reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Ja do toalety nie wstaje wcale od początku ciązy. Może wstałąm raz ale to jeszcze w lecie było jak było duszno i piłam przed snem jak smok. A tak to śpię grzecznie i siku nie wołam. :p

Zabiram sie pewno za te pierniki :p Bo południe za pasem....

reklama
Cześć Dziewczyny,

Po wieczornym wietrze niestety w mej wsi warszawskiej nie było prądu rano, ale uf teraz już jest. I nawet przebija słonko zza chmuer, chyba pójdę na spacerek.

Lastpetunia,
Ja też wstaję do 1-2 razy do sikania, no niestety taki urok, ale robię to na śpiąco.Do tego po sobotniej wizycie u gin okazało się, że jeszcze bakterie w moczu są (dobrz, że 4 razy mniej niż było) więc muszę dużo pić (patrz dużo sikać) brać urospet 2x2tbl i Prenatal UROcare.

Miłego dnia Wam życzę.

witam was,
ja od rana bylam w pracy i nasiaknelam cywilizacja :-)
dzidzia od rana spi i sie nie rusza za bardzo:-(
teraz pewnie juz bede odpoczywac....zanow mam apetyt na pulpety ze sloika wiec sprawa obiadu przesadzona.
u nas tez wialo niezle ale teraz jest cieplo i przyjemnie juz
milego dnia!

heja

Kasiurek- dzieki; jestem, jestem :-) caly weekend nie zagladalam, bo w sobote mialam tego niezapowiedzianego goscia, pozniej sie poszykowalismy i pojechalismy do sis, wrocilismy dopiero wczoraj wieczorem i bylam taka rozleniwiona, ze szok!
jak mi sie dzidz nie bardzo chcial ruszac przez kilka dni, tak wczoraj szalal caaaly dzien, no ale lezalam tez caly dzien, nic nie robilam, tylko jadlam i lezakowalam, fajna taka niedziela :-D

rano dzis mialam kumpele na kawe, dopiero pojechala, ja szybko jem i ide do tego dentysty, gin pozwolil i nawet oczywiscie zalecil leczenie stanu zapalnego.....boze jak ja sie boje, umre tam chyba na tym fotelu, jeszcze moj maz mnie nakreca, bo tez mi miauczy, ze sie boi, ze sie zestresuje i cos sie małemu stanie :eek:

bardzo prosze o trzymanie kciukasow, zeby to jakos strzymala!!

wiecej nie popisze, jedynie poczytam chwilke i zaraz spadam.
miłego dnia laski!!

ps. aha....ja tam spalam jak zabita dzisiaj, nic nie slyszalam, nic mi nie przeszkadzalo, a chyba wialo troche, tak?;-):-D

a siusianie to raczej przesypiam :-) do rana
maz mi wlasnie zadzwonil zebym umowila sie do kosmetyki na jakies przyjemnosci :-D...ale sie ciesze:-D

tunia-niech moc przybywa!;-)

ajako to kciuki zaciśnięte - nie będzie tak źle zobaczysz :tak:

Lastpetunia ja w nocy jeden raz zazwyczaj wstaję ,ale przed sem idę chyba z dziesięć razy żeby się nie budzić :-) No a w ciągu dnia to sikam chyba co 5 minut ...

Was też już dzidziusie naciskają na przeponę . Wydaje mi się że to jeszcze za wcześnie ale jakoś tak ciężko mi się chwilami oddycha zwłaszcza w siedzącej pozycji :eek:

dziewczyny czy wy tez chodzicie w nocy do wc?? normalnie od paru dni przynajmniej chodze z 3-4 razy zrobic siku :/ juz mnie zaczyna to pomału drażnić bo wyspać się porządnie nie mogę :p
ja o 22 przed wykapaniem, po kapieli, potem kolo 3 rano tez siuram i o 8

No moj L wczoraj sie mnie zapytal czemu tak sapie i naprawde ciezko mi juz oddychac:-)
bo sie macica powieskz uciska juz coraz bardziej pluca, zoładek i cała reszte stad napady zgagi coraz czestsze beda, zadyszki i chrapanie w nocy -norma

reklama
Atomówka oj to mąz o Ciebie dba :tak:

Tunia jak składanie komody?

dziewczyny czy wy tez chodzicie w nocy do wc?? normalnie od paru dni przynajmniej chodze z 3-4 razy zrobic siku :/ juz mnie zaczyna to pomału drażnić bo wyspać się porządnie nie mogę :p

u mnie różnie - jak córka teraz spi ładnie w nocy, to daje czasem rade do rana wytrzymac, ale ledwo sie obudze, to biegusiem do lazienki :cool2: jak córka sie budzi w nocy to wracając od niej zawsze do łazienki muszę zajść :confused2:
Was też już dzidziusie naciskają na przeponę . Wydaje mi się że to jeszcze za wcześnie ale jakoś tak ciężko mi się chwilami oddycha zwłaszcza w siedzącej pozycji :eek:

oj naciska, naciska, a do tego to moje "stawianie sie" brzuszka juz się wyjaśniło - to nie skurcze, a rozpychający się maluch - wymacałam dupkę i kręgosłup, a w nagrode za to synuś pod żebra mi salwe piętami dał :rofl2:

wróciłam ze spacerku - brrrrrrrrr ale wieje... dobrze, że słonko jest, to chociaż w domku wydaje się że ciepło :sorry:

Do góry