reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Większość z nas będzie zrzucać kg i wygładzać zbędne fałdki - takie życie - w czasach Rubensa było kobietom chyba pod tym względem nieco łatwiej ;-)

Vilandra meble super ale jak patrze na szafę narożnikową w środku to lipa bo widziałam parę i pojemne były a ta jedna półka i drążek .Czyli wychodzi na to co mam :wściekła/y:A potrzebuje narożną żeby pomieścić więcej rzeczy.Zmieścić 2 w jednym pokoju ciężko dobrze że maluch z nami będzie a potem to trzeba mieszkanie zmienić :wściekła/y:A tak tu mi się podoba dopiero kończę urżadzać ehh.
Ja już mam za dużo kg a joga jak dla mnie masakra przed ciążą próbowałam ,bardzo dużo ćwiczyłam ale z rozciąganiem to u mnie lipa była .

tunia- chyba poleciala juz do domku ? a moze ...... hmmmmm

ja u mamy jestem do czwartku taka imprezka ;p a tak na prawde to musze isc jutro do gina potem do pracy i z mamcia nie posiedze, w czwartek chce ja i mlodego na maisto wyciagnac ;> ja musz ekupic krzyz na kolede no i w sumie leki bo mi sie ksonczyly dzis dzieki Bogu mam wyplate na koncie wiec luzik aa i jeszcze jutrzejszy wymaz mam do labka zawiesc- czy ktoras robila wymaz juz? bo ja msuze rpzez nawracajace infekcje i w sumie warto to sprawdzic bo moze to jakies glebsze podloze ma !!!!

no dzis zadoznwilam dokolezanki z pracy haha sie nowosci szykuja tam haha i odbrze im tak ;p a co ja mialam stresowe sytuacje to i inni miec moga ;] tym bardziej ze jak to stwierdzili zaszlam w ciaze i poszlam na L4 bo mi sie robic nie chce ! wiec ......... moje pobyty w spzitalach to moje widzi misie jak widac ;/ hyht normlanie zal komentowac nawet !

no to popislalam i moge isc spac ;] dobranoc kochane

villandra podziwiam Cię, bo ja zacięcia do ćwiczeń nie mam, ale faktycznie pasowałoby coś zacząć robić
co do chomikowania to staram się nad tym panować ale nie bardzo się daje - jeden pokój i ponad 30 lat życia w nim zmieścić w tym ponad 2 lata małżeństwa - to nie takie proste :eek:

a tak z zupełnie innej beczki weszłam na stronkę papmpers i tam jest kalendarz ciąży z którego wynika, że jestem już w 3 trymestrze... a ja myślałam, że to za 2 tygodnie
a;ez ten czas leci:szok:
rozne kalkulatory roznie pisza ...... bo niby jest 12 tygodni trymestr pierwszy, od 13 do 24 jest trymestr drugi od 25 do konca trzeci ;> tylko nie wiem czy oni mowia o 11 t i 1 dzien jako 12 tygodni czy to jeszcze 11 tydzien ....... w kazdym badz razie ja juz tez niby sie łapie do 3 trymestru

monika ja mam w planie przerobic nieco wnętrze tej narożnikowej szafy (też ją zamówiłam), więc na pewno będzie w niej więcej półek, bo miejsce na takowe generalnie jest, tylko sie im zrobic pewnie nie chciało ;-)

tunia- chyba poleciala juz do domku ? a moze ...... hmmmmm

no dzis zadoznwilam dokolezanki z pracy haha sie nowosci szykuja tam haha i odbrze im tak ;p a co ja mialam stresowe sytuacje to i inni miec moga ;] tym bardziej ze jak to stwierdzili zaszlam w ciaze i poszlam na L4 bo mi sie robic nie chce ! wiec ......... moje pobyty w spzitalach to moje widzi misie jak widac ;/ hyht normlanie zal komentowac nawet !

no to popislalam i moge isc spac ;] dobranoc kochane

Angel chyba jutro rano leci - jak dobrze spamiętałam, ale moge się mylić :confused:

Moja ciotka była chora - miała odmę, która w końcu zapędziła ja na cmentarz; jak w pracy była na L4, to tez wszytskie koleżanki życzliwie opowiadały, że się jej robić nie chce. Miałay nawet takie swoje powiedzenie: "jak ci sie nie chce pracować, to trzeba tak jak X na zwolnienie iść - nie wiesz o tym?" A jak umarła, to w końcu któraś powiedziała: "wiecie, ona chyba faktycznie chora była". Przykre to, ale ludzka zawiść czasem nie zna granic...

Ja też zmykam - zasiedziałam się dzisiaj, choć chyba jeszcze wrzucę coś na ząb - przez tą zgagę nawet do głowy mi nie przyszła myśl o jakiejkolwiek kolacji, a przecież Dzidzia na pewno od dawna głodna jest. Więc idę zadbać o porcję energii, a potem w ślady małża i pod kołdrę.
Do jutra :)

Ja w ciazy pierwszej chodzilam 3razy w tyg na plywalnie i na pilates z pilka- fajnie bylo:) ogolnie od lat chodzilam na pilates z pilka bo mam rozwalony kregoslup i jezdze konno 3-5 razy w tyg ( im starsza jestem tym mniej) wiec jestem baaaardzo kiepsko rozcIagnieta i na pilates chodzic musze. Ale od urodzenia dziecka mam czas tylko na jazde konno i zle mi z tym bo pilates super robi, wiec polecam bardzo basen i pilates w ciazy:) ja wlasnie wrocilam z wroclawia, podroz w dwie strony -dwa dni- ciezko szczegolnie dla malego, ale ja dobrze to znioslam tyle ze teraz mnie krzyz boli jak przy okresie :(

reklama
Do góry