reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

vill - hahaha przy twoim domku domek moj i mojej mamy wyglada jak rudera rozwalajaca sie hahahahahahahahahaha

wieczorem wrzuce fotki ;] bo maz musi mi z kom na kompa przeslac ;>a teraz w pracy przesiaduje haha

reklama
witam porannie;)
atomówka, a o jakiej sukience myślisz?
ładne gotowe są tutaj, może coś znajdziesz:

Sukienki wieczorowe - 9fashion sklep firmowy - odzież ciążowa, moda ciążowa

Happy mum - odzież ciążowa, odzież dla dzieci, moda ciążowa. Sklep, forum, porady ciążowe.
TKANINA -

http://www.mamaija.com.pl/uploads/images/544/New_Year_Europe.pdf

http://www.bebefield.pl/Spodnice/index.php

http://torelle.pl/sukienki-c3690.html

Zmywarka pierze na błysk, małżon zachwycony zmywarką, ja zachwycona małżonem ( z zawodu prawnik, więc tez nie techniczny:) Dzisiaj mija 3 lata odkąd się poznaliśmy:) obmyślam co pysznego przygotować na wieczorną kolację, szkoda, że bez winka tylko przy soku z marchewki:D

Ostatnia edycja:
Witam!

MaMicurina pij dużo wody - pomaga przy bólu głowy :tak: ja się wczoraj męczyłam, ale chyba cos musi się z pogodą dziac, bo sporo osób na bóle głowy sie uskarżało...

Nocka przespana (Dobrusia od początku tygodnia przesypia całe noce - nareszcie się doczekałam, tylko ciekawe na jak długo ;-)), dziś tez siedzimy w domku, bo mała nadal m paskudny katar i wolę żeby posiedziała te kilka dni w domku niż znów miało się jakieś choróbsko z tego wykluć...

Miłego dnia!

w kioskach pojawiły się zestawy 3 numerów DobraMama w cenie za komplet 6 zł. kilka fajnych artykułów , właśnie przeglądam:)

cześć mamuśki. Jak wy i wasze brzuszki dzisiaj? ja wstałam w fatalnym nastroju, ale już jest trochę lepiej. Dziś siedzę w Gdańsku u mojej mamy, bo wieczorem młody zostaje z babcią a my idziemy na urodziny do koleżanki..

Trzymajcie się dzisiaj i nie dajcie się zmianie pogody!! (od jutra ma być totalna zmiana .. wiatry, deszcze.... :( )

Witam
Ja już byłam u krwiożerców, oddałam wiadro krwi i szklanke siuśków...
Kupiłam sobie po drodze święży chlebek i makrele w pomidorach i sie zajadam... Wiem wiem konserwy należy w ciąży ograniczac ale to jest takie pyszne.... mniam mniam
ZA chwile uruchomie zmywarke ogarne kuchnie i pójde grzecznie do pracy. Dziś do 18 a poźniej dobpiero w środe ide (rano do lekarza a pożniej do pracy) przez te 4 dni wolnego mam zamiar upiec pierniczki. Tylko muszę kupic foremki bo te co kupiłąm rok temu mi się rozlazły :(

A wy jakie macie plany na dzsiejszy dzień??

No wszystko pięknie, ładnie - tylko że mój i tak w domu nie pali (prędzej bym chyba zabiła niż się na to zgodziła) - pozostaje mu podwórze, a zimą kotłownia. A jak powiem,, że jako palący ma sie do dziecka nie zbliżać, to będzie miał świetną wymówkę, żeby się dzieckiem nie zajmować - tylko czeka na jakiś dobry pretekst.
:no:

Vill to faktycznie ciężki facet - mój M czeka na Zuzankę strasznie - cieszy się jak dziecko i jakbym mu zabroniła brać małą na ręce to by on chyba jak dziecko płakał :-)

Dziewczyny macie już jakieś plany na Sylwka?
Ja właśnie mam. Idę na domówkę z przyjaciółmi do wynajętego domu ale to pojawia się problem
Strój ...
Szukam na allegro jakiejś sylwestrowej sukienki ale jakoś nic w oko mi nie wpadło
Nie ma żadnych sklepów które mają asortyment dla kobiet w ciąży jakiś inny. Nie ma fajnych, połyskujących, świecących, sylwestrowych sukienek
Możecie coś poradzić ??

Atomówka wow.... Ty już tak odlegle plany masz :-) ja tam się modlę byle sylwka nie spędzić na porodówce ;-) ale tak całkiem serio i my pewnie na jakąś domóweczkę się wybierzemy ale ja kieculki pewnie kupować nie będę - finanse nam się ostatnio spsuły i trzeba oszczędzać... ale dziewczyny podały Ci kilka ciekawych pomysłów :-) zazdroszczę sama bym chętnie powybierała :-)

Amandla gratuluję Mężulka :-) nie dość, że adwokat to jeszcze w domku zrobić potrafi :-) dobrze Ci się trafiło pewnie się nagadać w domku nie możecie :-) mój pracuje w labolatorium pomiarów badań nieniszczących - całe dnie w tych swoich cyferkach albo w necie - nieraz ciężko z nim w ciągu dnia słowo zamienić bo jakby język mu wycieli - chyba , że włączę swoje ultradźwięki :angry: albo jedzenia nie dam :-D wtedy zaczyna ze mną rozmawiać :-)

Wy mówicie o różnym jedzonku a ja ostatnio mam fazę na jabłka i kiwi :-D:-D:-D:-D i sok pomidorowy :-D:-D:-D:-D pychota :-D

Lina, mąż nie adwokat, wręcz przeciwnie po drugiej stronie sądowej "barykady" stoi, więc jesteśmy idealnym przykładem przyciągania się przeciwieństw ( przynajmniej zawodowych:)
my też sylwestra pewnie spędzimy w domu swoim lub znajomych, zwłaszcza, że moja psiaspióła jest też w ciąży w 4 miesiącu z bliźniakami, a towarzystwo sylwestrowe z zeszłego roku też ciążowe aktualnie ( bodajże 3 miesiąc), a jedna para ma termin na listopad:)
nazwa miejsca pracy Twojego męża jest niesamowita, brzmi prawie jakby zajmował się tajnymi procesami rodem z Krucjaty Bourne'a:D rewelacja!
Lina czy to Tobie miałam kiedyś sprawdzić termometr jaki kupiła moja siostra dla dziecka, bo wstyd przyznać, ale nie pamiętam komu tę informację obiecałam...:zawstydzona/y:

reklama
Lina
TERMOMETR DOUSZNY BRAUN IRT 4520 TYP 6022
, sprawdzony na maluchu przez 2 lata, nadal działa i super mierzy temperataurę:)

Do góry