reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Aaaaaah dobrze wiedzieć, żem nie sama :zawstydzona/y:
Ajako ja kiedys też tylko winko wieczorkiem..czasm piwko z sokiem..mmm.. tylko,że ja uwielbiam te pół słodkie- najlepiej do 10 zł :-D Kadarka to mój nr 1 :tak: A w UK nie ma WOGÓLE takich win, same szczochy półwytrawne i wytrawne..no masakra kupiłam dwa razy i musiałam zrezygnować :( Ale nie ma tego złego..za to tam whiskacz tani jak wino wiec przerzuciłam sie :-D Aha i jeszcze biały rum z lidla to mój hit ( z colą i limonką oczywiscie) raz kupiłam bacardi i to juz nie bylo to samo hehe :-)
Ajajaja sie rozgadałysmy a tu dzisiaj imprezka i pewno bede sama :( Chociaz mąż mówi, że solidarnie ze mną nie bedzie pił, kochany ;-)

No więc cóż.. za oknem masakra, a w domu ruch i przygotowania..ajajaj czuje sie taka nie potrzebna :-(

reklama
A mnie zgaga dzisiaj wykonczy!!!Rennie na mnie dziala poprostu:eek:w zyciu nie mialam zgagi a teraz mam ja codziennie wkurza mnie to!

Lina pozytywka bardzo fajna, a może coś dla małego do majstrowania znajdziesz, by mógł małymi paluszkami coś wciskać, zmieniać i przewracać, myślę, że nawet w niższej cenie byś coś dostała. Ciekawe jakie melodie są w tej pozytywce.
Jak masz niedaleko Tesco to dziś w nocy są wszystkie zabawki -50%, ale to chyba trzeba mieć duże zacięcie, żeby w nocy łazić w tłumie ludzi po Tesco;D
http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/
Widziałam ogłoszenie na onecie , że w przyszłym tygodniu w Lidlu mają być zabawki dla maluchów Fisher Price w cenie 29 zł, może z nich coś wybierzesz?
LIDL

Ostatnia edycja:
Ja wstałam niedawno :p Pospałam prawie jak ANGEL :p Ale przebudziłam sie o 9, wstałam nastawiłam wode na herbate i tak myśle co ja bede robic sama. Max przyjedze koło 12 w domu posprzątane, to co siąde na kanapie przed kompem?? Bezsensu. Więc wyłączyłam czajnik i poszłam do łóżeczka i nie dawno wstałam. Zjadłam "śniadanie" ale jakoś nie dojadłam. Teraz zrobie liste zakupów, bo wszystko mi sie w domu skończyło, od cukru przez herbate keczup po oliwe. No i zakupy na pierniczki :p Pojedziemy małżem do tesco. No a wieczorem chyba imieniny teścia Andrzeja i teściowej Barbary... :( Wrrr... też prezent trzeba kupic.

Amandla tesco u nas nie ma niestety - właśnie też myślałam nad jakimś samochodzikiem czy coś w tym stylu - ostatnio mu kupiłam straż pożarną i dałam prawie 40 zł a wcale fenomenalna to nie była :sorry::sorry: te lepsze zabaweczki to od stówki startują :sorry::sorry: a tu jeszcze oprócz Maleństwa 3 chrześniaków i 2 dzieci rodzeństwa :sorry: bądź mądry człowieku... Patrzyłam na ten lidl ale tam zbytnio nic fajnego nie ma - można ewentualnie poczekać do wyprzedaży dzień przed wigilią w sklepach typu auchan - ale w ubiegłym roku tak odłożyłam i samochodu dla barbi który upatrzyłam dla chrześniaczki niestety już nie było :sorry: a potem na wariata w wigilię szukanie prezentu od rana :-) w tym roku bym nie dała rady :-)

Pinula
jak ja nie lubię kupować prezentów dla starszych osób - niezazdroszczę...

A u mnie dzisiaj wszyscy na bal andrzejkowy idą :-:)-:)-:)-:)-( cała nasza grupka z którą się trzymamy... aż mi przykro ja też bym chciała od rana u kosmetyczki i fryzjera siedzieć a wieczorem się pobawić :-:)-:)-( ale cóż... coś za coś...:sorry::sorry: jeszcze 2 lata i będzie można iść...

Lina aż tak Cię odrzuciło od mięsa ?? Ja jak mam bezmięsny obiad to głodna chodzę :-D
Zabawka fajna ale moim zdaniem dla trzymiesięczniaka :tak: Dla takiego prawie rocznego chłopca wzięła bym coś bardziej do zabawy ...
Nasz HIT jak Borys miał tak właśnie 10 miesięcy to był taki autobus
AUTOBUS EDUKACYJNY + KLOCKI, ŚWIATŁO, DŹWIĘK (1953148889) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Poważnie to była chyba jak do tej pory jedyna zabawka którą się rzeczywiście długo i dużo bawił :tak: Niby pisze że od 12 miesiąca ale u nas sprawdziła się wcześniej , zresztą do roczku już mu nie dużo brakuje

ajako Jakoś nam z siostrą to dość idzie ,ostatnio urodziła miesiąc wcześniej niż ja ,a teraz też nie będzie dużej różnicy :tak: A na czerwiec ma termin moja Bratowa :-D

a jeszcze miałam napisać na temat rzodkiewki :-D
Amandla to chyba Ty miałaś ochotę ??
Ja sobie dziś kupiłam kiełki rzodkiewki ( już wychodowane) mniam - dużo smaczniejsze niż sama rzodkiew ( pikantniejsze) no i dużo zdrowsze :tak:

Mini jeśli mówisz, że dziecko się tym bawi to bardzo chętnie to kupię :-) u mnie w rodzinie ostatnie dzieci, które się obok mnie wychowywały były 18 i 17 lat temu - teraz mam tylko chrześniaków na dojazdy także nie mam pojęcia co takiemu dziecięciu kupić :-) dzięki za pomysł :-) a pozytywka tak mi się podoba, że chyba Zuzance wezmę :-) a co do mięsa strasznie - wędliny nie ruszę, jedynie schabowy i zupki na mięsie (ale bez w środku oczywiście) - mała wegetarianka mi rośnie :-D

reklama
Do góry