reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

Idę na Gessler

Dziewczyny macie już jakieś plany na Sylwka?
Ja właśnie mam. Idę na domówkę z przyjaciółmi do wynajętego domu ale to pojawia się problem
Strój ...
Szukam na allegro jakiejś sylwestrowej sukienki ale jakoś nic w oko mi nie wpadło
Nie ma żadnych sklepów które mają asortyment dla kobiet w ciąży jakiś inny. Nie ma fajnych, połyskujących, świecących, sylwestrowych sukienek
Możecie coś poradzić ??

reklama
Co do lekarza to boje sie zmieniac bo naprawde bylam u 4 czy 5 ginow od poczatku ciazy i np zaden mnie nie zapytal kiedy ostatni raz rodzilam i jak?! A to chyba podstawa, szczegolnie przy pierwszym cc. Zaden tez sie nie zainteresowal ze pierwsza moja ciaza to bylo poronienie. Ta babka jako tako mnie o to pytala. A babka medical to kolo mojego domu i moj ulubiony gin tam przyjmuje z pierwszej ciazy i karowej ( ale juz gonie ma na karowej). Specjalnie wykupilam pakiet allianz zeby do niego chodzic, a tu sie okazalo ze allianz mnie oszukalo i mam pelno lecznic do wyboru wraz z damianami i wsztystkimi takimi tylko nie babka medical! A place za allianz 400zl miesiecznie i nie moge i nie chce dodatkowo placic za wizyty w babka ( chociaz marze o moim gin i nawet bylam w szpitalu zeby sie do niego zapisac ale juz go tam nie ma / dowiedzialam sie teraz ze jest na inflanckiej). Ale powoli mysle o kolejnym szukaniu lekarza, moze ktoras z was wie jak to wyglada i jak to sie robi? Czy dostane od niego nowa ksiazke ciazowa czy wpisze sie w ta co teraz mam? No bo jak sie na niego nie zdecyduje na sto procent to nie chcialabym zeby mi mazal w tej ksiazeczce co teraz mam bo bym sie pod ziemie zawalila jak by moja gin zobaczyla ten wpis u innego :)

Villandra fajnego masz tego meza :) moj tez informaryk ale nawet scian nue chce w domu pomalowac, jedyne co robi to samolociki skleja i nimi lata. A w domu odkurzy i umyje podloge jak mu powiem bo tak to brudu nie widzi zupelnie. U nas odkurza sie rano i popoludniu codziennie i popoludniu myje podloge - taki urok cholernych mopsow:(

Dziękuje Kasiulka :)

W zasadzie to kurdę w głowie mam już strój w jaki chciałabym się ubrać i gdybym nie miała brzuszka to problemu by nie było, ale że mam brzuchola dużego to raczej czegoś takiego nie znajdę

No cóż poszukam, może coś znajdę fajnego

witam
Mimi pewnie jestes zadowolona:) gratulacje

Dziewczyny dzieki za wsparcie ale powroty sa dla mnie trudne, wiem ze mam swoja rodzinke ,ale jestem z moja mama bardzo zwiazana, dopiero zobacze ja po porodzie i zaplanowalam ze przyjade na macierzynski na ok 2 miesiecy posiedziec tu:)
Dzis znowu czeka mnie wizyta u lekarza ale to pozniej teraz relaksuje sie w moim wyrku, mamcia sniadanko robi.Wieczorem jade do siostry bo ma imieniny .Wszystkim Kasia wszystkiego dobrego.Wczoraj tez dostalam ubranka od kolerzanki-musze to dzis obejrzec spisac rozmiar i sztuki, ale tak na oko z tego co mam tu i u siebie wnioskuje ze etap zakupu ubranek zamkniety w rozmiarze 56 oczywiscie.

Hej ;)

Za oknem szaro i ponuro i jakoś brak chęci do czegokolwiek. Niestety muszę się zebrać i ogarnąć pokój, bo wieczorem świętujemy imieniny siostrzyczki i wstyd za ten bałagan :)

reklama
witam piątkowo- a wiec czuc weekendem ;]

Vill - pierniki super wyslzy haha ;] udekorowalismy je z synkiem haha nie tak piekne jak twoje ale jednak ;] no i babcia z czesci masy domek piernikowy sobie zrobila ;]

Moj syn dla sie wyspac mamie do prawie 8 rano ;] teraz mama dochodzi do siebie a syn oglada bajke,bawi sie wiec mam spokoj poki co ;] Dzis musze wyprac firnaki i maz je powiesi jak przyjdzie ozdobie okna i tyle ;] potem bede szukac wiensa na drzwi adwentowego no nic na razie uciekam :*

Do góry