Perelandra
Fanka BB :)
mnie niestety grozi, a aktywność mam niemal zerową... ale trudno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozne kalkulatory roznie pisza ...... bo niby jest 12 tygodni trymestr pierwszy, od 13 do 24 jest trymestr drugi od 25 do konca trzeci ;> tylko nie wiem czy oni mowia o 11 t i 1 dzien jako 12 tygodni czy to jeszcze 11 tydzien ....... w kazdym badz razie ja juz tez niby sie łapie do 3 trymestruvillandra podziwiam Cię, bo ja zacięcia do ćwiczeń nie mam, ale faktycznie pasowałoby coś zacząć robić
co do chomikowania to staram się nad tym panować ale nie bardzo się daje - jeden pokój i ponad 30 lat życia w nim zmieścić w tym ponad 2 lata małżeństwa - to nie takie proste
a tak z zupełnie innej beczki weszłam na stronkę papmpers i tam jest kalendarz ciąży z którego wynika, że jestem już w 3 trymestrze... a ja myślałam, że to za 2 tygodnie
a;ez ten czas leci
tunia- chyba poleciala juz do domku ? a moze ...... hmmmmm
no dzis zadoznwilam dokolezanki z pracy haha sie nowosci szykuja tam haha i odbrze im tak ;p a co ja mialam stresowe sytuacje to i inni miec moga ;] tym bardziej ze jak to stwierdzili zaszlam w ciaze i poszlam na L4 bo mi sie robic nie chce ! wiec ......... moje pobyty w spzitalach to moje widzi misie jak widac ;/ hyht normlanie zal komentowac nawet !
no to popislalam i moge isc spac ;] dobranoc kochane