reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Hejo :-D
Ja widze ze to juz wczoraj tak fantastycznie zaczynalo wiac w nocy dzisiaj wstalam i sie przestraszylam normalnie huczy:-)halny czy co?:-)
villandra podziekuje mezowi:-Dtak tak bede dzisiaj kobieta nie zalezna, a co :-)niech mu oczy wyjda:-)
Nasz kruszek tak wczoraj wieczorem szalal ze sam tatus byl w szoku nie przeszkadzalu mu zupelnie ze tatus trzyma reke taki koncert mielismy z godzine, ale takiego szalu u mojego dziecka to jeszcze wczesniej nie doswiadczylam:-D
Jutro ide na badania zobaczymy jakie fantastycznosci wyjda mi tym razem w moczu:-)
Ja z kawusia i kanapkami na parówy jestem obrazona narazie:-D:-D:-D

villandra wytrwalosci na ten dzien:-D

reklama
Tunia jak tam komoda ??

Villandra ja dziś tez ogarniam chałupę , zebrało mi się ... dobrze że nawet słonko świeci to przynajmniej widzę gdzie mam sprzątnąć :-D

Mata no oczywiście że oliwką też :-D
Tak Ci puchną nogi że do buta nie włożysz ??

Hej Kobietki :-)

Spodziewałam się 20 stron do nadrobienia a tu tylko kilka... spokojny weekend na forum był...

A ja już z rana krew oddałam do badań a jutro wizyta kontrolna poszpitalna :sorry: znów mnie będą maltretować a i gimnastyka wieczorna czeka człowieka :-):-):-)

Zamówiłam ta pozytywkę ale... dla mojego Maleństwa wraz z termometrem (Amandla dzięki same dobre opinie o nim znalazłam i go zamówiłam) - chrześniakowi kupię faktycznie, którąś z rzeczy polecanych przez Was - to jeszcze chwilkę...

U nas w nocy wiało strasznie - spac nie można było - a mieszkamy jeszcze dość wysoko i wokół nas żadnych innych wysokich bloków nie ma :sorry: także wiatr szalał i walił jak chciał :sorry: ciekawe jak tam domeczek czy nic się nie stało - będzie M musiał dziś jechać na tą naszą wieś sprawdzić co i jak...

Angel nie zazdroszczę sprawy z sądem i życzę powodzenia...

Mata
zdolniacha jesteś - jak ja bym chciała umieć coś sama zrobić ale ze zdolnościami manualnymi to niestety ale skłócona od dziecka jestem :-)

heyka

"pizdziocha" staszna
w nocy myślałam ze mi tuje na dom sie przewala..
"weekend " zleciał
stroj pastuszka Smarkowi uszyłam:) w sobote
a w nocy z soboty na niedziele
pojechałam do tesco na noc zakopow,
wcale szału nie było na szczescie, "Smarki "z całej familli , a mam ich 6 -steczke
obkupione prezentami
a w niedziele do Tesciow na pogaduchy ...

miłego.........

Witam się i ja
Ja sziś mam mam wolne i będe pichcic pierniki :p Taki przynajmniej jest plan. U mnie też wieje i w nocy co chwile wyłączał się prad no i wczoraj po południu przez 2 h też nie było prądu...
Mój wczorajszy dzień był bardzo stresujący, Dzidzia znowu dostałą porządną dawke stresu i tej złej adrenaliny :( Niestety....

Tymczasem dziś pospałam długo i czekam na męża jak przywiezie świeży chlebek to zjem śniadanie.

zrobilam rosołek z lanymi kluchami, postawialam jendo pranie ogarnelam kuchnie po wczorajszym pichceniu meza -nie wiem dlaczego ale moj facet jak cos gotuje to niczego na miejsce nie moze odniesc nie mowiac o uwalonym gazie grrrrrr
pranie powiesilam musialam wyprac ciemne bo juz misie gacie po domu skonczyly haha ;]

teraz mobilizuje syna zeby ruszyl dupe i zbakwi do kartony wsadzil iide sie znim przjesc do kslepu na spacerek przyjdzie zje zupke i do spania

dziewczyny czy wy tez chodzicie w nocy do wc?? normalnie od paru dni przynajmniej chodze z 3-4 razy zrobic siku :/ juz mnie zaczyna to pomału drażnić bo wyspać się porządnie nie mogę :p

reklama
lastpetunia ja też tak 3-4 razy wstaję w nocy do łazienki.
W nocy też wiało, ale jakoś mi to nie przeszkadzało. Pospałam do 10.30 :). W warszawie nawet co jakiś czas słoneczko przebija. Dzisiaj też porządki mnie czekają i pranie, ale jeszcze się troszkę polenię

Do góry