reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-D
No to moj ma wolne a ja juz mam ochote wyjsc z domu:-D:-D:-D:-DWykonczy mnie do konca dnia dzisiejszego:-)
Amandla a skad Ty jestes????Bo ten Nałęczów to i blisko mnie jest:-)
Nic mi sie nie chce naprawde, ale sprobuje cos pozytecznego zrobic dzisiaj bo ile mozna:-)
Mojego brata ciotecznego zona urodzila wczoraj dziewczynke wazyla 3800:-)ale problem byl bo dostala krwotoku cos z lozyskiem bylo nie tak ale naszczescie juz jest ok bedzie sie nazywac Weronika:-)

Ah zapomnialam dostalam dzisiaj sniadanko do łózka:-D

reklama
dzien dobry:-)

Jeden dzien mnie nie było i już cieżko was nadgnić:szok:

Ja już na urlopie:-) nareszcie.... zaraz musze się zaczac pakować, jeszcze pranie zrobić, i kilka rzeczy poprasować. ALe cche jutro tylko odpoczywać a w niedziele pożnym popludniem bede już w polsce :-)

Hejka!

U nas nawet ładnie, juz u weta z kocinką na szczepienie i wpis do paszportu byliśmy, teraz po mężowym sniadanku chyba pojde do fryzjera ;-) hihi
Mąż juz pewnie z kuchni nie wyjdzie, sporo do zrobienia wkoncu na jutro..

ajako podziwiam za odwagę :zawstydzona/y:, ja z tym moim nieszczęsnym zębem sie w chyba nigdy nie wybiore :no: Może inaczej, wybiore jak juz bedzie masakra i nie bede miala wyjscia, taka własnie jestem głupia :confused2: WYniki krwi i moczu idealne wiec chyba nic tam z niego sie wylazi , nie boli póki co..ale jak walnie to pewnie bedzie do stracenia. Alez jestem głupia, nic nie poradze.

No to śmigam , miłego dzionka ;-)

tunia zazdroszczę tego śniadania do łóżka, a na resztę dnia dużo cierpliwości życzę ;-)

nusia Tobie z kolei życzę spokoju i spokojnej i przyjemnej podróży

ja właśnie pichcę obiadek, z piekarni zahaczyłam jeszcze o bibliotekę, to mam teraz trochę zajęcia by się relaksować po tych wszytsich porządkach, które mnie czekają (albo żeby zabić czas w oczekiwaniu na nie) no i żeby się nie zanudzić na słodkim posiedzeniu po glukozie...

Ajako - mi pozowlil ale bez nzieczulenia- i w sumienie mialam go bo dobrze byl zorbiony zatruty czy cos ale ja w 3 miesiecu kanałowo wylecyzlam ;]

ale przeciez idzie się do dentysty, mówi, że jest się w ciąży i dostaje się bezpieczne znieczulenie :tak: ja miałam w sumie 4 zęby ze znieczuleniem robione (1 kanałowo, reszta to mniejsze dziurki), a potem kolejne bez znieczulenia, tylko borowanie z woda i noc nie czułam, a ubytki były spore :tak: bezpieczniej jest wziąć znieczulenie i dac sobie kanałowo zeba zrobic, niż ze strachu przed bólem bujac sie do końca ciąży ze stanem zapalnym :sorry:

Tunia ale Ci fajnie z tym sniadankiem :tak:

jesli chodzi o majsterkowiczów to u nas w domu ja chętniej sie za taka robote biorę niż m :sorry: a do pasji mnie doprowadza jak dowiaduje sie, że M wozi w aucie skrzynkę z narzędziami a ja nie mam pod ręka nawet śrubokręta :confused2:

a ja uporałam się z fotkami ubranek małej (matko ale sie nagimnastykowałam, a to nawet nie 1/5 tego co chcę wystawic na allegro :baffled:), wieczorkiem obrobie fotki, zrobie opisy i pomalutku zaczynam wsytawiac, bo trzeba miejsce robić ;-)

Maria - ja na bank na Twoim miejscu bym zmienila gin
Mini - gratulacje dla siostry
:-DBozienka - milo Cie widziec u nas :) mam nadzieje ze juz lepiej u Ciebie Angel -widze, ze dni masz wypelnione w polsce, fajnie ~:) wrzuc foto po fryzjerze
Villandra - jaka odmiana, nareszcie troche chwalenia dla tego twojego faceta :-) domek super :-D

tunia- my tez komode kupilismy i wczoraj stanela w jednym kawalku :) tylko u mnie moj T odrazu mial teror

wczoraj jakos ten dzien zlecial, nawet kompa nie dotknelam... dzis od rana zakupki a teraz chyba wrzuce pizze do piekarnika i za jakies porzadki trzeba sie zabrac :-)

reklama
mata- jak sie ma ciaze zagrozona to w 99% nie moza w ogole znieczulenia !!! ja sie nie boje dentysty i nigdy znieczulenia nie mialam, dla mnie to przyjemnosc czasme cos zaboli ale dla mnie wazny jest zdrowy usmiech i zdrowe zeby ja panicznie boje sie wyrywania i stwierdzam ze warto pociepriec chiwle na fotelu ale latami cieszyc sie zebami niz je wyrywac !

angel pochwal sie fryzem ;]

Do góry