reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Dzien dobry:-D
No to moj ma wolne a ja juz mam ochote wyjsc z domu:-D:-D:-D:-DWykonczy mnie do konca dnia dzisiejszego:-)
Amandla a skad Ty jestes????Bo ten Nałęczów to i blisko mnie jest:-)
Nic mi sie nie chce naprawde, ale sprobuje cos pozytecznego zrobic dzisiaj bo ile mozna:-)
Mojego brata ciotecznego zona urodzila wczoraj dziewczynke wazyla 3800:-)ale problem byl bo dostala krwotoku cos z lozyskiem bylo nie tak ale naszczescie juz jest ok bedzie sie nazywac Weronika:-)

Ah zapomnialam dostalam dzisiaj sniadanko do łózka:-D

reklama
dzien dobry:-)

Jeden dzien mnie nie było i już cieżko was nadgnić:szok:

Ja już na urlopie:-) nareszcie.... zaraz musze się zaczac pakować, jeszcze pranie zrobić, i kilka rzeczy poprasować. ALe cche jutro tylko odpoczywać a w niedziele pożnym popludniem bede już w polsce :-)

Hejka!

U nas nawet ładnie, juz u weta z kocinką na szczepienie i wpis do paszportu byliśmy, teraz po mężowym sniadanku chyba pojde do fryzjera ;-) hihi
Mąż juz pewnie z kuchni nie wyjdzie, sporo do zrobienia wkoncu na jutro..

ajako podziwiam za odwagę :zawstydzona/y:, ja z tym moim nieszczęsnym zębem sie w chyba nigdy nie wybiore :no: Może inaczej, wybiore jak juz bedzie masakra i nie bede miala wyjscia, taka własnie jestem głupia :confused2: WYniki krwi i moczu idealne wiec chyba nic tam z niego sie wylazi , nie boli póki co..ale jak walnie to pewnie bedzie do stracenia. Alez jestem głupia, nic nie poradze.

No to śmigam , miłego dzionka ;-)

tunia zazdroszczę tego śniadania do łóżka, a na resztę dnia dużo cierpliwości życzę ;-)

nusia Tobie z kolei życzę spokoju i spokojnej i przyjemnej podróży

ja właśnie pichcę obiadek, z piekarni zahaczyłam jeszcze o bibliotekę, to mam teraz trochę zajęcia by się relaksować po tych wszytsich porządkach, które mnie czekają (albo żeby zabić czas w oczekiwaniu na nie) no i żeby się nie zanudzić na słodkim posiedzeniu po glukozie...

Ajako - mi pozowlil ale bez nzieczulenia- i w sumienie mialam go bo dobrze byl zorbiony zatruty czy cos ale ja w 3 miesiecu kanałowo wylecyzlam ;]

ale przeciez idzie się do dentysty, mówi, że jest się w ciąży i dostaje się bezpieczne znieczulenie :tak: ja miałam w sumie 4 zęby ze znieczuleniem robione (1 kanałowo, reszta to mniejsze dziurki), a potem kolejne bez znieczulenia, tylko borowanie z woda i noc nie czułam, a ubytki były spore :tak: bezpieczniej jest wziąć znieczulenie i dac sobie kanałowo zeba zrobic, niż ze strachu przed bólem bujac sie do końca ciąży ze stanem zapalnym :sorry:

Tunia ale Ci fajnie z tym sniadankiem :tak:

jesli chodzi o majsterkowiczów to u nas w domu ja chętniej sie za taka robote biorę niż m :sorry: a do pasji mnie doprowadza jak dowiaduje sie, że M wozi w aucie skrzynkę z narzędziami a ja nie mam pod ręka nawet śrubokręta :confused2:

a ja uporałam się z fotkami ubranek małej (matko ale sie nagimnastykowałam, a to nawet nie 1/5 tego co chcę wystawic na allegro :baffled:), wieczorkiem obrobie fotki, zrobie opisy i pomalutku zaczynam wsytawiac, bo trzeba miejsce robić ;-)

Maria - ja na bank na Twoim miejscu bym zmienila gin
Mini - gratulacje dla siostry
:-DBozienka - milo Cie widziec u nas :) mam nadzieje ze juz lepiej u Ciebie Angel -widze, ze dni masz wypelnione w polsce, fajnie ~:) wrzuc foto po fryzjerze
Villandra - jaka odmiana, nareszcie troche chwalenia dla tego twojego faceta :-) domek super :-D

tunia- my tez komode kupilismy i wczoraj stanela w jednym kawalku :) tylko u mnie moj T odrazu mial teror

wczoraj jakos ten dzien zlecial, nawet kompa nie dotknelam... dzis od rana zakupki a teraz chyba wrzuce pizze do piekarnika i za jakies porzadki trzeba sie zabrac :-)

reklama
mata- jak sie ma ciaze zagrozona to w 99% nie moza w ogole znieczulenia !!! ja sie nie boje dentysty i nigdy znieczulenia nie mialam, dla mnie to przyjemnosc czasme cos zaboli ale dla mnie wazny jest zdrowy usmiech i zdrowe zeby ja panicznie boje sie wyrywania i stwierdzam ze warto pociepriec chiwle na fotelu ale latami cieszyc sie zebami niz je wyrywac !

angel pochwal sie fryzem ;]

Do góry