reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Tricia kiedy lecisz do Polski ?? W jakim mieście masz rodzinę ??

Dziewczyny , takie uczucia są normalne , ja sama się zastanawiam czy sobie poradzę i czy na pewno jestem gotowa na drugie :sorry:

reklama
dziewczyny nie płaczcie, to na dzieciach też się odbija, a przecież zależy Wam żeby w brzuszkach były szczęśliwe:) zobaczycie wszystko będzie dobrze i sobie ze wszystkim poradzicie:) nie można dac się porwać smutkowi, każda z nas na gorsze chwile, ale nie możemy się im poddawać:)

_Lina
- ja na roczek mojemu siostrzeńcowi kupiłam fontanne, do dziś jest to jedna z jego ulubionych zabawek
PLAYSKOOL FONTANNA Z PIŁKAMI PIŁEK BESTSELLER (1933472558) - Aukcje internetowe Allegro
znalazłam na allegro tańszy odpowiednik : FONTANNA Z PILECZKAMI HAPPY BALL HAPPYBALL (1948164753) - Aukcje internetowe Allegro,
dostał też szczeniaczka uczniaczka,też mu się podobał i bębenek fisher price taki muzyczny, z różnymi bajerami, też dość dużym zainteresowaniem ze strony małego się cieszyła ta zabawka :D wszystko co sie rusza, można w to uderzać i coś wciskać jest suuuper;)

Oj Tunia żebyś wiedziała,że tak mam
Właśnie teraz np
Nie wiem zupełnie czemu, ot tak siedziałam puściłam sobie tą piosenkę LinkinPark z Adele ( któraś wrzucała ) i bach nagle mnie dopadło
Kuźwa mać no

Ja dziś na noc bez mojego faceta zostałam, pojechała rano na mecz do Koszalina a mi smutno, bo z chęcią bym pojechała ale z brzuchem na takie pobojowisko się nie będę pchała
Buuuuuuuu

Umówiłam się za to z przyjaciółką na ploty itd mam nadzieję,że humorek mi się poprawi tylko,że wcale nie chce mi się szykować i jechać do niej
Buuuu nr 2

Angel widzę,ze większość na przymusowym odwyku siedzi :p
Ja też
Czasami jak widzę, jak mój piję piwko, a dzień był męczący to aż mnie korci żeby wziąć i jedno wypić
No ale jak mus to mus
Na Sylwka kupuje sobie zestaw szampanów Piccolo róznych smaków i będę sobie wkręcała,że % tam są ;-)

Co do papierosów, ja palę od uhuhuhu 8 lat jakoś po 8-10 fajek dziennie
Jest ciężko, baaa nawet bardzo ale co zrobić

no to ja już lepiej nie będę wrzucała tutaj żadnej muzy;D ale zawsze jak słucham Linkin to mi się przypominają czasy licealne:) a ten cover wyszedł Chesterowi świetnie.
Kobitki kochane, taka natura kobieca emocjonalna, ale pomyślcie jak bardzo muszą nas nierozumieć nasi faceci, którzy muszą odnaleźć się w tych wszystkich ciążowych zawirowaniach emocji i humorów:) Ja zawsze się pocieszam faktem, że miliony kobiet urodziły i wychowały dzieci, często bez jakiegokolwiek wsparcia bliskich, a my mamy poza bliskimi jeszcze forum, na którym można wszystkie żale wylać:)

a mi w tej ciąży brakuje możliwości pójścia na koncert, ominął mnie Lenny Kravitz, a mój wspólnik do dziś wspomina jaki był super koncert, jutro u nas gra Zakopower, też bym poszła, dobrze, że przynajmniej w tym czasie Depeche Mode nie przyjechali do Polski, bo bym chyba się zapłakała:(

Ostatnia edycja:
Trici oj długi lot sie czeka. A masz z międzylądowaniem? Ja jutro bedę lecieć 2,5 godiznki, A te tanie linie lotnicze mają tak mało miejsca:crazy:
Tak, przez Niemcy. Ale ten drugi lot to już tylko godzina, może nieco dłużej. Chociaż te samolociki malutkie i ciasne (prawie jak w tanich), ale wtedy już będę tak zmęczona, że będzie mi wszystko jedno. A na długim locie pewnie stewardessom wszystkie zapasowe poduszki pozabieram i się nimi poobkładam, żeby wygodniej było:-D.

Tricia kiedy lecisz do Polski ?? W jakim mieście masz rodzinę ??
Na tydzień przed świętami dopiero. Do Wrocławia.

Ale mi się nic nie chce dzisiaj:no:. A taka ładna pogoda.

Ja stwierdzilam ze my wszystkie powinnysmy mieszkac w jednym miescie tak by bylo najlepiej i dzisiaj wlasnie bysmy zrobily babski wieczor humory by napewno wrocily:-)

witam
ja juz po szczesliwym locie, jestem w domu zjadalm pyszny obiadek ,ktory przygotowal mi M i grzecznie czekam na niego jak wroci z pracy.
Co do rozterek i placzu ja ostatnio bardzo czesto wpadam w placz,potrafie na reklamie sie poplakac.

atomówka jak już idę na koncert to lubię stać pod sceną, nie cierpię gdzieś pałętać się z boku lub oglądać na telebimie, a poza tym głośna muzyka nie jet wskazana dla dziecka, więc wolę przeczekać te 9 miesięcy w spokoju, puszczam sobie płyty jako rekompensatę:)

reklama
Ajako - murzynek za pierwszym razem tez mi wyszedl znakomity, potem już nigdy mi nie wyszedl, raz tak sie wcieklam ze zrobilam go dwa razy tego samego dnia i dwa razy zakalec - nie wiem w czym tkwi rzecz :(
Lina - tej pozytywki nigdy na zywo nie widziałam, ale ja kupiłam Bartkowi jak miał około 4 miesiące akwarium fisher price ( są tylko używane na allegro bo od lat ich fisher price juz nie produkuje - teraz produkuje tylko takie bez bąbelków) I powiem ci że to akwarium do dziś u niego gra - był to strzał w 10 - dzięki niemu nasze dziecko nauczyło się wreszcie zasypiać :) te bąbelki nam życie uratowały - glośne to i melodie ma ochydne ( ala bicie serca wszędzie) ale maluch zaczarowany. Więc myślę że ten projektor tez może byc super sprawą.
Tunia - może cię ominie to szczęście , ale zgaga to dopiero będzie :) ja w pierwszej ciązy od chyba 30 tyg tylko na siedząco spać mogłam - nigdy czegoś takiego nie czułam, ale wypalało na maksa.
Angel - a ja z mężem dość dziwny tryb życia prowadzimy bo nigdy w życiu nie wypiliśmy alkoholu sami w domu :) jak wyjdziemy gdzieś to ja piję - ale tylko wódkę i drinki (mąż nigdy nic nie pił,nawet piwa). Więc ekonomicznie sie prowadzimy bo piwa w lodówce i wina są z przed kilku lat a nawet mamy jeszcze kilka wódek z wesela które już było 5 lat temu :)

Co do załamania i rozterek to chyba nie ważne czy pierwsze czy drugie czy trzecie dziecko - ja też jestem zalamana i widzę wszystko na czarno, a za chwilę znowu na różowo - oszaleć można.

Byłam dzis w wszystkich sklepach świata w poszukiwaniu kombinezonu dla Bartka na rozmiar 92 i nie produkują takich!co za debilizm - produkują tylko te portki na szelki + kurtka! ale przecież w tym ciężko się tarzać po śniegu! Ale chcę powiedzieć że w c&a jest przecena na wszystko -25% i są piękne bodziaki w koszach za 15zl - 25% - polecam. Ja nie kupiłam dla małej, bo wydaje mi się że chyba w styczniu lub lutym są przeceny w sklepach na ogół.

Do góry