reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

he he mój M też przed telewizorem :-D

Amandla
u nas też były przeceny w tesco ale chyba nie było dużego wyboru , choć nie przeglądałam bo nie miałam czasu :sorry:

Maria może na allegro coś znajdziesz fajnego w dobrej cenie . Tam chyba większy wybór kombinezonów niż w sklepach :tak:

reklama
Nie mogę - zgaga gigant, hałas z tego KSW (małż zdaje się byc bardziej zajęty "robaczkami" na telefonie - taka gierka) - mam dość - idę sobie - pod prysznic i do łóżka. Może jakąś książę zabiorę (przywiozłam sobie wczoraj kilka z biblioteki).
Będę jutro wieczorkiem. Albo w poniedziałek rano.

Miłej i spokojnej niedzieli ;-):-)

Witam!

Villandra no to niezła akcję miałaś - dobrze, że nic sie nie stało :tak:

humorki powiadacie - ja to humorzasta bywam i bez ciąży, więc M zaprawiony w boju :cool2: ale z ulgą muszę stwierdzić, że często humorki mnie nie dopadają i nawet juz nie ryczę co chwilę... na początku to się częściej zdarzało...

Maria popeiram - na Allegro na pewno znajdziesz fajny kombinezonik :tak: a w sklepie wolą powiedzieć, ze czegoś nie produkują niż sie przyznac, że czegos takiego nie mają :sorry:

Wczoraj wieczorem wypiłam sobie zielonej herbaty i do 3 nie mogłam usnąć... do tego wstała z potwornym bólem nóg (wewnętrzna stona ud przede wszystkim) i do teraz się jeszcze nie rozruszałam... Teściowej na jutro rogaliki piekłam - z kilograma mąki - roboty masa, do tego dałam zwykłe drożdże a nie sypkie jak ostatnio i nie wyszły mi uz fajne rogaliki... ehh dzisiaj cały dzień na nie... zaraz wskakuję pod prysznic i do łóżka - może dziś lepiej mi będzie usnąć...

Tricia kiedy lecisz do Polski ?? W jakim mieście masz rodzinę ??

Dziewczyny , takie uczucia są normalne , ja sama się zastanawiam czy sobie poradzę i czy na pewno jestem gotowa na drugie :sorry:
potwierdzam ja sama zastanwiam sie czy jestem gotowa na dziecko ,małe dziecko ,drugie dziecko czasem wydaje mi sie ze nie daje rady z jednym a jeszcze w drugie weszlam .....szok.
Tez rycze bez powodu albo na jakies glupiej reklamie!! potrafie ryczec na reklamie pampersów !!!!

juz sierpien 2012?wow a dopiero co niesmialo sie marzec rozkrecal a tu juz watek 5 miesiecy dalej ;]

Cześć wszystkim ja dzisiaj pół dnia na uczelni spędziłam.A potem sprzątałam w domku bo mnie trafiało nie mogłam się mojego doprosić :wściekła/y:
Angel -kucharza masz w domku pozazdrościć bo ja jak wracam do domku po szkole i pytam co do na obiad to mój mówi to zamów coś:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
Ja ostatnio mam humorki ale bardziej nerwowa jestem i wszystko mnie wkurza.I ciągle chodzę smutna.

No i po imprezce..
Nie powiem, że mój humor jeszcze się pogorszył w trakcie.. Cos plecy rozbolały, jak na urok i ząb zaczął ćmic.. No i nastrój do tego ten co wcześniej opisywałam Wam.. Więc co rusz oczy mi zachodziły łzami przy stole :/ kilka razy wyszłam sie wybeczec do pokoju.. Mężo biedny chodził za mna i nie wiedział jak mi pomóc. Sama nie wiedziałąm jak sobie pomóc wiec co mogłam zrobić..
Ale dobrze wiedzieć,że nie jestem sama. Pewnie znowu wróci czas, że od rana do nocy bede z bananem na ustach myślałą o przyszłości i tym co mnie czeka.. Ale pewnie ten czas nie raz do marca będzie przerywany takiami chwilami jak dziś..
Nastawiam sie tez na jakas depreche poporodowa, cóż zbyt emocjolana osoba jestem :sorry:

To sobie z mężem posiedzimy cos poogladamy jeszcze.. Jak mnie te KSW zupełnie nie rusza, to walka z Pudzianem zarąbista hehe przerwali teraz transmisje ciekawe jak to sie skonczy hehe

Miłej nocki :)

hej dziewczynki :)
u mnie od czwartku są rodzice i mało co mogę być na forum.
Ja na szczęście humorków nie mam, ani nie płacze bez powodu :), ale za to martwię się non stop czy w brzuszku dobrze się dzieję. Mogłoby być USG co tydzień, żeby podglądnąć co tam słychać:-). Codziennie dziękuję Bogu, że Grześ nadal jest w brzuchu i może sobie grzecznie rosnąć :)

Hej kobitki :-D

Czy Wy tez czasami placzecie bez powodu????
BA! Srednio 1-2 w tygodniu...moj maz wówczas albo z litosci glaszcze po glowie - bo wiadomo ze to hormony :-)- albo zabiera na deser czy na dobry obiad :-)

a mi w tej ciąży brakuje możliwości pójścia na koncert, ominął mnie Lenny Kravitz, a mój wspólnik do dziś wspomina jaki był super koncert, jutro u nas gra Zakopower, też bym poszła, dobrze, że przynajmniej w tym czasie Depeche Mode nie przyjechali do Polski, bo bym chyba się zapłakała:(
dokladnie-ominal mnie Lenny,Rihanna w Grudniu i o zgrozo gdyby pojawila sie Madonna
Nie bede pchala sie w tlumy,za bardzo sie obawiam.

My bylismy wczoraj na Listach do M i tak jak szlam z wileka nadzieją tak wielce zawiedziona wyszlam. Szalu absolutnie nie ma i nie rozumiem zachwytu nad tym filmem.

Jakie plany na dziś?

reklama
witam niedzielnie
Ja standartowo pobutka o 6 a jutro do pracy to trudno mi bedzie wstac.Wczoraj z M ogladalismy ubranka jakke kupilam i to co w domu juz jest i patrze na niego jak tryma tego pajaca i mysli jak ja bed przewijac takie malenstwo:)Tosia w koncu zaczela wczoraj podskakiwac chyba sie ucieszyla ze jest juz z tata.Na dzis mam plan taki by nie robic nic.

Do góry