reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Kaska!!! co nie pisalas, ze dzis u mamy jestes?! Ty małpo ;-) juz bym byla na kawie w Macu....

Lina- ja jestem na chorobowym od sierpnia i bony dostalam, juz cos wydalam i reszte wydam na moje starsze dziecko i reszte prezentow dla dzieci, tak wiec do swiat zapomne jak wygladaly :-D mysle, ze powinnas dostac, jesli macie je normalnie na pasku, chyba, ze jest to tak troche pod stolem to widzimisie szefa moze decydowac.

a tak w ogole witam sie! pije kawe, czuje, ze dzis musze zrobic cos konstruktywnego w domu, wlasnie wywalilam wszystko z szuflady meza i zaczelam ukladac skarpetki i majtasy heheh, tylko kurde....jaks ie wciagne w forum to tak zostane z tym bajzlem skarpetowym :-D

nie bylo mnie wczoraj caly dzien, bo bylam w tej cukrzycowej, pozno wrocilam, od razu po mala, pozniej obiad, a pozniej mi malz wlazl na kompa, bo szukal jakis czesci i juz mnie nie puscil do wieczora, a ja odpadlam znowu na serialach.

Villandra -to ja bardzo proszę jak przerobicie środek szafy o zdjęcia środka może zgapię od Ciebie tylko ze pewnie będzie tobie twój przerabiał a mój to odpada ,ale nie ważne pomyśle wtedy.
Pinula ,Kasiurek-powodzenia u lekarza albo już byłaś(a ja dziś tak wcześnie wstałam )
Wczoraj myślałam ze szału dostane nie mogłam zasnąć oglądałam co popadnie i ok 2 padłam :wściekła/y:
I jak tu wstawać normalnie :no:

Lina na L4 chyba się dostaje - przynajmniej wg mnie powinno się . Ja dostawałam ( zobaczymy czy teraz dostanę ) ps napiszę Ci zaraz PW

Witam nowe mamusie - powiększa sie nam grono - super :tak:

Villandra to na dziwną sobie instruktorkę trafiłaś :confused2: Ja na pierwszych zajęciach trafiłam na faceta i od razu powiedział mi że on na kobietach w ciąży się nie zna - skierował mnie do innej instruktorki ale pozwolił mi zostać na zajęciach i bardzo dbał o mój komfort . Miałam zakaz podnoszenia rąk i jak tylko poczuła bym napięcie mięśni brzucha miałam przestać wykonywać ćwiczenie ...
Ja dziś idę na kolejne ( ciekawe czy znowu zakwasy będę mieć dwa dni :-D)

A te kalkulatory ciąży to liczą jak chcą :sorry: Zależy jaki . Ja puki co mówię że jestem w połowie szóstego choć pewnie według niektórych kalkulatorów mam już siódmy , ale w sumie do porodu zostało mi prawie 4 miesiące więc strasznie długi musiałby być ten trymestr :-)

monika- oooo to tak jak ja...o godzinie 1.40 w nocy pilam kakao, bo nie moglam zasnac i tak srednio mi to pomoglo, krecilam sie chyba do 3, a pozniej takie durne sny mialam matko; snily mi sie kuswa szczury, ze mi po chalupie biegaly, a ja sie tak balam w tym snie, ze myslalam, ze zawalu dostane:eek: ciekawe co to oznacza:eek:

cos zjem jeszcze, bo rano tylko dziabnelam kromeczke i cos mnie ssie i ide robic CO-KOL-WIEK :-D

hehehhe, smiac mi sie chce, bo ogladam powtorke w jak waldek jak to mowi moj maz :-D (na wspolnej) i ksiadz ma jakis problem z ochrzczeniem dziecka, bo rodzice nie maja slubu:shocked2: masakra! u mnie w parafii nie ma tego problemu!
slub to slub, a chrzest to chrzest i nie robia z tego tytulu problemu i nie odmawiaja dziecku sakramentu, boze co za bzdura:crazy:

Dzien dobry dziewczynki:-D
Wyspałam sie i jak zwykle ze sniadankiem Was czytam:-)
villandra no to pojogowane:-)znajac zycie i moje szczescie to tez by trafila na taka sama instruktorke:-)
pinula powodzenia u lekarza:-)

ajako oglądałam wczoraj i tez sie smialam a moj do mnie patrz jaka im muzyke powazna puscili:-D

Ajako -widzę ze nie tylko ja się meczę z zasypianiem (mam nadzieje ze to niedługo przejdzie )
Dziewczyny szukam pościeli dla siebie może zamawiałyście na allegro i macie jakieś polecone boje się w ciemno kupić:no:

Ja nie kupowałam ale siostra mojego meza kupowala i po dwoch praniach nie nadawala sie do niczego i wcale nie mowie tu o tych poscielach za 25zl czy 30 zl razem z przesylka zaplacila za nia 100 cos zlotych ostatnio co zamowilam to ta ogromniasta koldre z poduszkami do ktorej jaski byly gratis i jest swietna ale poscieli chyba bym nie zamawiala:-)

reklama
Do góry