reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Mata- chcialam podziekowac ;] serdecznie i bardzo chodzi mi o buraka ;] bo 3 tygodnie temu mialam wyniki krwi do duuuszy tzn wsyztskie poza dolna albo w dolnej granicy a po kuracji z burakiem (nie forte tylko zywklym) mam wsyztsko na srednim poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wydaje mi sie ze ty o tym buraku wposminalas wiec dziekuje slicznie ;]

nie ma za co ;-) ja łyka forte i do tego terdyferon - mam nadzieję, że i mi wyniki sie polepszą ;-)

Chrzcinyyy... no właśnie... My z mężem sie zastanawiamy nad chrcinami w Wielkanoc. Jak mały urodzi się w terminie czyli 2 marca to będzie miał już 5 tygodni... A poniedziałek wielkanocny to taki ładny dzień na chrzciny...

Mi się marzą chrzciny w Wielką Sobotę... zobaczymy czy się uda. Dobrusie chrzciliśmy równo miesiąc po urodzeniu, więc i tym razem wypadało by podobnie(o ile dotrwam do terminu ;-))

ja dziś padam, lenia mam okropnego... na szczęście małą padła jakos przed 17 - ciekawe czy juz na noc, czy zaraz wstanie rześka i będzie do północy urzędować :baffled: M zaraz wybywa na zakupy...

Miłego wieczorku

U mnie chrzciny w sierpniu, jak do Polski polecimy. Mam nadzieję, że da się wszystko wcześniej na odległość załatwić.

Brzuch mi strasznie przez ostatnie dni urósł:szok:. Mam nadzieję, że na razie trochę przystopuje, bo w samolocie świra dostanę z takim wielkoludem z przodu.

Jak rodzilam Bartka planowalam chrzciny jak najszybciej ale niestety Bartek tylko plakal do konca 5 miesiaca wiec musialam troche poczekac, ale dokladnie w 5 miesiacu zrobilismy chrzciny i bylo jako tako :) wiec teraz NIC juz nie planuje - chociaz wierze w to ze urodze malego Aniolka:)

U mnie chrzciny w sierpniu, jak do Polski polecimy. Mam nadzieję, że da się wszystko wcześniej na odległość załatwić.

Brzuch mi strasznie przez ostatnie dni urósł:szok:. Mam nadzieję, że na razie trochę przystopuje, bo w samolocie świra dostanę z takim wielkoludem z przodu.

Hehe tricia to jak my plany z chrzcinami i jak u mnie z nagłym wzrostem brzucha przez ten tydzien ;) I jestem przerazona bo mi zawsze klaustrofobicznie nciasno w tych tanich liniach lotniczych a teraz az strach sie bac :no:

Hej dziewczyny musze sie komus wyżalic :crazy: zmarł dzisiaj mój dziadek i poszłam na różaniec na koniec różanca naskoczyła na mnie jakas kobita że co ja tutaj robie że w ciąży sie nie chodzi itp wydarła mnie prawie na siłe na zewnątrz i zaczęła cos jojczec że mam jutro nie przychodzic bo w ciązy sie nie chodzi na pogrzeby bo jakas jej tam Jadźka czy któś źle skonczył ;/ :wściekła/y: tak mnie zdenerwowała :/ o co to chodzi to już kobietom w ciąży nie można isc na pogrzeb czy co ;/ takie niby katoliczki a w jakies głupie zabobony wierzą ;/ Każdy ma prawo chyba pożegnac bliską osobe. wrrrrrrr taka jestem wściekła . Musiałam sie komuś wyżalic :-)

Bardzo ci wspólczuje. A ta kobieta to taka katoliczka a w zabobony wierzy? Jakaś nienormalna dla mnie ta kobieta. Przecież mam prawo pożegnać się z bliską Ci osobą. Jeszcze raz wyrazy wspólczucia.

Ja nie wiem co ci ludzią mają z tymi zabobonami... ja za tydzień bede chrzestną, a u mojego męża w rodzinie aż huczało jak to, cieżarna chrzestną? DLa mnie to głupie zabobony. Jeżeli ktoś jest katolikiem to nie powinien w takie coś wierzyć​

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny musze sie komus wyżalic :crazy: zmarł dzisiaj mój dziadek i poszłam na różaniec na koniec różanca naskoczyła na mnie jakas kobita że co ja tutaj robie że w ciąży sie nie chodzi itp wydarła mnie prawie na siłe na zewnątrz i zaczęła cos jojczec że mam jutro nie przychodzic
wyrazy współczucia...to zależy czy wierzysz w takie sprawy czy nie...jeśli nie to nie ma się czym przejmowac...tak sądzę

Do góry