reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Witam Sobotnio :-)
No i znowu mi się zwiększył apetyt ... a myślałam że więcej nie można już jeść :-D

Mini można - ja wczoraj 2 kg mandarynek wciągnęłam :-D:-D:-D a każ mi mięso zjeść to jak obrażona 3latka siedzieć i mielić będę :-D Mandarynki to jest to i w każdej ilości :-D

Hej dziewczyny musze sie komus wyżalic :crazy: zmarł dzisiaj mój dziadek i poszłam na różaniec na koniec różanca naskoczyła na mnie jakas kobita że co ja tutaj robie że w ciąży sie nie chodzi itp wydarła mnie prawie na siłe na zewnątrz i zaczęła cos jojczec że mam jutro nie przychodzic bo w ciązy sie nie chodzi na pogrzeby bo jakas jej tam Jadźka czy któś źle skonczył ;/ :wściekła/y: tak mnie zdenerwowała :/ o co to chodzi to już kobietom w ciąży nie można isc na pogrzeb czy co ;/ takie niby katoliczki a w jakies głupie zabobony wierzą ;/ Każdy ma prawo chyba pożegnac bliską osobe. wrrrrrrr taka jestem wściekła . Musiałam sie komuś wyżalic :-)

Kadza
ja nasłuchałam się w lipcu na temat przesądów - była wczesna ciążą a ja jako chrzestną miałam zostać i wiesz, tak zwątpiłam, że 2 dni przed chrztem poszłam do proboszcza w swojej parafii - on stwierdził, że absolutnie mam się nie przejmować zabobonami... to jest coś co było, jest i będzie przez lata a nasze dzieci są błogosławieństwem i Bóg ma już dla nich ułożony cały plan... Bardzo współczuję straty dziadka....

no i już mi 99 dni zostało :-):-) 1 z przodu nie ma :-D:-D:-D:-D

I dajcie spokój nie mówcie o alkoholu - przed wakacjami (bo to wiadomo wakacje, wizyty u znajomych , działeczki itp) ściągnęłam sobie z niemiec ulubione wina ( w polsce jest minimum 70% marży w sklepach na nie) i tak oto sobie stoją i czekają aż będę mogła się napić :wściekła/y: z 12 sztuk zostało otworzone jedno a ja i tak musiała obejść się smakiem :sorry: reszta czeka... cierpliwie :-)

Hej tam sobota! Cicho tu na razie - ale w końcu weekend :-).
Kto może, niech się oddaje błogiemu lenistwu i relaksowi - polecam wszystkim, choć sama mam przed sobą raczej praacowity dzień. I żeby taki naprawdę był, wyłanczam dziś kompa i może zajrzę wieczorem...

Jakbym się jutro nie meldowała, to się nie martwcie - czeka mnie dzień na świeżym powietrzu; nie wiem do której potrwa.

Lina wino im starsze tym lepsze ;-) Ja tam bym się napiła takiego domowego, własnej roboty, ale to naprawdę nieprędko, bo chciałabym karmić piersią - tak długo jak tylko się da. Dosyć łatwo się z tym pogodziłam, bo piłam alkohol raczej rzadko i w małych ilościach...

Bawcie się wszystkie dobrze.

Dzień dobry:-) Ja juz na nóżkach. Wieczorem pojechaliśmy do znajomych na senas "Pamiętników wampirów" bo mieliśmy 3 odcinki do obejrzenia:-) i wróciliśmy po 1 w nocy:-)

Angel
zazdroszczę co takiego kucharza w domku:-)

Mini a co do zadyszki i 4 piętra.... Od niedzieli czeka mnie wchodzenie codziennie albo kilka razy dziennie, bo teściowie mieszkają na 4 piętrze:/ całe szczęście że moi rodzice mieszkają na parterze:-)

Trici oj długi lot sie czeka. A masz z międzylądowaniem? Ja jutro bedę lecieć 2,5 godiznki, A te tanie linie lotnicze mają tak mało miejsca:crazy:

Ja już spakowana na jutro:-) zostały tylko drobiazgi:-)

Jeszcze dziś jadę na małe zakupy i rozejrzeć się co muszę koniecznie kupić w Polsce a co mogę kupić tutaj:-) MOże coś znajdę dla synka:-)
W irlandii pchmurno i deszczowo- żadna nowość ale naprawdę taka pogoda dobija.

Milej pogody i życzę Wam duuużo słoneczka

helooo
ja przelotem, ide zaraz poczynic leniwego murzyna, nie chwalilam sie, ale ostatnio wyszedl mi booooski!! serio jest super łatwy, taki akurat dla takich antytalentow jak ja :tak: Manta dzieki!!! tylko, zeby nie zapeszyc, bo mi dzis wyjdzie zakalec i bedzie :cool2:

mini- gratulacje ciotka!! ale Wam obrodzilo :-); sis, zaraz Ty, super! u mnie moja sis starsza tez sie stara, ale im to ciezko przychodzi, wiec moze byc spora roznica miedzy naszymi dziecmi, a Wy bedziecie mialy super, razem sie beda 'chowaly' dzieci.
ja bogu dzieki nie mieszkam na zadnym pietrze, bo bym zdychala jak bym miala na 4 pietro sie dostac, wchodze do przedszkola po paru schodkach i juz dysze jak lokomotywa :shocked2:

nusia- oooo to juz jutro!! udanego lotu i milego pobytu w PL!!

kadza- ja bym tam olala durna babe i jeszcze najpewniej bym jej na wrzucala, nie znosze takich:no: ostatnio w sklepie stanelam wozkiem przy pieczywie, Jula siedziala na tym siedzonku i pokazywala mi, ktorego chce paczka, a tu podchodzi taka stara i do mnie takim chamskim tonem; bulke bym chciala :eek:, ani przepraszam, ani nic, wiec jej powiedzialam; po pierwsze spokojnie, a po drugie troche kultury :wściekła/y:!!
moje kondolencje, dla dziadka swieczuszka (*) :-(

Kasiurek, mata- wlasnie chodzi o to z tym dentysta, ze jak ciaza zagrozona to ona sie nie podejmie podania znieczulenia bez konsultacji z ginem, bo jakby normalna byla, bez zagrozenia, lekow to nie ma zadnego problemu do podania znieczulenia i leczenia. Musze do tego gina zadzwonic, ale tak mi glupio zawrazac glowe...choc chcialabym isc i zrobic ta kanalowke, bo boje sie chodzic z takim czyms, to jednak stan zapalny.

Angel- odwaz sie i TY!!! aaaaaa i gratuluje meza!! jego historia kariery mnie powalila:shocked2: taki zdolny wow wow! i to tylko mnie utwierdzilo w przekonaniu; nigdy nie mow nigdy! nie wiesz co Cie w zyciu moze spotkac, czym zaskoczyc zycie, ludzie, my sami!
moj maz to uwielbia sie tak zarzekac wlasnie; nigdy czegos tam nie zrobie wrrrr strasznie mnie to wkurza:wściekła/y:

dzieki dziewczyny za wsparcie dentystowe, bede prosila o kciukasy w poniedzialek, strasznie sie boje; bolu, stresu....

co do alko....mnie tylko brakuje wlasnie tych wieczorow z mezem przy winku, czasem tez lubimy sobie poeksperymentowac z jakimis drinkami, ale generalnie wole wino....ciekawe kiedy znowu bedziemy mieli taki wieczor, bo przy herbacie to nie to samo:no:

cos chcialam jeszcze pisac, ale robota mnie wzywa, musze chate ogarnac, zrobic tego murzyna no i pozajmowac sie troche dzieckiem, choc nie powiem jest extra; od rana sama sie ladnie bawi :-) noooo cudo, zeby to drugie takie bylo bozie prosze!!!

aaaaa i od kilku dni mnie dziecko nie kopie, nie wiem o co caman! tylko jakos mi tak dziwnie drga w tym brzuchu, troche mnie to martwi :-(

miłego dnia!!!

witam

my dzis wieszalismy firanki, maz w sumie ja nadzorowalam haha ;] zaraz zbaieram sie za robienie zurku na obiad jakos meza naszlo to mu zrobie a co niech pozna moje chamskie serce,
co do chrztu to u nas w kosciele chrzsci sie zawsze w ostania sobote miesiaca wiec ..wyboru za duzego nie mamy ;]

dobra ide dalej robic musze doprasowac to co maz nie zdazyl wyprasowac i bed emiala z praniem chociaz spokoj !!

Ajako - a mzoe kopie ciebie w nocy ? moj w nocy daje we znaki a i jeszcze moze kopie ciebie po kregoslupie a nie w brzuch ma duzo miejsca wiec sobie kopie gdzie chce moja dzidzia tez co jakis czas daje sie weznaki tylko

Dziewczyny potrzebuję rady -

co powiecie na to jako prezent pod choinkę dla chrześniaka urodzonego w marcu tego roku :-) maluszek będzie prawie 10 msc miał - chłopczyk

TOMY 2014 POZYTYWKA PROJEKTOR KUBUS PUCHATEK SKLEP (1942038085) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.

mam problem co mu kupić - a zaznaczę, że jego 2 siostry są też naszymi chrześniaczkami a, że w tym roku ciężko to z prezentami nie szalejemy - więc cena też musi być przyzwoita :sorry: jak Wam się podoba??

reklama
Hejo:-D
Angel sa sa przymusowe abstynentki podwojna wodeczka z cola i cytrynka mhmhmhmhhm:-Dno ale coz poczekamy jeszcze troszke:-)
Kucharza to i ja mam w domu gotuje czesciej ode mnie i 100 razy lepiej:-)
Lina pozytywka śliczna i jak najbardziej na prezent:-)

Do góry