reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

hej
poczytałam was nieco pobieżnie
ajako dobra decyzja z dentystą :tak:

Angel szalejesz z włosami :-) ... Ja bym na Twoim miejscu do dentysty poszła puki jesteś Tu na miejscu bo w Anglii chyba strasznie drogo wychodzi dentysta .. a jak Cię zęby zaczną boleć to nic nie zrobisz :sorry:
No i pomyśl o Dorianku :tak:

Ja byłam u siostry ... Kurcze ale ten Jasiu malusi , ale słodziutki że hej
Gadałam z doradcą laktacyjnym , i mówiła żebym do niej zadzwoniła jak będę jechać na porodówkę :-D bo wcześniej nie ma co przygotowywać piersi , a jak jej dam znać to się postara mi pomóc od pierwszych chwil :-)

Mamy przedszkolaków - u Was w przedszkolu też jest fluoryzacja?? Ja myślałam że to wymysł czasów taki był :eek: ale dziś pani pytała o zgodę ale nie podpisałam ... trochę się dziwie po co trzylatkom fluoryzacja :confused2:

reklama
No Kamilka widze też zabiegana jesteś ostatnio :-)
Spoko wroce do UK i bede marudzila tu ze nie mam co robic cale dnie :confused2:
A nieee przeciez gra na mnie czeka :-D

A włoski kolor tylko nalozony , bo ostanio po sciaganiu koloru i nalozeniu czerwieni to szybko sie spłukało ( rano dzis bylam juz marchewkowo ruda :dry: ) nie przyjal sie kolor odrazu na tak dlugo , wiadomo.

Wiec tak to wyglada ( sorry bez makijażu ale do fryzjera sie nigdy nie maluje a pozatym w domku siedze :zawstydzona/y: )

DSCF2356.jpgDSCF2359.jpgDSCF2360.jpg

Mini- właśnie w UK mam do wysłania takie "cuś" co mi przyślą po tym 'certyfikat' upoważniający do darmowego dentysty i lekarstw przez całą ciąże i rok po urodzeniu :tak: WIęc..

Angel kolorek super:-)
kamila nasza stanie w marcu napewno odkad oczy otworzylam powtarzam zeby zlozyl jak sie wkur...sama ja zloze:-D

dzien dobry:-)

Jeden dzien mnie nie było i już cieżko was nadgnić:szok:

Ja już na urlopie:-) nareszcie.... zaraz musze się zaczac pakować, jeszcze pranie zrobić, i kilka rzeczy poprasować. ALe cche jutro tylko odpoczywać a w niedziele pożnym popludniem bede już w polsce :-)

To sie wymieniamy bo ja nastajam sie psychicznie do jutrzejszego powrotu, w calym nerwowy placzu zasnelam na 2h

No Kamilka widze też zabiegana jesteś ostatnio :-)
Spoko wroce do UK i bede marudzila tu ze nie mam co robic cale dnie :confused2:
A nieee przeciez gra na mnie czeka :-D

A włoski kolor tylko nalozony , bo ostanio po sciaganiu koloru i nalozeniu czerwieni to szybko sie spłukało ( rano dzis bylam juz marchewkowo ruda :dry: ) nie przyjal sie kolor odrazu na tak dlugo , wiadomo.

Wiec tak to wyglada ( sorry bez makijażu ale do fryzjera sie nigdy nie maluje a pozatym w domku siedze :zawstydzona/y: )

Zobacz załącznik 411317Zobacz załącznik 411318Zobacz załącznik 411316

Mini- właśnie w UK mam do wysłania takie "cuś" co mi przyślą po tym 'certyfikat' upoważniający do darmowego dentysty i lekarstw przez całą ciąże i rok po urodzeniu :tak: WIęc..
Nie wim ile ty juz razy bylas u fryzjera aale duzo:) kolor piekny.Ja do dentysty wybieram sie w styczniu.Ostatnia katrol mialam we wrzesniu wiec mam nadzieje ze nic sie tam nie pojawilo,troszke mam wrazliwe dziosla ale jest ok

Dzięki! Czuje sie fantastycznie- młody tez chyba czuł moja radosc, cala wizyte u fryzjera szalał :-) A to faktycznie była trzecia wizyta :zawstydzona/y: Ale teraz do kolejnego powrotu nic, a takowy to planowac mozna..ee..najwczesniej na koniec sierpnia na chrzciny ;-)

Angel kolor cudo :-) Pewnie że szalej skoro nawet Doriankowi się to podoba :-)
super z tym dentystą ... tylko skorzystaj :angry::-D

Ewstra
to hormony czy zawsze tak przezywasz ??
Kurcze nie zazdroszczę takich zmian :no:

reklama
Cześć dziewczyny dzisiaj staram od rana nadrobić i co zacznę czytać to odrywam się od kompa.
Angel -kolorek super kiedyś też uwielbiałam takie kolorki:-)A teraz już od blondu nie potrafię się odzwyczaić ostatnio jak przerobiłam na ciemny to przez rok wracałam do kolorku i nie mogłam na siebie w lustrze patrzeć.
Moja mama jest za granicą i teraz by się przydała to niestety dopiero przyjedzie w czerwcu:-(
Nic mi się dzisiaj nie chce mam lenia dobrze że na zajęcia dopiero jutro idę.Ma któraś problemu z zaśnięciem:wściekła/y:bo ja mecze się do 2 nawet 3 w nocy :-(

Do góry