reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kaska!!! co nie pisalas, ze dzis u mamy jestes?! Ty małpo ;-) juz bym byla na kawie w Macu....

Lina- ja jestem na chorobowym od sierpnia i bony dostalam, juz cos wydalam i reszte wydam na moje starsze dziecko i reszte prezentow dla dzieci, tak wiec do swiat zapomne jak wygladaly :-D mysle, ze powinnas dostac, jesli macie je normalnie na pasku, chyba, ze jest to tak troche pod stolem to widzimisie szefa moze decydowac.

a tak w ogole witam sie! pije kawe, czuje, ze dzis musze zrobic cos konstruktywnego w domu, wlasnie wywalilam wszystko z szuflady meza i zaczelam ukladac skarpetki i majtasy heheh, tylko kurde....jaks ie wciagne w forum to tak zostane z tym bajzlem skarpetowym :-D

nie bylo mnie wczoraj caly dzien, bo bylam w tej cukrzycowej, pozno wrocilam, od razu po mala, pozniej obiad, a pozniej mi malz wlazl na kompa, bo szukal jakis czesci i juz mnie nie puscil do wieczora, a ja odpadlam znowu na serialach.

Villandra -to ja bardzo proszę jak przerobicie środek szafy o zdjęcia środka może zgapię od Ciebie tylko ze pewnie będzie tobie twój przerabiał a mój to odpada ,ale nie ważne pomyśle wtedy.
Pinula ,Kasiurek-powodzenia u lekarza albo już byłaś(a ja dziś tak wcześnie wstałam )
Wczoraj myślałam ze szału dostane nie mogłam zasnąć oglądałam co popadnie i ok 2 padłam :wściekła/y:
I jak tu wstawać normalnie :no:

Lina na L4 chyba się dostaje - przynajmniej wg mnie powinno się . Ja dostawałam ( zobaczymy czy teraz dostanę ) ps napiszę Ci zaraz PW

Witam nowe mamusie - powiększa sie nam grono - super :tak:

Villandra to na dziwną sobie instruktorkę trafiłaś :confused2: Ja na pierwszych zajęciach trafiłam na faceta i od razu powiedział mi że on na kobietach w ciąży się nie zna - skierował mnie do innej instruktorki ale pozwolił mi zostać na zajęciach i bardzo dbał o mój komfort . Miałam zakaz podnoszenia rąk i jak tylko poczuła bym napięcie mięśni brzucha miałam przestać wykonywać ćwiczenie ...
Ja dziś idę na kolejne ( ciekawe czy znowu zakwasy będę mieć dwa dni :-D)

A te kalkulatory ciąży to liczą jak chcą :sorry: Zależy jaki . Ja puki co mówię że jestem w połowie szóstego choć pewnie według niektórych kalkulatorów mam już siódmy , ale w sumie do porodu zostało mi prawie 4 miesiące więc strasznie długi musiałby być ten trymestr :-)

monika- oooo to tak jak ja...o godzinie 1.40 w nocy pilam kakao, bo nie moglam zasnac i tak srednio mi to pomoglo, krecilam sie chyba do 3, a pozniej takie durne sny mialam matko; snily mi sie kuswa szczury, ze mi po chalupie biegaly, a ja sie tak balam w tym snie, ze myslalam, ze zawalu dostane:eek: ciekawe co to oznacza:eek:

cos zjem jeszcze, bo rano tylko dziabnelam kromeczke i cos mnie ssie i ide robic CO-KOL-WIEK :-D

hehehhe, smiac mi sie chce, bo ogladam powtorke w jak waldek jak to mowi moj maz :-D (na wspolnej) i ksiadz ma jakis problem z ochrzczeniem dziecka, bo rodzice nie maja slubu:shocked2: masakra! u mnie w parafii nie ma tego problemu!
slub to slub, a chrzest to chrzest i nie robia z tego tytulu problemu i nie odmawiaja dziecku sakramentu, boze co za bzdura:crazy:

Dzien dobry dziewczynki:-D
Wyspałam sie i jak zwykle ze sniadankiem Was czytam:-)
villandra no to pojogowane:-)znajac zycie i moje szczescie to tez by trafila na taka sama instruktorke:-)
pinula powodzenia u lekarza:-)

ajako oglądałam wczoraj i tez sie smialam a moj do mnie patrz jaka im muzyke powazna puscili:-D

Ajako -widzę ze nie tylko ja się meczę z zasypianiem (mam nadzieje ze to niedługo przejdzie )
Dziewczyny szukam pościeli dla siebie może zamawiałyście na allegro i macie jakieś polecone boje się w ciemno kupić:no:

Ja nie kupowałam ale siostra mojego meza kupowala i po dwoch praniach nie nadawala sie do niczego i wcale nie mowie tu o tych poscielach za 25zl czy 30 zl razem z przesylka zaplacila za nia 100 cos zlotych ostatnio co zamowilam to ta ogromniasta koldre z poduszkami do ktorej jaski byly gratis i jest swietna ale poscieli chyba bym nie zamawiala:-)

reklama
Do góry