reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam się pierwsza z rana?? Niemozliwe gdzie wy wszystkie jesteście.

Ja za chwile się zbieram do lekarza bo mam na 8:30. Niech mi coś da na tą infekcje bo całą noc nie spałam tak mi to dokucza. :( No masakra jakaś. Nie dośc że trzeba wrócic do pracy, ponadto będe niewyspana do tego jeszcze wścieku du*y dostane jak mnie nie przestanie swędziec... wrrrrrr.....

Myślę że wrócę jeszcze do domu przed praca tak żeby wam opowiedzie o wizycie...

Ostatnia edycja:
reklama
Rzeczywiście cichy poranek...
A w powietrzu wiszą jakieś wyładowania atmosferyczne; normalnie gorzej niż z małym dzieckiem :eek:.
Śniadanie skonsumowane - bardziej słodko, co by Dzidzia dużo energii miała. No mamie też się przyda, bo ogarnąć trzeba to, co małż określił wczoraj mianem bajzel (z nutą pogardy w głosie - jakbym sama go zrobiła) i chyba pomacham pędzlem...
Miłego dzionka :-)

Hej Kobietki :-)

szatynka - witamy serdecznie i zapraszamy :-)

Większość z nas będzie zrzucać kg i wygładzać zbędne fałdki - takie życie - w czasach Rubensa było kobietom chyba pod tym względem nieco łatwiej ;-)

Vill pod tym względem tak ale daj spokój z tymi czasami - jako kobietka nie chciałabym w nich żyć (no chyba, że jeszcze te piękne suknie by miały wchodzić w grę ;-))

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest - jestem teraz na l4 a umowę mam na czas nieokreślony - jeśli będą bony w pracy to powinnam również je dostać prawda?? mimo l4 jestem ciągle pracownikiem odprowadzającym składki... hmm??:eek:

Witam!

mata-kow - Wpadła mi dzisiaj w oko przy poszukiwaniach prezentów książka "Opowieści o czarodziejce Dobrochnie" ;-), może Ci się przyda dla Dobrusi - Opowieści o czarodziejce Dobrochnie - Opala Renata - 17,99 zł - empik.com

dzięki! Chyba wpadnę przed świętami do empiku ;-) musiałabym zobaczyc czy sa fajne ilustracje w środku bo Dobrunia tylko takie ksiązki preferuje...

Ja za chwile się zbieram do lekarza bo mam na 8:30. Niech mi coś da na tą infekcje bo całą noc nie spałam tak mi to dokucza. :( No masakra jakaś. Nie dośc że trzeba wrócic do pracy, ponadto będe niewyspana do tego jeszcze wścieku du*y dostane jak mnie nie przestanie swędziec... wrrrrrr.....

współczuje, chyba grzybek sie przypałętał, na szczęście teraz mozna już dobre leki podać :tak: ja własnie 3 raz skończyłam leczenie i codziennie mam sobie aplikować kwas mlekowy, ale boje się, że znów wylezie...

MaMicurina dzięki za odpowiedz - no to mnie zasmuciłaś bo miałam zamiar za tą kasę małej rzeczy pokupować :sorry: ale ciągle liczę, że dostanę jak przyjdą - to prawie budżetówka także nie wiem no nie wiem :sorry:

Wiecie, że dziś w wielu sklepach jest dzień darmowej wysyłki??

To jest najtańszy jaki znalazłam - jak Wam się podoba?

Koszula dla mam karmiących szara DOBRANOCKA :: Pizamka.pl: piżamy i koszule nocne, dodatki do sypialni.

Z bonami to różnie bywa... najlpiej do kadr zadzwoń i sie podpytaj :tak: jak byłam w pierwszej ciąży musiałam iśc na zwolnienie pod koniec listopada, a z grudniową wypłatą pracownicy dostali dodatkową kaskę na święta, ja juz nie dostałam, no ale taka to już cudowna firma była ;-)

fajna koszula :tak: ja chyba będe brała Muzzy tak mi się spodobały i cena z wysyłką nie przekryczy 40-45 zł za większość modeli Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Wróciłam własnie z targu, szaro-buro na dworze, ale ciepło, rano nawet mrozu nie było, kanapki z jajkiem zjedzone :cool2: a zaraz wciągnę jeszcze świeżo kupiona gruszkę ;-) potem chyba neta odłacze, bo mam na dzisiaj dużo planów :sorry:

Miłego dnia!

Mata ja też na te muzzy patrzyłam - tylko nie wiem jak one się użytkują... Kupiłam ostatnio (2-3 msc temu ) 2 piżamy w kappahl i niestety aktualnie są tylko do wyrzucenia - wstydziłam się w nich po szpitalu chodzić :sorry: a zaznaczam, że jedną miałam na sobie tylko podczas poprzedniego pobytu w szpitalu - po praniu tragedia...:sorry:

MaMicurina dzięki za odpowiedz - no to mnie zasmuciłaś bo miałam zamiar za tą kasę małej rzeczy pokupować :sorry: ale ciągle liczę, że dostanę jak przyjdą - to prawie budżetówka także nie wiem no nie wiem :sorry:

Wiecie, że dziś w wielu sklepach jest dzień darmowej wysyłki??
spokojnie kochana,ja tobie napisalam jak jest u mnie...moze u was jest inaczej:tak:
no wlasnie zauwazylam ze dostaje duzo informacji o darmowej wysylce!

reklama
Do góry