reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Witam się pierwsza z rana?? Niemozliwe gdzie wy wszystkie jesteście.

Ja za chwile się zbieram do lekarza bo mam na 8:30. Niech mi coś da na tą infekcje bo całą noc nie spałam tak mi to dokucza. :( No masakra jakaś. Nie dośc że trzeba wrócic do pracy, ponadto będe niewyspana do tego jeszcze wścieku du*y dostane jak mnie nie przestanie swędziec... wrrrrrr.....

Myślę że wrócę jeszcze do domu przed praca tak żeby wam opowiedzie o wizycie...

Ostatnia edycja:
reklama
Rzeczywiście cichy poranek...
A w powietrzu wiszą jakieś wyładowania atmosferyczne; normalnie gorzej niż z małym dzieckiem :eek:.
Śniadanie skonsumowane - bardziej słodko, co by Dzidzia dużo energii miała. No mamie też się przyda, bo ogarnąć trzeba to, co małż określił wczoraj mianem bajzel (z nutą pogardy w głosie - jakbym sama go zrobiła) i chyba pomacham pędzlem...
Miłego dzionka :-)

Hej Kobietki :-)

szatynka - witamy serdecznie i zapraszamy :-)

Większość z nas będzie zrzucać kg i wygładzać zbędne fałdki - takie życie - w czasach Rubensa było kobietom chyba pod tym względem nieco łatwiej ;-)

Vill pod tym względem tak ale daj spokój z tymi czasami - jako kobietka nie chciałabym w nich żyć (no chyba, że jeszcze te piękne suknie by miały wchodzić w grę ;-))

Dziewczyny powiedzcie mi jak to jest - jestem teraz na l4 a umowę mam na czas nieokreślony - jeśli będą bony w pracy to powinnam również je dostać prawda?? mimo l4 jestem ciągle pracownikiem odprowadzającym składki... hmm??:eek:

Witam!

mata-kow - Wpadła mi dzisiaj w oko przy poszukiwaniach prezentów książka "Opowieści o czarodziejce Dobrochnie" ;-), może Ci się przyda dla Dobrusi - Opowieści o czarodziejce Dobrochnie - Opala Renata - 17,99 zł - empik.com

dzięki! Chyba wpadnę przed świętami do empiku ;-) musiałabym zobaczyc czy sa fajne ilustracje w środku bo Dobrunia tylko takie ksiązki preferuje...

Ja za chwile się zbieram do lekarza bo mam na 8:30. Niech mi coś da na tą infekcje bo całą noc nie spałam tak mi to dokucza. :( No masakra jakaś. Nie dośc że trzeba wrócic do pracy, ponadto będe niewyspana do tego jeszcze wścieku du*y dostane jak mnie nie przestanie swędziec... wrrrrrr.....

współczuje, chyba grzybek sie przypałętał, na szczęście teraz mozna już dobre leki podać :tak: ja własnie 3 raz skończyłam leczenie i codziennie mam sobie aplikować kwas mlekowy, ale boje się, że znów wylezie...

MaMicurina dzięki za odpowiedz - no to mnie zasmuciłaś bo miałam zamiar za tą kasę małej rzeczy pokupować :sorry: ale ciągle liczę, że dostanę jak przyjdą - to prawie budżetówka także nie wiem no nie wiem :sorry:

Wiecie, że dziś w wielu sklepach jest dzień darmowej wysyłki??

To jest najtańszy jaki znalazłam - jak Wam się podoba?

Koszula dla mam karmiących szara DOBRANOCKA :: Pizamka.pl: piżamy i koszule nocne, dodatki do sypialni.

Z bonami to różnie bywa... najlpiej do kadr zadzwoń i sie podpytaj :tak: jak byłam w pierwszej ciąży musiałam iśc na zwolnienie pod koniec listopada, a z grudniową wypłatą pracownicy dostali dodatkową kaskę na święta, ja juz nie dostałam, no ale taka to już cudowna firma była ;-)

fajna koszula :tak: ja chyba będe brała Muzzy tak mi się spodobały i cena z wysyłką nie przekryczy 40-45 zł za większość modeli Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Wróciłam własnie z targu, szaro-buro na dworze, ale ciepło, rano nawet mrozu nie było, kanapki z jajkiem zjedzone :cool2: a zaraz wciągnę jeszcze świeżo kupiona gruszkę ;-) potem chyba neta odłacze, bo mam na dzisiaj dużo planów :sorry:

Miłego dnia!

Mata ja też na te muzzy patrzyłam - tylko nie wiem jak one się użytkują... Kupiłam ostatnio (2-3 msc temu ) 2 piżamy w kappahl i niestety aktualnie są tylko do wyrzucenia - wstydziłam się w nich po szpitalu chodzić :sorry: a zaznaczam, że jedną miałam na sobie tylko podczas poprzedniego pobytu w szpitalu - po praniu tragedia...:sorry:

MaMicurina dzięki za odpowiedz - no to mnie zasmuciłaś bo miałam zamiar za tą kasę małej rzeczy pokupować :sorry: ale ciągle liczę, że dostanę jak przyjdą - to prawie budżetówka także nie wiem no nie wiem :sorry:

Wiecie, że dziś w wielu sklepach jest dzień darmowej wysyłki??
spokojnie kochana,ja tobie napisalam jak jest u mnie...moze u was jest inaczej:tak:
no wlasnie zauwazylam ze dostaje duzo informacji o darmowej wysylce!

reklama
Do góry