reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Aaaaaah dobrze wiedzieć, żem nie sama :zawstydzona/y:
Ajako ja kiedys też tylko winko wieczorkiem..czasm piwko z sokiem..mmm.. tylko,że ja uwielbiam te pół słodkie- najlepiej do 10 zł :-D Kadarka to mój nr 1 :tak: A w UK nie ma WOGÓLE takich win, same szczochy półwytrawne i wytrawne..no masakra kupiłam dwa razy i musiałam zrezygnować :( Ale nie ma tego złego..za to tam whiskacz tani jak wino wiec przerzuciłam sie :-D Aha i jeszcze biały rum z lidla to mój hit ( z colą i limonką oczywiscie) raz kupiłam bacardi i to juz nie bylo to samo hehe :-)
Ajajaja sie rozgadałysmy a tu dzisiaj imprezka i pewno bede sama :( Chociaz mąż mówi, że solidarnie ze mną nie bedzie pił, kochany ;-)

No więc cóż.. za oknem masakra, a w domu ruch i przygotowania..ajajaj czuje sie taka nie potrzebna :-(

reklama
A mnie zgaga dzisiaj wykonczy!!!Rennie na mnie dziala poprostu:eek:w zyciu nie mialam zgagi a teraz mam ja codziennie wkurza mnie to!

Lina pozytywka bardzo fajna, a może coś dla małego do majstrowania znajdziesz, by mógł małymi paluszkami coś wciskać, zmieniać i przewracać, myślę, że nawet w niższej cenie byś coś dostała. Ciekawe jakie melodie są w tej pozytywce.
Jak masz niedaleko Tesco to dziś w nocy są wszystkie zabawki -50%, ale to chyba trzeba mieć duże zacięcie, żeby w nocy łazić w tłumie ludzi po Tesco;D
http://www.tesco.pl/produkty/zabawki/
Widziałam ogłoszenie na onecie , że w przyszłym tygodniu w Lidlu mają być zabawki dla maluchów Fisher Price w cenie 29 zł, może z nich coś wybierzesz?
LIDL

Ostatnia edycja:
Ja wstałam niedawno :p Pospałam prawie jak ANGEL :p Ale przebudziłam sie o 9, wstałam nastawiłam wode na herbate i tak myśle co ja bede robic sama. Max przyjedze koło 12 w domu posprzątane, to co siąde na kanapie przed kompem?? Bezsensu. Więc wyłączyłam czajnik i poszłam do łóżeczka i nie dawno wstałam. Zjadłam "śniadanie" ale jakoś nie dojadłam. Teraz zrobie liste zakupów, bo wszystko mi sie w domu skończyło, od cukru przez herbate keczup po oliwe. No i zakupy na pierniczki :p Pojedziemy małżem do tesco. No a wieczorem chyba imieniny teścia Andrzeja i teściowej Barbary... :( Wrrr... też prezent trzeba kupic.

Amandla tesco u nas nie ma niestety - właśnie też myślałam nad jakimś samochodzikiem czy coś w tym stylu - ostatnio mu kupiłam straż pożarną i dałam prawie 40 zł a wcale fenomenalna to nie była :sorry::sorry: te lepsze zabaweczki to od stówki startują :sorry::sorry: a tu jeszcze oprócz Maleństwa 3 chrześniaków i 2 dzieci rodzeństwa :sorry: bądź mądry człowieku... Patrzyłam na ten lidl ale tam zbytnio nic fajnego nie ma - można ewentualnie poczekać do wyprzedaży dzień przed wigilią w sklepach typu auchan - ale w ubiegłym roku tak odłożyłam i samochodu dla barbi który upatrzyłam dla chrześniaczki niestety już nie było :sorry: a potem na wariata w wigilię szukanie prezentu od rana :-) w tym roku bym nie dała rady :-)

Pinula
jak ja nie lubię kupować prezentów dla starszych osób - niezazdroszczę...

A u mnie dzisiaj wszyscy na bal andrzejkowy idą :-:)-:)-:)-:)-( cała nasza grupka z którą się trzymamy... aż mi przykro ja też bym chciała od rana u kosmetyczki i fryzjera siedzieć a wieczorem się pobawić :-:)-:)-( ale cóż... coś za coś...:sorry::sorry: jeszcze 2 lata i będzie można iść...

Lina aż tak Cię odrzuciło od mięsa ?? Ja jak mam bezmięsny obiad to głodna chodzę :-D
Zabawka fajna ale moim zdaniem dla trzymiesięczniaka :tak: Dla takiego prawie rocznego chłopca wzięła bym coś bardziej do zabawy ...
Nasz HIT jak Borys miał tak właśnie 10 miesięcy to był taki autobus
AUTOBUS EDUKACYJNY + KLOCKI, ŚWIATŁO, DŹWIĘK (1953148889) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Poważnie to była chyba jak do tej pory jedyna zabawka którą się rzeczywiście długo i dużo bawił :tak: Niby pisze że od 12 miesiąca ale u nas sprawdziła się wcześniej , zresztą do roczku już mu nie dużo brakuje

ajako Jakoś nam z siostrą to dość idzie ,ostatnio urodziła miesiąc wcześniej niż ja ,a teraz też nie będzie dużej różnicy :tak: A na czerwiec ma termin moja Bratowa :-D

a jeszcze miałam napisać na temat rzodkiewki :-D
Amandla to chyba Ty miałaś ochotę ??
Ja sobie dziś kupiłam kiełki rzodkiewki ( już wychodowane) mniam - dużo smaczniejsze niż sama rzodkiew ( pikantniejsze) no i dużo zdrowsze :tak:

Mini jeśli mówisz, że dziecko się tym bawi to bardzo chętnie to kupię :-) u mnie w rodzinie ostatnie dzieci, które się obok mnie wychowywały były 18 i 17 lat temu - teraz mam tylko chrześniaków na dojazdy także nie mam pojęcia co takiemu dziecięciu kupić :-) dzięki za pomysł :-) a pozytywka tak mi się podoba, że chyba Zuzance wezmę :-) a co do mięsa strasznie - wędliny nie ruszę, jedynie schabowy i zupki na mięsie (ale bez w środku oczywiście) - mała wegetarianka mi rośnie :-D

reklama
Do góry