reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Mata- chcialam podziekowac ;] serdecznie i bardzo chodzi mi o buraka ;] bo 3 tygodnie temu mialam wyniki krwi do duuuszy tzn wsyztskie poza dolna albo w dolnej granicy a po kuracji z burakiem (nie forte tylko zywklym) mam wsyztsko na srednim poziomie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a wydaje mi sie ze ty o tym buraku wposminalas wiec dziekuje slicznie ;] Jelsi to nie Ty to dziekuje osobnie kotra o tym wspomnialam ;]

angel -super kolor ;] ja kiedys nosilam czerwien porzeczki ;]

reklama
Witam już prawie weekendowo,

Przebrnęłam przez ponad 12 stron a tylko mnie jeden dzień nie było.
Marusia, ja miałam tez bakterie w moczu i tematu nie wolno bagatelizować, dostałam antybiotyk (Monoural - jedna dawka za bagatela 50pln) ale jak ręką odjął - no i żurawinę polecam, w soku, w owocach suszonych, w tabletkach - działa cuda.
Angel, oj super kolorek, chyba muszę też umówić się do fryzjerki.
Maria, tu masz link do kalkulatora wagi, Kalkulator wagi w ciąży, Twoja waga w ciąży (Ciąża) | Viggo.pl ale to oczywiście orientacja, każda z nas jest inna, a tą ginekolog to zmień, bo jak to czytałam to maskra jakaś, ciekaw co o niej piszą np. na str. znany lekarz.pl a jak masz wątpliwość czy Twój były gin gdzieś pracuje to zadzwoń na oddział np. na inflancką to ci pielęgniarki powiedzą, mój gin to mi na pierwszej wizycie numer telefonu dał, a pracuje na madalińskiego i w LIMie i Medicover, ale nie wiem czy tam masz to ubezpieczenie?

A ja pokonałam stan zapalny gardła i katar, ufff, :-):-):-)jednak leżenie w łożku pomaga.
Teraz to mam juz tylko uczucie napchanego nosa, ale to mój progesteron taki efekt daje, polecam spray do nosa QUIXX (no i Tantum verde), normalnie cuda działa a niby w środku woda z oceanu i NaCl. Piję też dwa razy dziennie syropik dla ciężarnych *spam* ale to już profilaktycznie, i wirusom mówię a kysz, a kysz!!!

Jutro idę do gin na kontrolę, oj zawsze jakaś niepewność, czy szyjka ok, czy nie ma rozwarcia. Grunt tylko, że mała niunia fitness systematycznie u mnie w brzuchu ćwiczy.

A czy Wy się też tak czujecie ociężale, normalnie wolniej chodzę i jakoś człapię, mój M woła do mnie kochane słoniątko. Aha u 'napisałam list do św. Mikołaja przyniesie mi na 6 grudnia tą poduszkę/kojec w kształcie litery C do spania, przynajmniej tak obiecał. Zobaczymy!

Dzięki! Czuje sie fantastycznie- młody tez chyba czuł moja radosc, cala wizyte u fryzjera szalał :-) A to faktycznie była trzecia wizyta :zawstydzona/y: Ale teraz do kolejnego powrotu nic, a takowy to planowac mozna..ee..najwczesniej na koniec sierpnia na chrzciny ;-)

Chrzcinyyy... no właśnie... My z mężem sie zastanawiamy nad chrcinami w Wielkanoc. Jak mały urodzi się w terminie czyli 2 marca to będzie miał już 5 tygodni... A poniedziałek wielkanocny to taki ładny dzień na chrzciny...

A czy Wy się też tak czujecie ociężale, normalnie wolniej chodzę i jakoś człapię, mój M woła do mnie kochane słoniątko. Aha u 'napisałam list do św. Mikołaja przyniesie mi na 6 grudnia tą poduszkę/kojec w kształcie litery C do spania, przynajmniej tak obiecał. Zobaczymy!

Ja się taka czuje. Jadłabym, ale jak zjem to nie moge się podnieśc, A wczoraj dostałamk zadyszki w drodzze z pracy, myślałam że to jednorazowe a dziś jak szłam do pracy to było tak samo. Przyszłam zdyszana jak po maratonie...

Witam się popołudniowo tak wogóle...
Klikam z pracy bylo do 18 i dłuuugi weekend. W domu... ale sobie odpocznę, cudaśnie... :D

No to dobry zakup mikołaj mi zrobi, bo niy materac do spania mam wygodny, ale brzucha nie ma jak ułożyć, oby mi ten kojec pomógł. A potem przyda się do karmienia.

Mini mi jest zawsze trudno jak wracam, ale nawet teraz jak to pisze to rycze wiec pewnie hormony

Ostatnia wizyta u lekarza zaliczona teraz czekam na siostre mialam jechac do niej ale zmiana planow.Zaraz zaczne pakowanie i czekam na ciastko pyszne

Ewstra czasem trzeba się wypłakać :sorry:

Ja zamiast kojca wkładam drugą poduchę między nogi i fajnie puki co mi sie tak śpi ...
A co do zadyszki to kurcze straszną mam teraz kondycję :wściekła/y: Czwarte piętro to dla mnie wyzwanie i zawszę się zasapię , a jak już wlezę to muszę chwilę odpocząć ...

No i znowu mi się zwiększył apetyt ... a myślałam że więcej nie można już jeść :-D

reklama
Witam. U mnie dzis mieszany humor. Troche popracowalam, potem u konia bylam i tam sie troche bardziej napracowalam, potem na budowie pozamiatalam troche :) i padnieta jak cholera wrocilam do domu. Nie chce mi sie nic, a Bartek chce sie bawic i powinnam mu obiad jakis drugi dac, ale nie mam sily gotowac, chyba beda dzis kanapki.

Allianz mam w Limie i Medicoverze i damianie i w wielu innych ale nie w Babka! :( no coz, jeszcze nie wiem co robic z gin czy zmieniac czy nie.

Do góry