reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mata- chcialam podziekowac ;] serdecznie i bardzo chodzi mi o buraka ;] bo 3 tygodnie temu mialam wyniki krwi do duuuszy tzn wsyztskie poza dolna albo w dolnej granicy a po kuracji z burakiem (nie forte tylko zywklym) mam wsyztsko na srednim poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wydaje mi sie ze ty o tym buraku wposminalas wiec dziekuje slicznie ;] Jelsi to nie Ty to dziekuje osobnie kotra o tym wspomnialam ;]

angel -super kolor ;] ja kiedys nosilam czerwien porzeczki ;]

reklama
Witam już prawie weekendowo,

Przebrnęłam przez ponad 12 stron a tylko mnie jeden dzień nie było.
Marusia, ja miałam tez bakterie w moczu i tematu nie wolno bagatelizować, dostałam antybiotyk (Monoural - jedna dawka za bagatela 50pln) ale jak ręką odjął - no i żurawinę polecam, w soku, w owocach suszonych, w tabletkach - działa cuda.
Angel, oj super kolorek, chyba muszę też umówić się do fryzjerki.
Maria, tu masz link do kalkulatora wagi, Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl ale to oczywiście orientacja, każda z nas jest inna, a tą ginekolog to zmień, bo jak to czytałam to maskra jakaś, ciekaw co o niej piszą np. na str. znany lekarz.pl a jak masz wątpliwość czy Twój były gin gdzieś pracuje to zadzwoń na oddział np. na inflancką to ci pielęgniarki powiedzą, mój gin to mi na pierwszej wizycie numer telefonu dał, a pracuje na madalińskiego i w LIMie i Medicover, ale nie wiem czy tam masz to ubezpieczenie?

A ja pokonałam stan zapalny gardła i katar, ufff, :-):-):-)jednak leżenie w łożku pomaga.
Teraz to mam juz tylko uczucie napchanego nosa, ale to mój progesteron taki efekt daje, polecam spray do nosa QUIXX (no i Tantum verde), normalnie cuda działa a niby w środku woda z oceanu i NaCl. Piję też dwa razy dziennie syropik dla ciężarnych *spam* ale to już profilaktycznie, i wirusom mówię a kysz, a kysz!!!

Jutro idę do gin na kontrolę, oj zawsze jakaś niepewność, czy szyjka ok, czy nie ma rozwarcia. Grunt tylko, że mała niunia fitness systematycznie u mnie w brzuchu ćwiczy.

A czy Wy się też tak czujecie ociężale, normalnie wolniej chodzę i jakoś człapię, mój M woła do mnie kochane słoniątko. Aha u 'napisałam list do św. Mikołaja przyniesie mi na 6 grudnia tą poduszkę/kojec w kształcie litery C do spania, przynajmniej tak obiecał. Zobaczymy!

Dzięki! Czuje sie fantastycznie- młody tez chyba czuł moja radosc, cala wizyte u fryzjera szalał :-) A to faktycznie była trzecia wizyta :zawstydzona/y: Ale teraz do kolejnego powrotu nic, a takowy to planowac mozna..ee..najwczesniej na koniec sierpnia na chrzciny ;-)

Chrzcinyyy... no właśnie... My z mężem sie zastanawiamy nad chrcinami w Wielkanoc. Jak mały urodzi się w terminie czyli 2 marca to będzie miał już 5 tygodni... A poniedziałek wielkanocny to taki ładny dzień na chrzciny...

A czy Wy się też tak czujecie ociężale, normalnie wolniej chodzę i jakoś człapię, mój M woła do mnie kochane słoniątko. Aha u 'napisałam list do św. Mikołaja przyniesie mi na 6 grudnia tą poduszkę/kojec w kształcie litery C do spania, przynajmniej tak obiecał. Zobaczymy!

Ja się taka czuje. Jadłabym, ale jak zjem to nie moge się podnieśc, A wczoraj dostałamk zadyszki w drodzze z pracy, myślałam że to jednorazowe a dziś jak szłam do pracy to było tak samo. Przyszłam zdyszana jak po maratonie...

Witam się popołudniowo tak wogóle...
Klikam z pracy bylo do 18 i dłuuugi weekend. W domu... ale sobie odpocznę, cudaśnie... :D

No to dobry zakup mikołaj mi zrobi, bo niy materac do spania mam wygodny, ale brzucha nie ma jak ułożyć, oby mi ten kojec pomógł. A potem przyda się do karmienia.

Mini mi jest zawsze trudno jak wracam, ale nawet teraz jak to pisze to rycze wiec pewnie hormony

Ostatnia wizyta u lekarza zaliczona teraz czekam na siostre mialam jechac do niej ale zmiana planow.Zaraz zaczne pakowanie i czekam na ciastko pyszne

Ewstra czasem trzeba się wypłakać :sorry:

Ja zamiast kojca wkładam drugą poduchę między nogi i fajnie puki co mi sie tak śpi ...
A co do zadyszki to kurcze straszną mam teraz kondycję :wściekła/y: Czwarte piętro to dla mnie wyzwanie i zawszę się zasapię , a jak już wlezę to muszę chwilę odpocząć ...

No i znowu mi się zwiększył apetyt ... a myślałam że więcej nie można już jeść :-D

reklama
Witam. U mnie dzis mieszany humor. Troche popracowalam, potem u konia bylam i tam sie troche bardziej napracowalam, potem na budowie pozamiatalam troche :) i padnieta jak cholera wrocilam do domu. Nie chce mi sie nic, a Bartek chce sie bawic i powinnam mu obiad jakis drugi dac, ale nie mam sily gotowac, chyba beda dzis kanapki.

Allianz mam w Limie i Medicoverze i damianie i w wielu innych ale nie w Babka! :( no coz, jeszcze nie wiem co robic z gin czy zmieniac czy nie.

Do góry