reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

więc spokoju Ci życzę Bozienko, odpoczywaj i zajmuj się tylko tym, co sprawia Ci przyjemność (muzyka, książka, kakao albo co tam wolisz ;-)). Wszystko się ułoży - trzymam kciuki i przesyłam mnóstwo pozytywnej energii.

reklama
Bozienka witaj kochana:-D
A wiec nie dali na srub do komody trzeba jechac i wziasc dzwonilam i powiedzieli ze trzeba przyjechac i dadza wiec nie zaskocze dzisiaj swojego kochanego meza:-)

Tunia,

A jak długo i ile razy dziennie bierzesz ten urosept? Pomaga coś?

Ja właśnie wróciłam ze spacerku i co nieco w ogródku poprawiłam bo ten wiatr mi takie maty przeciwko chwastom powyrywał:no:, no i potem podskoczyłam do sklepiku i tak się zmachałam uff normalnie zadyszka jakbym sprintem biegła
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: maskra jakaś - chyba coś tam poćwiczę w domu, bo będę łamagą do kwadratu. Dobrze, że waga już teraz pod kontrolą od początku ciąży 9kg (z 55 na 64kg przy 178cm wzrostu), ciekawe do ilu dobrnę, ale powiedziałam bye bye pysznym ciastom, ziemniakom i chrupiącym bułeczkom....za to soki z marchwi i pomarańczy idą codziennie w sokowirówce:-):-):-)pycha!

tunia ale jesteś o jeden krok do przodu ;-) - najgorsze jest jak juz się chłop w koncu za coś zabierze i nagle się okazuje, że czegos tam nie ma... A Ty się nie czepiaj, bo przecież on CHCIAŁ, ale to nie jego wina przecież, że nie ma narzędzi/materiału/miliona innych rzeczy (generalnie, że się nie przygotował odpowiednio to też nie jego wina) :-D

Aadka na poczatku jak strasznie mnie piekło i bolało kazał mi brac 3 razy dziennie po jednej teraz biore tylko jedna dziennie ale miesiac mam spokoj nic mnie nie piecze nie boli wogole inny swiat:-)

villandra no oczywiscie ze tak:-)
Nawet mu nic nie bede mowic ze nie ma tych srubek jutro po cichaczu po badaniach odbiore śrubeczki i po powrocie skrece śliczna komode:-D:-D:-Djuz sie nie moge doczekac jego miny:-D

ja na chwilkę zaglądam... chcę się przywitać z wszystkimi! i radośnie powitać BOŻENKĘ!!! ciesze się ze jest komplet marcówek :-)

Ide sie położyc bo bez energii jestem. miałam "przyjemnosc" robic dziś krzywą cukrową. wypić sie da, nie jest źle. ale czekajac (1H) po kilkunastu minutach zrobiło mi sie strasznie słabo. najpierw duszno i gorąco, potem zaczełam ziewac przeokrutnie i zakonczyło sie omdleniem. Także kobietki najlepiej przeczekac ta godzine w jakim w miare przewietrzonym pomieszczeniu a nie dusznej poczekalni.
Buziaki dla WAS!!!!

reklama
ajako -yhhh jak chcesz to dam ci namiar na moja dentyske jej powiesz ze sie boisz to bedie jak z jajcem sie obchodzic ;] jest w zacrzu na stalmacha vita-medical a strona to vitmed.pl jakby co cennik sobie przegladnij

bozienka witamy i trzymaj sie jak najdluzej w dwu paku!

angel rzeczywiscie co chiwla cos ;/

a ja sie dzis dowiedzialam ze od chrzestnego naszej malej (tzn bedzieny go prosic po narodiznach) tata znarl ;/ yhhhh

Do góry