Perelandra
Fanka BB :)
no widzisz, to ja czekoladkę... a o soczku myślę-porzeczkowym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochaneeee zmywarka podłączona, odpalamy pierwszą turę naczyń;D albo wybuchniemy albo nas zaleje;D ale małżon dumny jak dwa pawie![]()
A u mnie zmywarka nieużywana stoi. Mnie to urządzenie obrzydza, fuj (to fobia chyba jakaś). Wolę ręcznie zmywać. Przy dwóch osobach to jeszcze nie ma tego tak dużo, ale pewnie jak się dzieci dorobię to i do zmywarki się przekonam. I dzieci będą zmywarkę obsługiwać, żeby się matka tykać tego nie musiała;-).
A propos czucia się jak stara baba to dzisiaj jak wracałam z pracy spacerkiem, bez zakupów, jedynie z torebką, a dostałam takiej zadyszki jak bym maraton przeszła. A dodam że do pracy mam raptem 300 m.... weszłam do domu i padłam na kanape jak nieżywa... Po prostu masakra....
a ja dziś jadłam - przed chwilą dosłownie, a teraz poprawiam jogurcikiem ("truskawka na jogurcie" - cóż za nazwatunia nie jadła parówy:-)tzn parowek![]()
albo jak w reklamie "poczuj się bohaterem w swoim domu"
ja czasem też daję sie wykazać M, nawet jak to oznacza całodzienne podłączanie czegoś... tylko wiem, że mojemu nie po drodze ze śrubokrętami czy wiertarkami, ale widzę, że coraz więcej rzeczy potrafi zrobić, a nigdy wczesniej nie robił - z ostatnich osiągnięć to sam zainstalował i ustawił antenę sat
![]()