reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pogaduchy marcóweczek 2012

reklama
Amandla czapki z głów - szacun dla małżonka - szansa wykorzystana wzorowo :-). To teraz korzystaj z dodatkowego czasu, ktory zyskałaś, zamiast wzorem milionów kobiet robic w "tym" czasie co ś innego (pranie, gotowanie i tp.) ;-)

Ja chyba zwariuję w tym domu
Boli wszystko jak diabli a leżeć plackiem się nie da
Tunia co jadłaś na kolację?
Za mną od paru dni chodzi coś fajnego do jedzenia, ale nic nie mam w sumie
Jakaś chandra mnie dopadła, od pół godziny wszystko mnie wkurza

Ja też nie chciałam zmywarki ale mój zaplanował ze ma być i jest i dzięki bogu:-)Nie stoję ciągle w garach a u mnie zmywarka potrafi być pełna w ciągu jednego dnia a mam 60 :-)A teraz jak mam leżeć to jeszcze bardziej się ciesze ze jest :-)
A mnie kłuje i aż zaczyna mnie to martwić bo trochę spokoju i znowu czy leże czy chodzę,Podobno tak rozciąga się macica to tak boli wiec mam nadzieje ze tak jest .

reklama
Do góry