powie ;-):-D powtarzam; czasem heheheh

Ewstra- wow wow!!! jakas okazja? rocznica czy cus?? czy to tak bez okazji? oj bedzie sex dzisiaj:-D

monika ale tylko wg kalkulatora, bo żebym to ja wiedziała czy moje cykle miały po 29 czy po 30 dni... ale niech będzie, że termin porodu to 12 marca:tak:(a może 11 marca:rofl2:?)

ajako mysle ze wczesniej bede miala usg dostane skierowanie teraz pewnie po wizycie i sprobuje sie zapisac na nastepny tydzien:-)
Ja coraz bardziej sie przekonuje do tego ze jednak zobaczymy ta paroweczke na usg:-)

ajako mysle ze wczesniej bede miala usg dostane skierowanie teraz pewnie po wizycie i sprobuje sie zapisac na nastepny tydzien:-)
Ja coraz bardziej sie przekonuje do tego ze jednak zobaczymy ta paroweczke na usg:-)

:-D:-D no i dobrze!! fajnego kumpla bedzie mial moj syn!! cos czuje, ze to bedzie nieodrodny synus mamusi tuni ;-):-D

a mnie ten kalkulator pokazuje, ze wlasnie dzis rozpoczynam 3 trymestr i ze mam obecnie 27 tc i 1 dzien, to mnie sie troszku nie zgadza z moim suwaczkiem, ale jak zapytalam mojego o date poczecia, ktora mi tam pokazalo to powiedzial; oooo tak to na bank bylo wtedy heheheh
aze to bylo akurat na urlopie to czeeeeesto bylo, wiec trudno wyczuc czy to TEN dzien byl:-D
a termin to podobnie jak mi liczyl gin; 28 luty, jemu wychodzilo 29 luty :-D

a ja po dzisiejszych porzadkach w szufladzie skarpetowo- majtasowej mojego meza, juz wiem co mu kupie na gwiazdke, bardzo romantico bedzie; kupie mu z 8 par nowych bokserek!!! bo ma takie...ze wstyd normalnie i tak mu juz ostatnio wywalilam pare i zostawilam najlepsze, to ma deficyt.
juz ogladalam, ale czadowe mu kupie yhmmm...bedzie 'brany' pod uwage jak go takiego zobacze po domu w samych boksereczkach hhehehe

Ostatnia edycja:
Ewstra super i jak romantycznie :)
Monika faktycznie dziwnie z tym sprzedawcą, zawsze miał full poscieli, mam nadzieję że nie zwija interesu, bo go bardzo lubiłam.
Co do kalkulatora u mnie niby też się zgadza, ale od pierwszego USG wiem, że ciąża jest młodsza 5 dni (potwierdzało się to w kolejnych usg), wg OM termin mam na 5.03, a wg. USG 10.03. W szpitalu jak wpisują tygodnie to wg. USG, a ja i tak liczę sobie wg OM

Oczywiscie synio mamuni bedzie:-)tatus bedzie zawiedziony bo marzy o dziewczynce i caly czas mi powtarza ze fajnie by bylo jak by byla dziewczynka bo chodzil by z nia za raczke do sklepu z taka malutka z kucykami:-D:-D:-Dnie moge z tym moim:-D
To i my na urlopie no pamietam ten dzien jak dzisiaj:-D

reklama
Ewstra - to mąż się wykazał! A dlaczego masz tak długo pracować - nie chcą dać Ci zwolnienia, czy sama nie chcesz?
Ajako - udanego spotkania z Kasiurek! Super tak się spotkać w realu - spotkałyśmy się raz z Adką i choć było to pierwsze nasze spotkanie, to miałam wrażenie, że już jakiś czas się znamy i wspólnych tematów nie brakowało.
Tunia - może Ci te parówki już wychodzą przed oczami, bo za dużo się ich objadłaś :)

Do góry